Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 496
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,много ви благодаря за пожеланията  Hug,страхотни сте
Окич,аз сложих Ротарикса миналия месец заедно с Пентаксима,сега ще правим 2 доза  Peace
За менингита нали е Пентаксим,а Преванар някой ще слага ли?
За спорта аз съм твърдо за  Naughty,не само за фигурата ,ами и за дисциплината,за отговорността,общо взето на много неща учи спорта , аз лично съм била спортистка 8год.и знам на колко неща учи  Peace
Тони, страхотни снимки  Peace , мого ми харесаха , да пратиш снимка за някое списание   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 10:40 от rusana

# 226
  • София
 Hug някои снимки май съм ги виждала  Simple Smile , страхотна е  Heart Eyes
Любима, и моите деца май са от поспаливите - баткото най-редовно ми е ставал към 10-11ч, но предполагам, защото се будеше нощем доста. сега с малчо спим до 8-9ч. Е, пак с будене. Ама предпочитам така, отколкото да спи цяла нощ и в 5-6ч да се е наспал  Blush
От зеленчуковите пюрета аз захраних баткото първо с тиква.

# 227
  • София
ЧРД на Русана! Много здраве, късмет и любов ти желая!

Тони, много хубави снимки наистина. Ето и аз да се похваля с едни такива "професионални":
тук
и тук

Има и още по-хубави, ама ме има и мен на тях, а и аз като Зеленкото, не обичам много да се показвам в нет-а...

Да питам, Преванар-а за какво беше? За Пентаксим и Ротарикс знам, ама това не го помня какво беше...

# 228
  • Варна
Аз да почерпя че днес моя мъж има юбилей - става на 30 години

Честит рожден ден и на Русана - да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

# 229
Животинче ето http://www.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0% … -pid30012945.html
 Десис,честито и на мъжа ти,да ти е жив и здрав,много да те слуша,обича и радва  Hug

# 230
Русана, Десис Честит празник!  bouquet
Да питам мамите тук, къде мога да намеря активана гиманстика на приемлива цена за София става въпрос, във Вис Виталис има ли?

# 231
jivotinche, ама и вашите снимки са много хубави, а за модела - думи нямам - с тези сиво-сини очи... Hug

dessiss, честита кръгла годишнина и на любимият ти... Да те слушка много и да се грижи подобаващо за двете си принцеси.

dobro_nastroenie, има във Вис Виталис и на Фишер Праис и други марки, но не са евтини.

# 232
Е имам предвид за около 50 лв.

# 233
  • София
Русана, да си ни жива и здрава, много щастлива и усмихната  bouquet

Деси, да ти е жив и здрав половинчо, само да те слуша и да те радва  bouquet

# 234
  • Варна

В тукашния Хиполенд имаше разни. И промоция за 42 някъде имаше, но да не те излъжа - май на Канпол бяха.

Честитки за празнуващите!

# 235

Под 79 лв. там няма.

# 236
Боже в чудо съм се видяла ,това мойто дете (като Алекс на Алекс-мама) не иска да яде вече 3 ден.Само вечерта яде 180 мл и това е .През деня е мисията невъзможна да се нахраним,плюе,пищи ,вече взех да се притеснявам,събират му се около 400-500 гр на ден  newsm78 и преди го е правил тоя номер,но на следващия ден му минава,а сега вече 3 ден е така,а няма признаци да се разболява,гука,пее и най лошото свалил е 300 гр  smile3516

# 237
  • София
Честит Рожден Ден на Русана и
на половинката на Десис
Gift   ura
Уф и ние имаме проблеми с хапването, респективно с кърменето ooooh! Ще видя дали ще се оправи до 2-3 дни и ще пиша на някоя професионалистка от кърмаческия май.

Да поклюкарствам и аз
- а пък февруарките си организират национална среща  travel

Ууу- да взема да го махна тоя аватар на Депеш- че се изложиха- и не заслужават да са в подписа до Мария Naughty
Сега с парите от билетите поне ще сложим първия Ротарикс   Sunglasses

# 238
Русана жива,здрава newsm59 и да пораснеш голяма Mr. Green

а за чадърчетат и на чиполино са със широка щипка,диаметъра им е по-малък,но пък и от горе са чупещи,не само от долу Peace и са пак около 20лв.

# 239
  • София
Малката също не се отличава напоследък с добър апетит. Кога яде 150, кога 120, а кога изобщо само 60 мл. затова й давам сок, та поне да пие нещо по-питателно от водата

Общи условия

Активация на акаунт