БУРГАС ...

• 21 824
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • На морето!
е стига де извиних се предварително ,може би защото я познавате лично и затова неисках да обиждам никого ( само да вметна че е изритана в една от темите за монотонни или нещо подобно беше постове)
Айде стига вече, ако има нещо лично м-у вас двете не е това начина. Разбрахме вече- объркало се е момичето, все пак с добри намерения е била, а и гледай какво оживление настана, стига си я ровила вече.
Вери , Ренито не издава - виж к'ви ги пише тук и не казва Mr. Green

Ама аз викам да побързаш, че да не сменят социалната политика   Wink

Аз на това се надявам и си бременея, то до следващите избори, когато явно трябва да ми е терминът, поне 4-5 пъти ще се е увеличило майчинството  hahaha

# 226
( само да вметна че е изритана в една от темите за монотонни или нещо подобно беше постове)

(само да вметна, че това нас не ни интересува  особено... като се видите се разберете, защото ние тук внимаваме да ни е весело и  с повод и без повод, току си честитим нещо!)

# 227
  • На морето!
Уиш, откраднаха ми цитата за прЪпописТните консултациЙ, сега и в твоя подпис го гледам, аз ли съм бавна, вие ли сте бързи, винаги съм на опашката  Crossing Arms

# 228
Уиш, откраднаха ми цитата за прЪпописТните консултациЙ, сега и в твоя подпис го гледам, аз ли съм бавна, вие ли сте бързи, винаги съм на опашката  Crossing Arms

Как няма да съм бърза!
Погледни само какъв шедьовър! Wink
Изкушавам се да го разпечатам на тениска примерно и да спя с него ...  Joy

Айде от тук нататък всички бисери са твои! Пламен се наспа и ставам от компютъра!

# 229
  Аз такова, да помоля за превод на гореспоменатия цитат  Rolling Eyes  Joy

Рениии, къде ми е черешовия пай  Mr. Green или Катка да питам  newsm78

Големи полемики покрай темата за майчинството  Laughing Аз си признавам без бой мега затъпях над 2 години в къщи и още не ми е дошъл акъла. Да взема да си родя още едно ли  hahaha

# 230
  • Бургас
anik79 права си ,но само аз съм бременна тук,всички май вече си имате дечица  Hug Hug

# 231
  • На морето!
 Аз такова, да помоля за превод на гореспоменатия цитат  Rolling Eyes  Joy

Рениии, къде ми е черешовия пай  Mr. Green или Катка да питам  newsm78

Големи полемики покрай темата за майчинството  Laughing Аз си признавам без бой мега затъпях над 2 години в къщи и още не ми е дошъл акъла. Да взема да си родя още едно ли  hahaha
Чакам Катка да го прати. Тя се покри нещо, сигурно го украсява и опакова вече.
Мимка, не бой се, я виж колко много станахме кандидатите за бебета и разходки из морската с колички. Laughing Само трябва да се засечем по едно и също време  Wink Днес съм особено щедра на емотикони, а и всеки 3ти пост е мой, май хич не ми личи, че нямам работа.

# 232
Ей Ками* мен не си ме сложила при бургаските мами Praynig Hug

Съжалявам, пропуснала съм  Embarassed
Но сега ще те сложа при щъркелчето  Peace кога ти е термина?

Има ли други за вписване? моля за съдействие , пишете ми

Аз на това се надявам и си бременея, то до следващите избори, когато явно трябва да ми е терминът, поне 4-5 пъти ще се е увеличило майчинството  hahaha

ха дано, пожелавам ви го от все сърце Simple Smile тогава и аз може да се замисля да ви правя компания  hahaha

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 16:56 от Ками*

# 233
  • Бургас
Ками* Ивановден ( 7 януари)  Hug

# 234
  • Пловдив
anik79 права си ,но само аз съм бременна тук,всички май вече си имате дечица  Hug

а не си сама, не сиии..и аз съм в очакване на първо бебе Laughing

# 235
Айде, взеха да никнат бременни като гъби след дъжд...

Ъъъъ, за пая... ми хубав стана, та викам да го опаковам, ма не за друго ами да не го види някой друг Embarassed

# 236
Аз само за една се сещам и то под прикритие Wink
Хайде сега, нова мистика...  Joy
И аз май се досещам  newsm78 ама за сега ще си трая  докато се оповести публично.

# 237
  • Бургас
Ами като се досещате, си се досещайте. Не е нужно всички да знаем кой какво се е досетил!  Peace

# 238
Аз само за една се сещам и то под прикритие Wink
Хайде сега, нова мистика...  Joy
И аз май се досещам  newsm78 ама за сега ще си трая  докато се оповести публично.

Коя ли е ? Ама сигурни ли сте,че е само една бременната под прикритие? 

# 239
Тц. Няколко са... Тайно общество са. Утре вечер имат ритуал даже. Ама таен. Ще си мерят коремите ...
Не казвай на никой.
Още даже не да решили дали да са общество, секта, групировка, задруга или нещо друго.
Ама всичко е много тайно ....
Шшшшшт! bowuu

Общи условия

Активация на акаунт