Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 393
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
ЕЛЯ, сега видях, 4е си ка4ила инфо! Blush

# 106
Здравейте мамчета!
И аз вчера получих писмо от Памперс но не ми е нужно.Ние сме на Хъджис и за момента не смятам да ги сменям.
Честити месечинки на бебоците.

# 107
ааа това ли било,аз имам вече жирафа,сега ще пращам и за патето,иначе карта може да си поръчате от посочения телефон,идва за седмица,а играчките за около 15-20 дена,обаче като свърши играта не си хвърляйте мечките,с тях може да участвате в следващата игра Peace за сега от играчките няма само уолкъра Peace

# 108
еййй колко ме4ки съм изхвърлилаааааа, направо  Close
сега от раз събрах 11 то4ки хаххаха, утре пак ще взимаме памперси и май ще събера поне за 1 игра4ка, ако се докопам до въпросната карта  Wink

# 109
Baby moni,  същия зор имах с шарката и аз миналата седмица та четох из нета, нищо не разбрах , освен че и на 40 дена могат да се разболеят.А аз както не съм карала дупе да ми е яко..то има 4 вида шарки ,така че ако си карала една към  другите 3 нямаш имунитет.Съседката ми ,която събира парите за блока се довлече с болната си внучка,щях да я разстрелям  #2gunfire

Така като гледам благородно ви завиждам , утре всички ще се разхождат само аз ще се пържа на изпита си уф  Crazy Моля ви стискайте палци ,че не ми се ходи пак наесен  Sick

# 110
Така като гледам благородно ви завиждам , утре всички ще се разхождат само аз ще се пържа на изпита си уф  Crazy Моля ви стискайте палци ,че не ми се ходи пак наесен  Sick

успех и аз в сряда бях на изпит,но всичко мина и премина,сега чакам другия изпит,който е другата седмица

# 111
  • София
Здравейте, мацки   bouquet
Моят малък змей днес става на 3 месеца и искам да ви почерпя по повода:

Честито и на другите празнуващи днес!

Днес времето е ужасно Sad Такъв вятър брули тук, че ме е страх даже да отворя прозорците. Провали ми плановете за деня. Вчера купих слънцезащитен крем на Клоран, като изрично питах в аптеката дали става за бебета. И наистина, на етикета, който е на български, пише - за бебета и деца. Да ама не! На опаковката, където пише на английски, пише, че е за деца над 4 години. Бясна съм! Как може така да лъжат?
Мислех днес да ходя да го върна, все пак струва 25лв, но ако не утихне вятъра, не знам как ще стане. А ме е страх, като минат повече дни, да не ми откажат да го вземат.

Това е, оплаках ви се.
Сега чакам да утихне вятъра...

natsti, успех на изпита!

# 112
Здравейте! Не съм писала от сума ти време, но поне вечер късно гледам да наваксам с четенето. Не успях да се запиша и за Дневника, ама така е като не сядам пред компа през деня. Ако някой е сканирал инфото от книжката да пише на лични да дам мейл да ми я прати. Ако не, ще взема от Цвети да си я снимам.
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване тези дни   bouquet
Бебоците ни са разкошни досега гледах снимки. И ние заради вятъра не излязохме, а и малката заспа, та аз се паркирах да чета. Мария още не се обръща. А по корем хич не желае да седи, та не знам.
Успех на мамите, които ходят по изпити.
Даниелка, на теб желая бързо възстановяване и успех в бебеправенето  Hug
За кризата какво да ви кажа. Мъж ми е машинен инж. и хич нямат работа напоследак. Всеки момент очаква да остане без работа. Обяви много няма, пуска CVта ама без резултата засега. Аз съм в телекомуникациите и също се очаква да ме съкратят до края на годината. Имаме поредната нова структура, където моята позиция не съществува, та или трябва да се махна или да кандидатствам  ноември за позиция 2 нива надолу и съответно по-ниска заплата. А аз мислех, че поне до годинка ще си гледам детето, а май ще ме разкарат на есен. Здраве да е, ще търся друго. А и дано кризата мине скоро. Мъж ми е от Плевен (като на Вили мъжа), там има къде да живеем, а и него веднага ще го вземат в завода където работеше преди, но общо ще докарваме 800-900лв доходи, а които няма как да си плащаме кредита, който е 750лв. Там заплатите са ужасно ниски.
Имах още неща да пиша, но забравих  Embarassed Хубав ден ви желая!

# 113
Играта на Памперс е удължена до 31 декември 2009г. Peace

natsti, за съжаление и малките бебета хващат шарка, няма значение на колко месеца са, дали се кърмят и т.н.

# 114
Здравейте и от нас  Hug
Едвам намирам време да се добера до компютъра някой дни.
За водата, Ангела пие по много и вода и чай, правя й и от двете и си пийва детето.
Дневникът на мама ми го даде педиатърката. Не е най-полезното и интересно четиво, но има хубави неща в него.
Роси, честито, да сте живи и здрави и още дъъъъъълги години заедно и щастливи  Hug
Честито и на всички останали с повод за празнуване  bouquet
Слънце, много сте сладички.
Банята я правим между 19 и 21 часа в зависимост от храненията в деня, яде и заспива като й се доспи.
За играта на Памперси аз разбирам сега и съм изхвърлила толкова мечета....нищо, здраве да е.
Вчера само се разкарвахме до очния лекар за Ангела. Жената дето записва часа не ме чула, че съм казала чее била в кувиоз и сега нов час при някаква специална лекарка.
Ангела си има нова любима поза....така спи, така яде......въобще си я практикува почти нон стоп. Сама си се врътка и намества и надава вой ако понечим да я преместим по друг начин.

# 115
Здравейте момичета, чета ви / тази тема още не успях да дочета, голямо писане сте направили/, ама съм много огорчена от предишната тема Sad и не мога да не взема отношение

все си мислех че тук сме се събрали за нещо друго, а не дазлословим и да коментираме една или друга постъпка, но няма как това май е типично женска черта и тъй като тук сме само жени....

аз съжалявам за друго, че май съм ви надценила, какво толкова задълбахте в една случка, която яно не е била нито предумишлена, нито злонамерена, при това без да излушате другата стран , май не е справедливо.

Добро настроение, теб те разбирам, имаш право да бъдеш огорчена и обидена, но другите Naughty
Докато Зелено човече беше полезна / а това е факт който никой няма да оспори, надявам се/ всички пращаха целувки , усмивки, букети и за една секунда май забравихте всичко това и скочихте срещу нея Thinking е, това ако не е лицемерие, аз не знам какво друго би било newsm78
не ме разбирайте погрешно, ама е смешно на това да казвате "гражданска позиция" Shocked
много е лесно да нападнеш някой и да го анатемосаш едва ли не, приписвайки му всякакви качества, включително и това, че е давала "компетентни съвети", постовете на зеленото не са били по различни от това на да изрази мнение или познания за нещата, които постоянно се питаме във форума, не е ли така? Просто ситуацията в момента явно пзоволява да си кажем нещата в очите, които преди това някои са си премълчавали.
на мен лично ми стана тъжно, че нито една мама не се застъпи за Зеленото и придадохте такива размери на една погрешна, но не чак толкова осъдителна постъпка, още повече, че повечето от вас познават Зеленото лично и иматпредстава що за лъчезарен и добродушен човек е / поне моята представа за нея е такава/ и дори ми допадат нейните съвети и мнение, но това няма нищо общо , тъй като всяка майка знае и сама решава кое е най доброто за детето й. и аз не съм съгласнас доста от мненията и съветите на някои майки, но това не може да ме накара да ги оценявам като лоши майки Twisted Evil
С риск да бъда крайна ще кажа, че се радвам че не съм споделяла толкова много неща с вас, защото явно не всичко е толкова добронамерено колкото изглежда на пръв поглед. извинявам се , ако с този пост ще обидя някой, но това е само мое лично мение / може и да го прескочите и да продължите/ Tired
А сега по темите , Оки4 не ползваме за лице на доктор Тайс - Нахткерцен кремчето / по съвет на педиатъра/, но Борис има доста чувствитена и суха кожа / на него пише, че е за невродермити и много суха кожа/ и много добре му понася / мажа го от два месеца с него сутрин и вечер и няма никакви пъпчици и не му се лющи кожата, та засега няма да го сменям.
Много благодаря за дневника на мама  - Оки4, Elle, Elq bouquet
Връщам се да чета новата тема
_

# 116
Здравейте и от нас в новата тема!Белла,тенкю отново!   bouquet

veroniki,slancetoo,rusana,Elwing,Белла,dessiss,Tony_st,beba,vili_st,зелено човече,
Дърта маймуна,dyMa,GalinaG24,Aйрис,Бухта,simona stoyanova,djudjanka 2808,ivelina,kris4e,jivotinche,glafira,oki4,nani v,
cvetka_koketka,rossykv,dobro nastroenie,Elg
-

Благодаря ви! Hug
Знаех,че баба няма да я бъде,но пак си ми е много мъчно.. Cry Облякох я,изпратих си я и така.. това е живота..

Дано успея да ви изчета,само видях в предната тема,че някой питаше за плуване на бебоците-ето я темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278612.0

Моя комшийка и дружка от отчетната на каката викаше в къщи тренерка за синчето и,беше на месец и така няколко месеца се гмуркаха във ваната,и малчо бил  доста добър под вода,сега вече ходи на плуване в детската(с Дари са в една група).

И аз получих плика на Памперс.Имам от преди малко мечета.. Момичета,Продавалника е пълен с обяви на жирафа,патето,и трите вибриращи играчки на ФП.И всичко на половин цена!Аз от там си взех вибриращото мишле,още не съм го отваряла от опаковката обаче,мисля че ни е рано за него,нека първо усвоим захвата. Simple Smile

За разходката ни до dyMa и Теди-нямам думи! ooooh!Тая жена ми скри шапката,такова посрещане ни спретна,на мен чак ми стана неудобно..  BlushТо не бяха кафета,кексове,БЕЙЛИС,ядки,сокови и т.н.,че и гала обяд беше направила... ooooh! Ама аз ще и го”върна” тъпкано,само да ми дойде у нас..  Naughty Grinning
Теди е един голям,ама наистина голям сладур!Не го бях виждала на живо до сега,а от снимките след родилното толкова е пораснал и разхубавил(и как иначе,с такава мама.. Whistling) Много е буден,все ръкомахаше с крачета и ръчички,а наща кокона си седя кротичка и само подхвърляше по някой закачлив поглед към него,и аха да му се нахили..може да е някаква тактика за пред свеки,знам ли.. Mr. Green
Много ни хареса мини-срещичката,децата се отспаха на двора,докато майките-разбойнички пиха и пушиха. Twisted Evil После изпробвахме активната гимнастика на зетко(че ние си нямаме) и май взе че и хареса,та може и да я обзаведа с една.. Rolling Eyes

Два пъти надписвах снимките,но нещо на стана.Ето ни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12871768

След малко отиваме да вземем вкупом кака Дари от градината,а после на по сладолед,че нашия тати има повод да почерпи.Взе си и втория държавен с 6 и вече е вишист! Crazy

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:25 от БОДЛИВКА

# 117
Момичета, мене ме нема в целата схема напоследък. Елл много мерси за дневника, но на мен ми го довлачиха вчера, мисля че имаше някой който остана без.
Момичета в нас е некакъв ужас некав ад #Crazy Егати преместването егати чудото ooooh! Та затова въобще не мога да пиша, но поне се старая да чета.
Честито на всички бебоци които вече стават и станаха на 3 мес. Ние утре ставаме на 4м.
Честито и на всички които имат повод.

Много ми липсвате ама така ще е май поне два месеца, а и баткото сега като не е на градина Tired

SZA  ние сме били стеб и в друга отчетна, тази на Априлчета 2004, само дето там съм Мандаринка Crazy

Vasida абсолютно съм съгласна с теб че Зеленкото е много лъчезарен и добър човек, много я харесвам и не съм си променила мнението за нея,но съм и на мнение че постъпката и не е никак красива. Лично аз смятам че възмущението дойде от това че ние всички тук се чувстваме близки и такова отношение кам една от нас е все едно лично към нас.
Аз от доста години чета и пиша по малко, и за мен си разбрах че тук в бг.мамма има много зли, аругантни и невъзпитани потребители. Но точно в нашата отчетна много рядко става някакъв конфликт и затова си харесвам всички мами тук. Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:15 от Шу

# 118
ааа това ли било,аз имам вече жирафа,сега ще пращам и за патето,иначе карта може да си поръчате от посочения телефон,идва за седмица,а играчките за около 15-20 дена,обаче като свърши играта не си хвърляйте мечките,с тях може да участвате в следващата игра Peace за сега от играчките няма само уолкъра Peace
Звънях няколко пъти да питам за картата, но никой не благоволи да ми отговори  :bad-word

# 119
Васида- много си права и се извинявам на Зеленкото, ако съм я засегнала (реагирам малко емоционално, вече си знаете), но никак не одобрявам постъпката и. Дано няме разни спорове занапред, ама то женска му работа.

Днес изкукахме вкъщи. Сидим ту на гимнастиката, ту в леглото. И пустия му телевизор ни накара да се обърнем от гръп по корем само и само да видим кой какво говори.  Joy

И на мен ми е скучно и затова сега се заемам с  4470 pletka процедури

Общи условия

Активация на акаунт