Самотно майче

• 9 022
  • 109
  •   1
Отговори
  • на правилното място, в точното време
С огромно неудоволствие пускам тема за майче, което се нуждае от нашата помощ.  Sad Съжалявам, че нуждаещите се момичета са все повече, но....

Историята е следната.  Ще спестя имена на този етап, поради огромния поток хора, които четат тук.Майката се намира в звено "Майка и бебе". Има момиченце на година и половина. В момента тече дело за отнемане на родителските права от бащата, заради физически тормоз. Септември месец изтича срока за престой на майката в звеното.
Една жена,  която имам невероятната привилегия да познавам и обичам  Heart Eyes с огромно сърце и която някои от вас познават,   ЦЕЦИ е поела грижата за това момиче. Наела я е на работа, намерила е квартира, поела дневната грижа за момиченцето в един детски клуб, където гледат детето, за да може майката да работи.
На този етап обаче, има нужда от доста неща за обзавеждане на квартирата, както и от всякакъв вид помощ. Момичето се намира в Сф. На ЛС ще давам телефон на Цеци , за да може тя да ви среща с момичето, да дава повече подробности. Ще моля, онези от вас, които искат да помогнат, моля бъдете дискретни. Жената е преживяла достатъчно, за да й бъдем и ние в тежест. Ако имате желанието да помогнете, правете го дискретно и ненатрапчиво. Благодаря!   bouquet

# 1
началото на август си идвам. освен с някой лев за битова техника, мога да помогна с разни други дреболии за кухята и спалнята.
имам и дрешки за детето. тях мога да пратя още сега. ще имам грижата..........
да направим едно списъче, а.
малката кой номер обувки носи, майката кой размер е. ще питам онази другарка ЦЕЦИ, дето мисля скоро да и направим паметник. няма такъв свестен и благороден човек, мамка му..........

# 2
Ирен  Hug
 Аз се извинявам, че забравих да пиша нуждите на момичето, ама покрай Вики и съм много отнесена  Embarassed
За сега има нужда от тендежера , печка, пералня,хладилник,  кухненска маса, столове, детско креватче. Майката носи 38 обувки. За детенцето към 19 номер.  Кремчета и шампоани за детенце.
Ирен, не пращай дрехи, по-добре като си дойдеш, хем ще се видиш с Цеци , ще видиш и майчето  Hug Надявам се да стигнеш и до мене.....

# 3
креватче имам едно походно, чисто ново. а и без това ще пращам неща на дарката, тамън и за мамата ще пратя.........

# 4
Наталка записах се тук, маса с 4 стола но е в Русе
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=609362&cat=51
дали ще може да се намери транспорт до София

# 5
Аз се записвам да следя темата.

# 6
Руме, аз имам тук 2 стола, но ако в сф има, да не мъкна от тук.  Нини, Hug

# 7
Аз в момента не мога да съм много полезна, но при първа възможност ще помогна. Имам тел-а на Цеци и направо ще и звънна на него или в скайпа

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 8
Здравейте, искам първо да благодаря на  Наталка и Ирен за хубавите думи отправени към мене.
Наталия, много благодаря , че  пусна   темата толкова бързо.
Но по същество.
Към това, което е написала ФЕЙщица  ще допълня, че майчето, за което става дума е мнго отговорна. Тя е от хоратя, които искат да управляват живота си , а не той да ги управлява. Въпреки неприятните неща, които са й се случили , не се предава. Много борбена е и много добре се грижи за детето си.
В момента с  всичко, което й се помогне ще бъде добре дошло.

# 9
Мила бабо на Ния Simple Smile, щом ти си застанала зад гърба на това момиче - няма нужда от повече убеждаване.

# 10
Имам свободни тенджери, тави,чаши, вилици и лъжици, чинии, разни съдинки. Мога да помогна и с чаршафи, вентилатор. За обувки ще говоря с щерката, защото тя носи 38. Как да ги пратя?

# 11
  • София
Имам свободни тенджери, тави,чаши, вилици и лъжици, чинии, разни съдинки. Мога да помогна и с чаршафи, вентилатор. За обувки ще говоря с щерката, защото тя носи 38. Как да ги пратя?

Петушка, ако не си в София, аз имам посуда. И в събота сутрин ще натоваря каквото имам и ще ги нося.
Кумата ми ще даде креватче за детето плюс матраче, само да уточним кога и как ще успеем да ги закараме.
Имам и юрганчета, одеалца, тиган, чаши.

Доколкото разбрах проблем е хладилникът. Но аз лично в момента нямам стар такъв, но се попитам познати.

# 12
Петя, нана ми се обади и каза, че в събота ще приготвят и занесат нещата. Ще видим какво ще остане за носене още, има вероятност вторник да пътувам за СФ, ще ги занеса тогава. Ще ти звънна  Peace

# 13
Петя, нана ми се обади и каза, че в събота ще приготвят и занесат нещата. Ще видим какво ще остане за носене още, има вероятност вторник да пътувам за СФ, ще ги занеса тогава. Ще ти звънна  Peace
О.к.  Да знаеш, че вторник пътуваме за санаториум.

# 14
  • София
Днес с кумата ще видим какво ще съберем. Със сигурност имам чаши, тиган, вилици, лъжици, мисля че и чинии. За тенджера ще видя.
Чакаме само разрешение от сестрата на кумата да дадем креватчето, че принципно е нейно, но мисля, че няма да има проблем.
Дрехи за Ваня също ще намерим.

Общи условия

Активация на акаунт