Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 478
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Бодливка моите съболезнования! За съжаление все някога  се случва и това...но такъв е живота, аз също имама баба, която много обичам и ме е отгледала, така, че представям си какво ти е, мила много сили и кураж ти пожелавам за да преодолееш загубата ... Hug
Роси, Маруся  newsm51 !
Ние днес бяхме на ваксина, мериха ни 5700 гр. и 61 см., откакто сме се родили сме наддали с 3330 гр. и 13 см. Дадох му вечерта панадол профилактично, леле ooooh! то бе рев, мръщене, плюене, давене, кашляне, изобщо не го хареса, даже помислих първоначално, че му става нещо...на вас случвало ли ви се е? newsm78
А я ни вижте снахата Билянка и после и двамата с Марти кандидат младоженци на Рандеву в парка - http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=12863252
Лека нощ и   love001

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 13:54 от dobro_nastroenie

# 76
  • София
Ей момичета нямате изчитане ... аз откровено си пропуснах няколко темички - да се разпиша де, иначе ги изчетох по диагонал

Белла - не ти благодарих навремето за паролите, но ето сега мога да се похваля с първи собственоръчно качени снимки на Билянка, както и на Билянка и Марти в албумчето с "бебета на 4 месеца" - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=12863252

Аз имах един добър период на потънали гемии с ревящо бебе - все още плаче в колата... Май не обича да е сама отзад... Добре че бяха майките - най-вече Добро настроене и *Nikita* -  та да не се гътна на място... но това вече е забравена история Wink

Иначе си имахме на гости баба-помощничка - моята майка. Е определно има разлика, а и някакси точно на време ми дойде - нещо търпението ми беше на предел, а явно и силите ми - та миналата седмица от сряда до неделя поех малко въздух. Успяхме и на кинце да идем с любимия...

А сега моята сестрьонка е на гости от Лондон и пак ми е хубавко. Утре пък заминаваме за Пловдив и ще поостанем до сряда.. Ей така неусетно си минава времето.

Билянката е добре, но си личи че вече захитрява - не обича сама в колата, следобед не обича да седи в количката - иска да гледа и да се кокори. Явно отмина времето на блажено спящото бебе в количката... но пък какви усмивки хвърля и как се радва на играчкте си.

И най-радостно за мен е, че вече се обръща от гръбче на корем - малко нескопосно го прави, но определено не е случайно

И по последно дискутираното - при нас съм забелязала, че е по-добре да я къпем по-рано, а тя вече си заспива и по-раничко към 21 ч.

Честито на всички, които са имали повод за празнуване

Спокойна нощ от нас

Ех, ама Вили е била по-бърза от мен Simple Smile нищо

# 77
За банята - към 21ч го къпем обикновено. А от вчера сме без топла вода, заради профилактика и греем на котлона, после се поливаме - мърлява работа.  Tired

Каква профилактика?!?! Нали официално им забраниха на топлофикациите да правят профилактики от преди 3 години?!?! Понякога се чудя в кой век живеем...

За срещата - нашето семейство е ЗА. Mr. Green

# 78
  • София
 Добро утро!
 Аз снощи заспах рано-рано и сега в 5 бях кукуряк. Напоследък кърмя Тео легнала, че е много топло и като го гушна се потим и двамата и снощи след банята, докато го храних съм заспала и аз.

Тук тази нощ беше страшно. Много силно гърмеше, чак се учудих Ники как не се събуди. Него много го е страх от гръмотевици и си запушва ушите и пищи.

Ние къпем бебока към 20.00 - 20.30 часа (докато батко му вечеря), после и Ники минава през банята и обикновено към 21.30 и двамата вече са си в леглата. Понякога ме е яд, че не можем да стоим до по-късно навън на хлад, но какво да се прави. Тео след 18.00 часа обикновено е нервен и почти не спи (особено ако сме си вкъщи), а след банята се успокоява и отбичва яко. Ники пък ако си легне по-късно от 22.00 часа на сутринта не му се става и е много крив и мрънкащ.

И Тео от два три дни вкъщи го държа по гащички и потник, а навън е по боди. Много са ми странни хората като вземат да се вайкат:"Ау, ама то много е малко, пък голо и босичко". Ми к`во вълнен потник и чорапи ли да му облека като е малко?

rossykv, marussia, честити годишнини - още дълги години да се обичате и да посрещате всичко заедно

Слънце, прекрасни са ти дечицата - много да ви радват, а вие да ги слушате.

Тази събота съм на линия - сега само да не вземе да завали, че аз на слънчева среща в Западен парк още не съм била.

Elg, ако решите Младостките мами да ходите до Борисовата, свиркайте  Whistling

oki4, аз мога да се кача на тролейчето и да дойда до НДК стига времето да не е много гадно. И без това все се канех да ходя до магазинчето на Гургулят, та така ще съчетая нещата. Само незнам дали някоя от мамите, които искат дневника ще ходи на срещата, за да взема и нейния.

ivelina, благодаря за споделеното за пекарната  Hug. Хареса ми това, че има функция само за месене на тесто.

Danielkka, много неприятно това, дето ти се е случило с крачето, но дано е за добро както казваш. Успех!

За водата - и моя въобще не иска. И чай взех на HIPP и пак същата работа. Правих няколко дни поред и после се отказах, защото ми писна всяка сутрин да стерилизирам шишето и да преварявам вода, а на вечерта да го изливам в мивката. Сега Ники пие чайчето и му е много интересно, че е разтворим и може да се приготви със студена вода. Единствения напредък е, че засука на няколко пъти от шишето, а преди въобще не искаше, но в момента, в който усети какво пие и надава вой.

Хубав ден на всички!

# 79
veroniki нашия режим е същия като вашия. Малкия го къпя 8:15 - 8:30ч най късно, а и той вече си знае и почва да мрънкоти. После като го нахраня и сложа да спи почвам баткото. Ние вечеряме към 19:00ч. Сега даже и си купуваме нещо на вън щото таткото яде на работа и сега много много не готвя. Най много нещо бързо. Като сложа и Пепи да спи около 21:30ч сядам малко да почета форума пийвам си ашка биричка за РЕЛАКС и после и аз лягам щото обикновенно съм умряла за сън.

# 80
Добро утро  Hug
Ние банята я правим към 8-8.15ч после яде и най-късно 9.30 е заспал, а аз в 10ч Mr. Green И той си е свикнал на графика и като стане време мрънкотка Peace
oki4    bouquet мерси предварително за дневника, моя може да го пратиш с въпросния куриер, в работата на татито ни (в София), щото аз така или иначе хайманосвам по цял ден. Дала съм адреса на Елле , но ако искаш, да ти го пратя и на теб Peace Мерси пак , момичета, много сте мили, че мислите и за нас   bouquet  bouquet  bouquet
Днес по - прохладно, тук даже си подухва ветрец, ама то нощес не бяха светкавици, не бяха гръмотевици  Whistling

# 81
здравейте,

Ние заспахме в 22 и 20ч и до 6 и 30ч никакво събуждане. Явно и е по-хубаво да спи на студено (нали имаше буря).

Вероники- ние сме го решили (поне аз, Васида и Веселина) да е другата седмица, та само да уточним деня и ще пиша. Но не се настройвайте за по-рано от 12ч.
Окич- моя, на Васида и на Веселина дневника мога да мина в събота или неделя някъде около вас. Пиши на ЛС телефонче да ти звънна довечера или утре към обяд, за да се разберем. И благодаря за ходенето до там.  Hug
Биляна на Танчето колко е пораснала  Hug Марто и той. Пу пу пу.

Ние се кумим дали да излизаме, дано не вали.

# 82
 wavey добро утро и от нас
Крис се събуди тази сутрин в 4 наспан  Shocked,то не беше гукане,то не беше пищене  ooooh!,зато пък сега спи в количката на двора,времето е супер,леко прохладно,добре че малко поваля Mr. Green
и ние вода не близваме,само с чайче мога да го залъжа  Laughing

# 83
  • София
 Здравейте Simple Smile
 Специални благодарности на Окич, че е взела дневниците Hug Аз ще ги взема за Никита, Добро настроение, Зелено човече, Дани81 и която мама още ще идва в Западния парк Wink

# 84
ДобрЮтро...
Минавам набързо да видя каква е хавата, че чакам гости. Днес наистина си е прохладно и само да дойде приятелката ми с баткото и ще ходим на разходка на НСА-то.

Аз да се похваля, нали сега в жегите Рая понамали храната и аз като нея от 3-4 дни съм на череши и вечер, или на обяд на купичка овесени ядки с мляко и познайте смъкнала съм 1 кг. newsm44 Само дето ми се струва бързо newsm12, та днес ще понамаля малко темпото. Ми така е - няма угодия за мен. newsm03

Чудя се дали и аз да не взема да я пробвам Рая с чай, вместо вода - току виж взела, че пропила. smile3506

# 85
  • София
Аз ще ги взема за Никита, Добро настроение, Зелено човече, Дани81 и която мама още ще идва в Западния парк Wink
*Elle*, моля те тогава вземи и моя дневник. Нали става въпрос за утрешната среща в Западен парк? Ако е така мога да взема и на Krissi99 и да и го предам после.

Чудя се дали и аз да не взема да я пробвам Рая с чай, вместо вода - току виж взела, че пропила. smile3506
От опит глава не боли  Wink може пък да и хареса.
 Аз не се притеснявам особено, че Тео не пие, защото си пишка доста, но след няколко дни ще взема пак да го пробвам, че то тепърва по-горещо ще става.

# 86
Днес купихме люлка на Криси,с такъв мерак го сложих вътре и той като наддаде един вой,ей 1 час не мога да го успокоя,ревеше като заклан  ooooh!Нищо не харесва мойто момче ей  Crossing Arms

Ох , милата напълно те разбирам , щото и ние бяхме така. Но ти не се отказвай,  слагай го през деня по няколко пъти , докато не се разплаче и той ще свикне. Ние в началото по същия начин с рев , но сега горе долу изкарва по 15 мин в нея , но без люшкане , това много го нервира, та си го ползваме като столче.    hahaha
А вашата  люлка каква е ?

А пък ние от вторник слетобед не бяхме акали , до преди малко. Направо се бях притеснила много, кво ли не му бутах в дупето - термометър , сапун , дръжка от мушкато и клечка за уши и нищо.  #Crazy Сега го изкара на шприц тъмносиво -зелено  и накрая рядко жълто с бели зрънца.  Кво ще правиме с тези дупета незнам  newsm78? Ще говоря с педи да ни даде нещо , щото това не може така да продължава. Вие имате ли такъв проблем?

И ние не се обръщаме на никъде все още. Аз направо луднах с тези неща, сега се взирам във всяко нещо, пък и доста се притеснявам за всичко- как си изпъва ръцете , краката , колко му е главата , само на една страна ли спи , вижда ли си ръцете и т.н. Абе луда работа.

Дали е време вече да слаагме възглавничка ? Има на Чико едни против задушаване и ортопедични и ги водят за 0+ месеца . Дали да не взема да купя една да пробваме?

oki4 - мерси за споделената информация за детските. Hug Поръчах си на счети справка за доходите.

И ние пием от 3 тия ден само чай на Хип от  копър , анасон и лайка , но като не съм приготвила  в момента и му давам и преварена вода и я пие.

Айде минаха 15 мин и трябва да го взема от люлката вече , че ще стане страшно после.  Joy

# 87
Дума,взех му такава обикновена за двора,гръбчето ляга изцяло,уж мноого му харесва люлеенето в шезлонга  newsm78,но уви,май трябва да е както казваш постепенно,за да свикне,може наистина люшкането да го плаши.Но и в шезлонга беше същия в началото,явно новите неща го плашат  Thinking
ох и аз луднах да гледам кое как прави и само се притеснявам,че още не си е видял ръцете,че не може да се обръща хубаво,че не качва достатъчно,абе с две думи само глупости  ooooh!А знам че не трябва да обръщам толкова внимание  Rolling Eyes и да го оставя да се развива както той си иска  Laughing
и ние акото понякога го вадим гъсто и зелено  newsm78,но откакто спрях еспумизана запек сме нямалли  Praynig

# 88
Добро утро!Тук пък времето не става за разходки,то хубаво че е хладнно,ама и един гаден вятър духа ooooh!
Русана, Sad Дано мине бързо времето без тати и да не го усетите. Hug Знам колко е гадно да сте разделени,ние с моя се разделяхме много пъти в началото на връзката ни,защото аз съм от Горна Оряховица,а той от Троян.Много сме плакали и двамата.А преди 2 години се разделихме и за 9 месеца,защото влезе в казармата,а ние вече си живеехме заедно.Много пусто и празно ми беше без него...Но ще мине,ще видиш и връзката ви и любовта ще стане още по-силна и желана! spoko
Хубав ден,мами!

# 89
 *Elle*, моля те тогава вземи и моя дневник. Нали става въпрос за утрешната среща в Западен парк? Ако е така мога да взема и на Krissi99 и да и го предам после.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт