Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 504
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
аз да се похваля, че помнаха да ни никнат зъбки.
Сега с риск пак да почнете да ми казвате, че е рано (вече се наслушат на това от свеки и бабетката), венеца ни е твърд, пъха всичко в устата и е супер нервничка на моменти. Питах педито и каза, че е напълно възможно. То е ясно, че няма да излезнат зъбките веднга и поне още 2 месеца ще ни мъчат.
И с друго да се похваля- в болницата ми бяха подарили разни неща на памперс и днес ми изпратиха писъмце с указания за събиране на мечетата.

# 91
аз да се похваля, че помнаха да ни никнат зъбки.
Сега с риск пак да почнете да ми казвате, че е рано (вече се наслушат на това от свеки и бабетката), венеца ни е твърд, пъха всичко в устата и е супер нервничка на моменти. Питах педито и каза, че е напълно възможно. То е ясно, че няма да излезнат зъбките веднга и поне още 2 месеца ще ни мъчат.
И с друго да се похваля- в болницата ми бяха подарили разни неща на памперс и днес ми изпратиха писъмце с указания за събиране на мечетата.

на братовчедка ми и изникнаха на 4 месеца,а какво пише в указанието за мечетата,аз като мъсметлийка-от родилно не ми дадоха нищо,а и нищо не са ми обеснявали Rolling Eyes

rusana дано скоро свикнете да се люлеете,ние гледахме така Shocked кога го сложихме,и като започна да се люлее правеше така #Crazy не можеше да фокусира къде е тавана къде е земята Joy

# 92
Aleks_mama благодаря ти за милите думи,наистина е много гадно,но дано както казваш любовта ни стане по-силна  Hug
Еля,защо да не е възможно никненето на зъбки  newsm78 има бебче,които се раждат със зъбки е рядкост са разбира се ,но ги има  Hug.То е ясно,че няма да да излязат веднага,но това не пречи да ги чешат венците  Peace
baby_moni Joy и ние сме горе долу така....като погледне тавана и започва да реве  Laughing

# 93
Ние току що се върнахме от 40 минутна скорострелна разходка навън  Peace Тука духа отвратителен вятър и така се смрачи  Whistling ама важното е, че го уморих и сега спи блаженно на леглото  Peace
И аз получих днес писмо от памперс с разяснения какви ги печелиш, ако събираш тез мечета, само дето ние ползваме канбебе, така че, май няма да се възползваме от предложението. Laughing

# 94
Добро утро!

Бебка днес спа блажено до 9:30  Shocked . Поне до обяд няма да се разхождаме, че тука вятъра е кошмарен  ooooh!

Я кажете повече за тези писма на "Памперс". Аз от самото начало си събирам мечетата, но писмо нямам  Sad . В болницата попълвах нещо, ама не помня какво  Embarassed

за къпането: ние се къпем около 22:00 часа.
за спането: пижамка, която се състои от блузка с къс ръкав и панталонки над коленцата. Босичка и завита с тънка пеленка.

# 95
пак ви изтървах на къде сте!ние с беба вече седмица сме на балкана и на нея и понася много добре заспива си към 21.30 вечерта и се събужда към 5.30-6 часа сутринта.иначе всичко е ок,на 23 ще идваме до софия да и бият ваксината и после пак обратно и така-една и съща  bouquet

# 96
майчета имам едно питане,на една приятелка по-голямото й детенце има шарка,ние като излизаме с майката имаме ли вероятност да се заразим,на нея личната й казала че бебетата имат имунитет до 4-тия месец newsm78

# 97
Здравейте,

да попитам Окич,ти ли ще изпратиш дневниците на мамите,които не сме от София? Аз на Елле съм пратила адрес и телефон!

# 98
  • София
 Ето и първата почерпка от нас. Днес Владко става на 3 месеца! Вече е 5110гр. и 57см. Обиколка на гърди и глава 41см. Биха ни и хепатитната ваксина, доста се захласна, но всичко мина благополучно Simple Smile

Честито и на останалите месечинки!

Добро настроение - много добре растете Peace а със снахата са големи сладури!
 Вероники и Криси - ще взема вашите дневници и ще ги донеса утре в Западния парк Wink
 Бейби Мони - по всяка вероятност ще има дневник и за теб, ако искаш, пиши на лични Peace
 Шу, чакам адресът и тел. за връзка, за да ти пратя дневник Simple Smile
  Мама Бебчо - аз ще ги пращам, всичко сме уговорили с Оки4 Wink

# 99
  • София
 Веднъж и аз да съм готова по-рано за разходка и то времето ще е гадно. То в нашия квартал почти винаги си духа, ама сега е силен вятъра, пък и хладен.

... и днес ми изпратиха писъмце с указания за събиране на мечетата.
И аз получих днес писмо от памперс с разяснения какви ги печелиш, ако събираш тез мечета..
И аз вчера го получих, но пък аз памперси не ползвам и няма как да събера мечета. Имам само едни мокри кърпи при майка ми и това е. Така че утре ще взема книжката на срещата и който я иска ще му я дам.

Incognito, ако в родилния дом си попълвала карта на Pampers и си си дала адреса, би трябвало да ти пратят писъмце. В него има книжка, на която да залепяш мечетата. Мече от пакет с памперси е 3 точки, а от мокри кърпи - 1 точка. В зависимост от събраните точки си избираш подарък на Fisher Price
 18 точки за Плаващото пате
 36 точки за Сладки пеещи животинчета не ги намирам в нета, за да ги покажа Embarassed
 60 точки за Вълшебния Жираф
 90 точки за Приключенската кола

baby_moni, бебето ти ще има имунитет само ако ти си боледувала от тази шарка, защото си му предала антитела с кърмата.
 Два дни след като се прибрахме с Тео вкъщи в градината на баткото имаха шарка и тогава говорих с педито по този въпрос. Каза също, че има вариант въпреки всичко да се разболее бебето, но не е страшно и опасно (предполагам зависи и от шарката де) и че скоро е имала бебче с шарка, а е било на 40 дни.

*Elle*, много ти благодаря   bouquet Ще се радвам да се запознаем

Честити месечинки на бебоците, порастващи днес  Hug

# 100
Малко снимки от нас.
http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12868114
За зъбките на нас ни прозират през венците две бели зъбчета но още не са поникнали. Simple Smile

# 101
*Elle*   bouquet

говорих със сестрата за шарката,каза че няма нищо сигурно,просто да наблюдавама,преди месец в квартала беше бум на краста и шарка,беше ужасно,но не ни спря да излизаме,иначе аз съм изкарала шарка Simple Smile

# 102
  • София
Привет!
Тони, нямахме такива "екстри" нялколко години наистина, но тази - сменят нещо си, и спряха водата  Tired
Аз не съм получила нищо от Памперс  newsm78 , иначе събирам мечетата, щото знам, че ще обяват нещо. Ама те играчките са пак същите, от баткото имаме жирафа.  Simple Smile
Ел, честита ви месечинка, както и на всички други!   bouquet

# 103
ето за играта на Памперс http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp
Свършва на 30 юни, че защо чак сега ми го пращат  newsm78 Едит- ей сега изчетох правилата (нямам този навик) и пише, че майки на деца на възраст 2 месеца ще получат картата за мечетата до 30 юни и трябва да я изпратят до 31 декември. Аз си заплюх жирафа и патето. Днес разглеждам разни сайтове за играчки и ще поръчвам играчки от щатите.

Ей, много кофти време навън ту духа, ту е мръчкаво и не смея да излезна сега.

Ето пак щях да забравя- Честити месечинки на всички !!!

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:43 от Elg

# 104
здравейте мами  Simple Smile
4естито на празнуващите   bouquet

на мен никой не ми е казал за такава книжка на памперс - кажете от къде да си я взема, ние сме само на памперс и сега ме хваща яд, 4е не съм разбрала по-рано!

Общи условия

Активация на акаунт