Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 475
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ние също пропускаме от време на време банята, че нали мабката заспива вече много рано, та ми е жал да я будя....Ама по-скоро мама и тати са за бой, че заспиват рано-рано Wink

# 61
 ooooh! прибрах се най-накрая,изпратихме татито,мама малко порева и сега вече се мъча да вляза в релси,но ми е мн трудно,не сме се разделяли откакто се познаваме (6г)  newsm45.Но няма да ви занимавам с моите проблеми  Hug
Бухта,Крис последно по моя кантар е 5400,което ми се вижда много малко и с предното мерене при педи май не е наддал нищо,а хапва добре по 150мл горе долу,не знам защо не е качил  newsm78.На сантиметри сме 59-60родихме се 48  Peace.Вие колко сте?
Честита годишнина на Маруся и Роси,желая ви океан от любов  newsm51 smile3525
Днес купихме люлка на Криси,с такъв мерак го сложих вътре и той като наддаде един вой,ей 1 час не мога да го успокоя,ревеше като заклан  ooooh!Нищо не харесва мойто момче ей  Crossing Arms
Бейби мони , дано скоро почне таткото,стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig

Ние много рано се къпем,по късно от 8 не изтрайва,а ми се иска повече време да сме на вън,тъкмо се захлажда към 7-8,сега да видим как ще променим времето  Thinking

# 62
Здравейте мамчета Hug
Първо с честитките - Роси и Маруся честити ви годишнини, пожелавам ви да доживеете златна сватба заедно, внуци и правнуци да отгледате. С много любов да са изпълнени дните ви, с приятелство и разбирателство

Роси този хотел изглежда супер, радвам се че сте си изкарали хубаво. Ако за следващия път си търсите компания може едно телефонче да звъннеш Wink Ние и без това се чудихме къде да ходим и така и не успяхме да го измислим

Тук днес беше ужасно горещо - даже съблякох Алек по памперс и цял ден така е стоял. Сутринта го водихме при нашата позната педиатърка и вече е 6.050 и 60 см. Качил е 1 кг. и 3 см. за 1 месец.

baby_moni само не се шашкай  Hug То и ние в къщи сега сме в подобно положение, при това от февруари (яко ни е гепила кризата), но за сега някакси успяваме да се оправим.

Слънце страхотни снимки Hug

Ние ще се къпем към 23,00 - тогава ни е последното хранене днес. Аз като го видя, че тръгва да се унася го почвам и по-рано. Той обикновено вечер само придремва преди ядене, та до сега май само веднъж сме пропускали къпане.

# 63
Слънце, опроверга ме Рая - събуди се преди половин час, изкъпахме я и сега ми мрънкоти в скута....ама не е ясно защо....май още не и се спи. newsm78 Crossing Arms Да видим как ще  е нощта.

# 64
  • Стара Загора
събуди се преди половин час, изкъпахме я...........
и при нас така се получи, само  че събуждането беше с рев. Баща й се изкашля (болен спи на спалнята) и тя милата като се стесна и подскочи и като почна да реве със сълзи ама толкова жално плачеше, че ми се скъса сърцето. Изкъпах я набързо под чешмата хапна 100 гр. кисело мляко и заспа блажено. От няколко дни забелязвам, че си тананика нещо сама и така се преспива.

# 65
И Рая го прави този номер с приспиването....

А за стряскането - ми те вече са големки и нервната им система се развива. Аз да не ти казвам, че над нас правят ремонт и като включат някоя бръмчалка и тя подскача... иначе си спи на шум с постоянна амплитуда, ама има ли нещо по-силно и внезапно и се е разпищяла. ooooh!

# 66
  • София
Здравейте и от нас. Срам не срам, днес Калин беше по потник и по памперс, а той сам си надигаше потника с ръчичка... А от няколко дни съм убедена, че ме изнудва да го вземам на ръце  ooooh! ooooh! ooooh!

Относно експресното падане на косата (косата му опада буквално за ден - събирах я с шепите), педиатърката поиска да го види, защото при някои случаи било показател за нещо си, вкл. за рахит. Огледа го отвсякъде, поскубна го леко, опипа фонтанелата и каза, че няма повод за притеснения и че ще падне цялата коса постепенно.

Относно приложението на Дневникът на мама, най-много ни е полезна частта за масажите - има и картинки.

С противоречиви чувства обявявам ШЕСТА СОФИЙСКА СРЕЩА тази събота (13.06.2009 г.), Западен парк, Централен вход, 11 ч.
Следващата среща ще бъде най-вероятно следващата събота в Борисовата градина, но нека излезе прогнозата за времето.

Обобщение на организацията за МАРИНА (marina21andreeva) - има мааалки уточнения и промени спрямо предното ми писане!

ТЕКУЩО:
* Очакваме Марина да се върне в София

ПРИНЦИПНО:

1) Който иска да праща пари, с които да напазаруваме неща, нека ми пише ЛС, ще дам данните за сметката, в която събираме пари, но да посочи и мейл за връзка, за да пращам отчети. Ще разчитам АЗ лично да пращам сметката, за да мога да коригирам списъците за отчетите както е редно и в тази връзка моля да не си я разменяте по между си, а просто да ми пускате ЛС.

2) Който може да се ангажира да купува неща, нека се обади:
- Вис Виталис (Тони_ст)
- Даяна и Ники - борса за дрешки (Вероники, Шу, Глафира може да дойде заедно с някого)
- Джъмбо (беба)
- аптеки Ремедиум за козметика и лекарства - най-евтини са! (беба - Тати, Шу - Тати - ползва отстъпка до юни вкл.)

Който (ще) пазарува за Марина - АМ, лекарства, да каже кога и къде да се видим, за да дам пари!
Може в темата, на ЛС или по ГСМ. Повечето софийски мами ми имат ГСМ, но ако го нямате, пишете ЛС.
Мога да пусна парите и по банкова сметка  Mr. Green

3) За адреса на мамата за пращане на колети: който го иска, да пише ЛС на мамата или на Глафира. Да не го публикуваме публично, а да си го разменяме само на ЛС - да не го пишем из темата, че четат всякакви хора.

4) Който желае да дава неща, а не пари: ще събираме накуп и един ще носи: благодарим на Глафира за ангажимента! На Вероники - също.

5) Примерен списък за неща, дописвайте и вие:
- памперси (номер 4)
- мокри кърпички
- АМ (25.05.2009: още 1 месец МАЛТОФЕР)
- прах за пране
- бебешка козметика - ИМА ДОСТА
- алергично ли е бебето - за Пентаксим? - СЛОЖЕНА ВАКСИНА ПО ЗК

- бебешка аптечка -
ИМА
- дрешки за бебето - 57 см. и 5.700 кг. към 24 май, без бодита, че има много
- лекарства за мамата: Пресинекс/Миринин (чакаме уточнение на точното описание, защото се оказа, че има различни видове)
Марина: Лекарството ми е Минирин таблети, но ги няма, казаха след края на месеца (май). Сега са ми дали "мостра" Пресинекс спрей, който има слаб ефект, но е по-добре от нищо
- дрехи за мамата (висока 147 см.) (Кремито е от Димитровград)
- шампоан, сапун, паста за зъби и прочие за мамата и  брата (Вероники)
- играчки за бебето
- дрехи и учебници за брата на Марина (Еди е 172 и е на 17 години. Слабичък е), раница

# 67
Ето ни и нас!

Митето вече 50 мин.ми виси на ц..та Crazy
Иначе и ние го къпем рано - към 8 ч.,но заспива късно и от няколко вечери става да яде и през нощта ooooh!

Слънце, чудесни снимки..а Митето и Симонка просто са невероятни,сладурковци..пу-пу-пу!
Да ви се похваля,Митака днес за пръв път се обърна  от гръб по коремче съвсем сам няколко пъти! Само дето още не се сеща да си измъква едната ръчичка!Вече е опасно да го оставям саам! newsm78

Лека нощ,че се скиснахмееее!

# 68
Честити годишнини на Роси и на Маруся!!!
Още 10 х 10 години да се обичате!!!

Тони- мерси за инфото за чувалчетата, ще минем и ние на пазар за едно зимно и още едно лятно.
Роска и ние ще го преслушаме скоро това хотелче.  Hug

Опитахме се да я къпем Елия под душа и с ваничката, но не се получава и утре пак ще сме си в стаята.

за срещата- аз категорично преди 11ч не мога да се класирам, камо ли в Западен парк. А защо не са в неделя срещите???

Хайде от нас лека и мека  Hug

# 69
  • Варна
Здравейте  Hug  Нова тема, а аз чак на 5-та страница  Whistling  Белла мерси  Hug
Честити годишнини на Роси и на Марусия - още 100 пъти по толкова с много щастие и  любов в семействата ви  Hug
Честити месечинки на бебчетата  Hug
Аз в Дневника на мама също не прочетох нищо ново, но си струва да го имам - все пак си е нещо полезно  Peace
Днес излезнахме сутринта уж на бързо, че и ние сме от туткавите сутрин и по - рано от 11 не става номера, та уж набързо преди жегите, та се прибрахме чак в 20 часа за банята  Whistling
Сутринта ходих да си оправям едни документи - оказа се че все още се водя софиянка моля ви се ooooh! та докато се оправя и то стана 13 часа, направо няма такива бюрокращини, егати глупостите, искат такива документи дето не виждам никаква връзка с адресната ми регистрация, ама както и да е. Стана 13 часа, хукнах да плащам тока и водата, че и те трябваше да се платят, нали заминаваме, и стана 14 часа  ooooh!  Трябваше и на таткото за подарък да ходя, че има юбилей в неделя, и тъкмо се ядосах че пак за него неостана време излизам и.... навън се разхладило, ама едно приятно ви казвам, супер. Вики се размаза от кеф и си гукаше нещо, аз обиколих магазините и така....много съм доволна. Вечерта се видях с акушерката дето раждах при нея и с Ан_ив и с тях се набъбрихме и се прибрахме с Вики в 20 часа, изкъпахме се, яде и заспа, че днес много емоции  Party А сега какъв порой се изсипа тук  ooooh!  Добре че не беше по - рано че щеше да ни удави по пътя.
Даниелка  Hug

# 70
  • София
Честити годишнини на Роси и Маруся! Много любов и разбирателство!   bouquet   bouquet  bouquet
Честита година и от правенето на Симонка  Laughing Аз изобщо нямам представа кога точно е "станал" Александър Crazy
Даниелка,  Hug бързо възстановяване и успех в бебеправенето  Praynig Hug
Натси - за този зад Баня Мадара става дума  Peace
За банята - към 21ч го къпем обикновено. А от вчера сме без топла вода, заради профилактика и греем на котлона, после се поливаме - мърлява работа.  Tired

# 71
ние се къпем все след 21 часа,зависи как се пада яденето,сега нещо му е некомфортно и се мъчи да заспи,набарал си е 3-те пръста и само тях си иска Rolling Eyes

# 72
Ние пък след 21ч. не се къпем.Ако случайно си проспи часа, направо яде набързо и пак обратно в леглото, да не се разсънва много-много

# 73
Ха здравейте и от мен.
Честити годишнини на Роси и Маруся.

Слънце страхотни снимка Hug
Ами то Деси ви е разказала за срещичката леле супер едва се набъбрихме.
Даниелка дано бързо да се оправиш а през това време действайте  Hug Hug Hug

# 74
  • София
Момичета, вече имаме 20 бройки от дневника
Благодарете на Мария, че днес 2 часа рева, без никаква угодия и едно от решенията ми беше кратка разходка със слинга- та отидох и ги взех нашите бройки.
Ако може някой, който ще ходи на Люлинската среща да мине да вземе бройките за майките които ще са там.
Аз съм мобилна само пешком- центъра- около НДК, Южен парк, Борисова, до ЦУМ- май също ще мога да стигна...
Кажете как да стане раздаването.
Мамите, на които ще се пращат дневниците- да видят с кой куриер ще им е най- евтино.
Ако някой иска в София да пратя- има едни Рапидо- 2,90, май са най- евтини. Но само София обслужват.

Уф- без да исках публикувах
Слънце, снимките са чуд-ни!  Heart Eyes
Ама вярно че по това време ставаха бебоците! Аз май към 6ти...захванах Blush
Роси кв- честита годишнина!!!

Общи условия

Активация на акаунт