Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 405
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Слънце, имаш ли повече информация за тази "таблетка"

# 151
Белла,къде сподели за първата тема  Hug и аз я чета в момента,много мило ми стана  Two Hearts

# 152
Linka_bubulinka, чувала съм, че втория път се качват по-малко килограми.  Peace Няма да е толкоз зле...

# 153
Linka bubulinka, честито!
Ето ти линк към темата за породените деца от общия отчетен подфорум.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=391881.0

# 154
малеее какво става тука,направо не знам какво да кажа,като се сетя колко беше хубаво докато бях бременна preggo

линка буболинка-обсъдете и решете,аз съм на мнение,да се порадвам първо на едното и тогав на второто,пък и аз съм само на 20,представяте ли си,другата година,моите връстници още учат,пък аз сколасала таман с 2 #Crazy

аз си кърмя,но като заговорихте за цикъл-аз още нямам,втория месец ми дойде и само толкова,до сега  luvbed сме правили 1 път,но знае ли човек,пък и с Тео правихме точно един път в месеца когато е станало newsm78 голям късмет

# 155
Линка, кураж, мила  Laughing Не мога да си позволя да дам съвет в такава ситуация, защото отстрани е лесно... Wink От една страна ще ти е трудничко, с две бебета с различни потребности, с различен график...но пък от друга няма по-ценно нещо на света от дечицата ни/поне за мен е така/ и при добро желание ще си ги гледкате и двечките  Peace Но в крайна сметка вие трябва да вземете решение с таткото, да претеглите + и -  Зависи и ти на колко си години, какви са ви плановете за в бъдеще по отношение на "бройката" на децата  Wink Каквото и да решите, ти желая кураж и много късмет!!!

Оххх, аз още не съм започнала да стягам багажа, остана ми само утре и просто не знам как ще се оправя... Confused Много ще се радвам да спретнем една варненска срещичка!

ДуМа и Бодливка, ама супер сте си изкарали!!! А бебчовците са такива слладурковци  Grinning Направо ви завиждам.../особено като видях пълното пепелниче и чашките с Бейлис...  Mr. Green

Да ви питам - някой дава ли от тази, бебешката вода, Торн Спринг? Аз днес взех, че като пътуваме и там да не се занимавам да преварявам.Та тя нали не бива да се изварява, а нали няма да има проблем поне да я затопля, ако се наложи някой път да дам АМ?

Животинче, аз също така се прецаках със слънцезащитния, та ми излезна соленко. Първо ми предложиха един, който беше за деца над 1г., но го върнах, казах, че е за малко бебе и те ми дадоха друг.Аз обаче не обърнах внимание и го взех и вкъщи гледам, пише ENFANTS и много се ядосах.Ама и аз съм си виновна, че не гледам.Е, ще я мажа каката с него, ама не беше нужно, че тя си има вече.
А знаете ли нещо за мазане против комари и др., което да става за бебе? Знам, че машинките не са препоръчителни, а за др. не се сещам.

Е, хайде, аз утре мога и да нямам време да пише, че ще трябва рано да се ляга/ смятаме да тръгнем към 4ч сутринта/, та ако не успея - целувки на всички и ще се появя след седмица!  Hug

# 156
  • София
Линка Буболинка, на мен ми закъсняваше две седмици, със секцио съм и отидох право при доктора. Мислех, че съм бременна и въпреки риска бях много щастлива и мислех да приема това предизвикателство на съдбата, бременността и двете деца с малка разлика. Да ама не, просто пролактина подтиска овулацията и ще си ми идва от дъжд на вятър Grinning Кураж, мила, пък каквото дойде Wink
 Тони, много е сладка малката дама!
 Слънце и ти си имаш две много хубави деца Simple Smile
 Ехх, емоциите от  EFP са неповторими! Влади се получи в началото на юли, а разбрахме за него в края на месеца! Най-щастливият ден в живота ми до тогава..жалко, че си нямах на идея за форума и т.н
 Алекс-мама - Влади няколко пъти е правил така. Единият път си мислех, че е кърмаческа стачка ooooh!, ама не беше, просто не му се е яло по някаква причина.

# 157
  • София
Линка буболинка,  Hug Не мога да си преставя какво ти е, но пък е толкова хубаво да имаш две деца.  Heart Eyes Преди да се роди Алекс, не съм и мислила, че мога да обичам някой както батко му. Сега съм двойно по-щастлива, но и двойно по-уморена, признавам.  Simple Smile Точно снощи, като гушках малкия дзверко, си мислех че искам още много бебета  Crazy Laughing , ама най-много да ме огрее още един път. Каквото и да решите - у спех!  Hug Hug Hug  
 Аз за такова хапче не съм чувала  Rolling Eyes Освен това при аборт не трябва ли да се отстрани хубаво всичко  newsm78  Rolling Eyes
Айрис,  Hug Hug Hug , дано си получи заслуженото бившият  Close
Сега ми стана ясно защо хората обичат да ходят на гости у Дума  Laughing Hug
Никита, лек път и поздрави на морето от нас!  Grinning За комарите - има ел.машинка на Чико, действа с някакъв звук, който чуват само комарите и ги отблъсква. Не мога да кажа, че е супер ефективна, но поне е нещо.  Peace На спрея им също пише 0+  Peace На морето аз давах на баткото кипнала в ел.кана изворна на Девин. На нас дерматорложка ни препоръча слънцезащитен крем на А-дерма, ама като знам колко са скъпи...  Rolling Eyes

# 158
а за комарите-защо машинките не са препоръчителни newsm78 аз пък днес си купих,да я включвам ли newsm78 защото друг лек не виждам против комари,то и тези дребните са ужасни ooooh!

# 159
  • София
а за комарите-защо машинките не са препоръчителни newsm78 аз пък днес си купих,да я включвам ли newsm78 защото друг лек не виждам против комари,то и тези дребните са ужасни ooooh!
ако са на Райд или други с някаква течност - заради нея именно  Peace , затова дадох пример с тази на Чико - не излъчва разни химикали, а звук

# 160
Linka_bubulinka, желая ти много много кураж да вземете най-правилното решение! Hug Hug Hug
Аз си признавам, че понякога се просълзявам като видя бременна жена, толкова е хубаво и такува чувства ме заливат! Ех, спомени, а като гушнах бебчето...и аз си мислех че не мога да обичам нещо повече от момченцето си, но се оказа, че в сърцето ми имало още мнооого място Peace(а като родих как исках още едноооо, но вече май няма да ме огрее)

Tony_ st, Рая е истинска манекенка Grinning

*Nikita* , пожелавам ви приятно изкарване на морето! Сега времето е супер за плаж Peace А и във Варна няма много комари

Лека и спокойна вечер ви пожелавам

# 161
Да, сега се сещам, че миналата година май гледах такава на Чико в Пигис-а. Можеше да се слага навсякъде, например в количката на детето, в креватчето...ама май беше цифра  newsm78
А слънцезащитен взех в крайна сметка на Нивеа Бейби, 12 лв.  Peace

Айрис
, аз също май съм пропуснала за тези неприятни емоции...или ти не си споделяла? Не се отказвай и го гонете до дупка  #Cussing out Много съм чувствителна на тая тема/слава Богу не от лични преживявания/, майка ми работеше в такава организация  и знам за хиляди такива случаи с много подробности и съм просто потресена какви неща стават и то доста често, по често от колкото си представяме  Sick

# 162
  • София
Здравейте и от нас посред нощите. Може ли да се фукна - имахме гости и изкарахме много хубаво Whistling

Мамита, които се изказаха напоследък, благодаря за подкрепата, но ще ви бъда задължена да приключим вече окончателно болната тема. И без това се чувствам ужасно (да, преживях го особено тежко) от нещо, с което никога не съм мислела, че ще нараня някого толкова много и определено не съм направила с някаква умишлена, зла, подигравателна и т.н. мисъл, както и да изглежда отстрани.

Имам въпрос към кърмещите мами - какви витамини мога да пия, че се чувствам доста отпаднала? Извинявам се, ако е коментирано, но нещо напоследък не влизах много.

Аз не пия витамини, но и през бременността не съм пила, освен няколко пъти по лекарско предписание след кръвни изследвания.

Някой питаше за срещите дали да не са в неделя. Да кажа, че днешната  Joy остава в събота, защото така си беше обявена, но който има желание да идва по срещи, нека каже предпочитан ден. Относно часа, срещите продължават почти цял ден, така че който желае, може да дойде и по-късно, имаше вече няколко такива случаи и няма проблеми. Списъците са само ориентировъчни  Peace

Тони_ст, много съм доволна от снимикитеви.ком - поръчах матирани.

# 163
Nikita, машинката на Чико е към 20лв. Иначе за бебета става и Занзарин, но мирише много отровно Sick (според моя нежен нос). И ако мога да дам идейка за излишния слънцезащитен: аз миналата година имах два за Боби и понеже според срока за годност нямаше да издържат до тази година, ползвахме ги и ние Peace

Ред.: Ето я машинката: http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=3348

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 00:49 от Polly-Wolly

# 164
  • Стара Загора
Слънце, имаш ли повече информация за тази "таблетка"
Незнам как се казват знам, че се внасят "от вън" (англия или америка беше) и че ги позват също за предизвикване на раждане!

Общи условия

Активация на акаунт