А дали не може с Бочко да се маже
,нали не есамо за дупе 
.Само на Хип съм виждала ранни моркови и тиква,това са единствените еднокомпонентни
има ли на други марки еднокомпонентни заленчукови
да стават за захранване 

.
- възстановява кожата идеално. Аз мажа вечер след баня само-яде и заспива и не лапа нищо от крема.
Дано да е някакъв период и да минава.
, както и празника на Деси 

Но той няма проблем с биберона и шишето, въпреки че е само на кърма, от първата седмица го научих да пие и от шише изцедена кърма, та сега нямам проблеми да го оставям до 4-5 часа на бабите да го гледат.

най-важните ми уреди.Поне бойлера оправиха набързо.
направо се стъписах и първите месеци не бях сигурна дали искам,и дали ще се справя.А сега имам чувството,че цял живот съм гледала деца. 

Направих му на Борката картофче с малко морков и тиква, масълце, но вместо АМ сложих кърма. То така и така имам още 3 бурканчета във фризера, поне работа да свършат, като не иска да ги пие с шишето
Поразредих го, да не му много гъсто пюренцето и мъника хапна 3 лъжички
с много малко отвън
).

Една солидна сума оставих в Пигиса,(предимно за играчки,чесалки и дрънкалки),а вчера най-сетне се добрах(барабар с децата)до Вис Виталис.Ама то наистина много евтини дрешки има там!Мерси на Тони специално,че сподели за летните чувалчета-и Ади се сдоби с такова,заедно с няколко бодита и комплектчета,а каката намаза малко гащи. 

Препоръчани теми