сме правили 1 път,но знае ли човек,пък и с Тео правихме точно един път в месеца когато е станало
голям късмет
От една страна ще ти е трудничко, с две бебета с различни потребности, с различен график...но пък от друга няма по-ценно нещо на света от дечицата ни/поне за мен е така/ и при добро желание ще си ги гледкате и двечките
Но в крайна сметка вие трябва да вземете решение с таткото, да претеглите + и - Зависи и ти на колко си години, какви са ви плановете за в бъдеще по отношение на "бройката" на децата
Каквото и да решите, ти желая кураж и много късмет!!!
Направо ви завиждам.../особено като видях пълното пепелниче и чашките с Бейлис...
Кураж, мила, пък каквото дойде 

са неповторими! Влади се получи в началото на юли, а разбрахме за него в края на месеца! Най-щастливият ден в живота ми до тогава..жалко, че си нямах на идея за форума и т.н
, ама не беше, просто не му се е яло по някаква причина.
Не мога да си преставя какво ти е, но пък е толкова хубаво да имаш две деца.
Преди да се роди Алекс, не съм и мислила, че мога да обичам някой както батко му. Сега съм двойно по-щастлива, но и двойно по-уморена, признавам.
Точно снощи, като гушках малкия дзверко, си мислех че искам още много бебета
, дано си получи заслуженото бившият
За комарите - има ел.машинка на Чико, действа с някакъв звук, който чуват само комарите и ги отблъсква. Не мога да кажа, че е супер ефективна, но поне е нещо.
На спрея им също пише 0+
На морето аз давах на баткото кипнала в ел.кана изворна на Девин. На нас дерматорложка ни препоръча слънцезащитен крем на А-дерма, ама като знам колко са скъпи...
аз пък днес си купих,да я включвам ли
защото друг лек не виждам против комари,то и тези дребните са ужасни 
, затова дадох пример с тази на Чико - не излъчва разни химикали, а звук

(а като родих как исках още едноооо, но вече май няма да ме огрее)
А и във Варна няма много комари

Много съм чувствителна на тая тема/слава Богу не от лични преживявания/, майка ми работеше в такава организация и знам за хиляди такива случаи с много подробности и съм просто потресена какви неща стават и то доста често, по често от колкото си представяме

остава в събота, защото така си беше обявена, но който има желание да идва по срещи, нека каже предпочитан ден. Относно часа, срещите продължават почти цял ден, така че който желае, може да дойде и по-късно, имаше вече няколко такива случаи и няма проблеми. Списъците са само ориентировъчни 
(според моя нежен нос). И ако мога да дам идейка за излишния слънцезащитен: аз миналата година имах два за Боби и понеже според срока за годност нямаше да издържат до тази година, ползвахме ги и ние 
Препоръчани теми