прибрах се най-накрая,изпратихме татито,мама малко порева и сега вече се мъча да вляза в релси,но ми е мн трудно,не сме се разделяли откакто се познаваме (6г)
.Но няма да ви занимавам с моите проблеми 
.На сантиметри сме 59-60родихме се 48
.Вие колко сте?

Нищо не харесва мойто момче ей 

Ние и без това се чудихме къде да ходим и така и не успяхме да го измислим
То и ние в къщи сега сме в подобно положение, при това от февруари (яко ни е гепила кризата), но за сега някакси успяваме да се оправим. 

Нова тема, а аз чак на 5-та страница
Белла мерси 

та докато се оправя и то стана 13 часа, направо няма такива бюрокращини, егати глупостите, искат такива документи дето не виждам никаква връзка с адресната ми регистрация, ама както и да е. Стана 13 часа, хукнах да плащам тока и водата, че и те трябваше да се платят, нали заминаваме, и стана 14 часа
Трябваше и на таткото за подарък да ходя, че има юбилей в неделя, и тъкмо се ядосах че пак за него неостана време излизам и.... навън се разхладило, ама едно приятно ви казвам, супер. Вики се размаза от кеф и си гукаше нещо, аз обиколих магазините и така....много съм доволна. Вечерта се видях с акушерката дето раждах при нея и с Ан_ив и с тях се набъбрихме и се прибрахме с Вики в 20 часа, изкъпахме се, яде и заспа, че днес много емоции
А сега какъв порой се изсипа тук
Добре че не беше по - рано че щеше да ни удави по пътя.

бързо възстановяване и успех в бебеправенето

Препоръчани теми