Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 403
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Честити месечинки на малките таласъмчета! Да растат живички и здравички newsm38
 Мили момичета... аз да ви се похвало-оплача... че преди 4 дни отново видях  EFP .... ходихме и на лекар и всичко се потвърди... просто ми иде ... Незнам дори как да опиша как се чувствам....  веднъж се "поизтървахме" и хоп отново  preggo Все още неможем да вземем решение.... толкова е трудно... та разликата им дори няма да има и година  newsm45, а и от финансова гледна точка... това е просто немислимо точно сега... но пък... оххх.... страшно съм объркана... дори немога да подредя мислите си! Съжалявам,че ви товаря с моите тревоги,просто исках да споделяяя,защото освен на мъжо и една приятелка,не съм споделила с никого... просто защото незнам още... какво ще ставаааа smile3514

# 136
Линка Бубулинка,какво да ти кажа освен честито,с най-искрени чувства  Hug.Верно че ще е много труудно от финансова гледна точка,но иначе е супер да растат без голяма разлика,тъкмо от бебе на бебе  Peace,да не губиш тренинг  Hug.Все пак решението си е ваше,ако сте готови за още едно сладур/ка,няма по-хубаво от това  Heart Eyes
като ти четох поста малко се позамислих,на мен още не ми е дошло,правих един път тест,отрицателен...но да видим,да не сме заедно при  Мартенчета 2010

# 137
 Rolling Eyes И на мен не ми е идвало още.

# 138
  • Стара Загора
Бодливка, Дума човек направо благородно да ви завиди........

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12872539 - е нека ви е зле  Laughing

# 139
Rolling Eyes И на мен не ми е идвало още.
ти кърмиш,нали докато кърмиш може да не ти дойде  newsm78,аз така съм чела

# 140
Немога просто да си представя как се гледат две бебета... то поне да са близнаци... там наведнъж се случва всичко.. а така Натали още сигурно няма да е проходила.... леле ... тя тъкмо ще прохожда,а аз ще я държа с каишките и с другата ръка ще дундуркам бебето,което евентуално ще има като нея ужаснииии колики.... 
Русана,нищо чудно.. аз също от втория тест получих + резултат,но пък аз си знаех още след като "сгафихме"

# 141
ами аз още след 1-вия месец дохранвам с АМ и то почти изцяло си се храним с него,но не спирах  да предлагам цица,но от десетина дни вече... детето си се отби ( то беше въпрос на време де),та вече не кърмя...

# 142
Честити месечинки на малките таласъмчета! Да растат живички и здравички newsm38
 Мили момичета... аз да ви се похвало-оплача... че преди 4 дни отново видях  EFP .... ходихме и на лекар и всичко се потвърди... просто ми иде ... Незнам дори как да опиша как се чувствам....  веднъж се "поизтървахме" и хоп отново  preggo Все още неможем да вземем решение.... толкова е трудно... та разликата им дори няма да има и година  newsm45, а и от финансова гледна точка... това е просто немислимо точно сега... но пък... оххх.... страшно съм объркана... дори немога да подредя мислите си! Съжалявам,че ви товаря с моите тревоги,просто исках да споделяяя,защото освен на мъжо и една приятелка,не съм споделила с никого... просто защото незнам още... какво ще ставаааа smile3514

Мила решението наистина си е ваше. По отношение на финансиите няма да вие леко, но едното ще износва нещата на другото и .... Ако не си вземем единия креват за английско, ще се радвам да ти го подаря. Но все пак ЧЕСТИТО Hug

Айрис хич не ти е леко, прегръщам те и ти пращам сили да се справиш Wink.
 Тони споко тук сме още, само дето не се организирам да пиша. Ще гледам да дойда на срещата в Борисовата другия път.
По отношение на яденето Яна напоследък яде през час по 30 или 60 гр.

За отчетните 2004г аз хич не писах нещо не се получи Tired

За кърменето ( аз се изцеждам де) но всеки път имам чувството че силата ми изтича в шишето Tired

Отивам да си оправям домакинството че пак сигурно в 2 ще си легна.

А за готвенето, във подфорума готварски рецепти има невероятни неща. Аз правих кашкавал на фурна, свински ребърца и картофки соте eat а и таралежчета Mr. Green

# 143
Линка, първо се успокой! HugТук, във форума имаш цялата ни подкрепа, каквото и да решиш!  bouquet
Аз да ви кажа че преди малко четох първата ни бременлийска темичка, емиииии голямо вълнение изпитах и едно такова хубаво ми стана на душата....само като се сетя че миналата година горе-долу по това време е станал Радослав! Heart Eyes
И нещо клюкарско, че нали сме жени-змии и без тва не може! Mr. Green
Папараци снимат Андреа голаhttp://www.vbox7.com/play:e1078032

# 144
Здравейте момичета.
Линка Буболинка помисли добре кое ще е правилното решение все пак не е толкова зле да е малка разликата.На мен и брат ми разликата ни е 1г.и 2м.майка ми не е имала свекърва и никой не и е помагал но се е справила.Брат ми като чели по наследство Wink и неговате деца са така племенницата ми другия месец ще навърши 2 годинки, а племенника през септемри 1годинка.Но пък така ще порастнат заедно децата.Големия зор ще е в началото ако няма кой да ти помага.Е при мен разликата е доста голяма но пък може би така е било писано.В крайна сметка решението си е изцяло твое. Hug PeaceНо парите според мен трябва да не взимат връх в решението.  Hug
Лелеее май се позабравих ooooh!
Хайде лека и спокойна вечер Heart Eyes

# 145
Linka_bubulinka,милата ...още утре отивам за тест,аз си изказвам мнението тука,ама не знам как ще реагирам ,ако видя и аз 2 чертички Rolling Eyes,верно си е доста притеснително  newsm78.Момичето,с което раждахме заедно1-вото и детенце още е в количка и ела да я видиш как се бутат 2 колички  Rolling Eyes,тя напред и бабта отзад ,от тази гледна точка е малко кофти.Ох знам ли ,хем  ехубаво ,хем не е.Не се притеснявай ще взмете най-доброто решение  Peace

# 146
Linka_bubulinka, горе главата - каквото и решение да вземете все ще е най-добре за вас.
И аз имах такива съмнения, щото цикъл не ми идва, но пък теста беше отрицателен, та се успокоих. А аз като раждах, моята докторка тъкмо ми каза за такъв случай - правила секцио април 2008 и пак се готвеше за секцио на същата мама в март 2009. Та донякъде си е добре - тъкмо заедно ще растат. Е, верно година-две ще е трудничко, ама после е по-лесно. Hug Peace

slancetoo, ние още държим пъпчето на Рая - татко и реши да го хвърли в двора на Брюкселския университет като заминем. Аз се шегувам, че добре, че не е решил да и го хвърли на улицата с червените фенери в Амстердам... Joy

Айрис,  ще се справиш! Hug

Ето да ни видите втората фотосесия от днес. http://www.flickr.com/photos/39387205@N07/

Та в този ред на мисли - моля, да споделите, мисля че няколко мами си поръчаха снимки в snimkitevi.com - доволни ли сте от качеството, че да поръчам и аз?

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 23:03 от Tony_st

# 147
Наистина по това време сме си ги направили дечицата миналата година. newsm45 Едно ми е мило като си спомня,чак ми се доплаква.
Линка,кураж. Hug
Русана,кърмя уж,ама пак ме е много страх,а и Алекс взе да се запознава със шишето все по-често,че незнам. Hug

# 148
  • Стара Загора
Linka_bubulinka аз бях като теб когато Митко беше на 3 месеца и когато видях  EFP само дето удар не получих. Не исках и да чуя за второ бебе тогава. 9 ден ми закъсняваше и отидох при моята АГ, гледа ме на видеозона видя се черната точка и ми сложи едно хапче, което се поставя на шийката на матката и до 24 часа трябва да ти дойде цикъла. Точно на 24 час ми дойде и всичко се оправи без проблем.
Аз пък съм на мнение, че първо да порасне едното - има време за второто. Но най важното е квото е писано от горе.

# 149
Знаех,че ще наклоните клона точно в тази насока Simple Smile и можеби точно затова подсъзнателно съм искала да споделя с вас... просто защото май ми трябва малко кураж...!!! Аз и брат ми също сме с малка разлика- 1 год и 9 мес....  но на чужд гръб и 100 тояги били малко казват,но когато става дума за нас... просто... голямо умуване ще пада... а и леле... аз забременях предния път 60 кг,влязох да разждам 85 кг( 25 кила отгоре) и съм свалила само 8,сега съм 77.... ако отново ми предстоят едни 25 кила.... та аз ще загина... немога да дишам в тялото си..

Общи условия

Активация на акаунт