Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 410
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро посред нощите....

Рая отдавна не го беше правила този номер да се събуди в 6, но днес го направи и то според мен, заради татко си, който си легна в 5.  #Crazy Цяла нощ по компютрите се ръчка и работи, че има да предава проект в понеделник, ама въпреки това ме ядоса. Друга нощ поне си ляга към 3 и детето не го усеща, а нощес... ooooh!

Ей, като прочетох за бебеправенето се присетих, че и Рая е зачената в периода 12-15 юни - точно покрай сватбата ни и прекрасните емоции миналата година по това време. Наистина е много хубаво... И аз откакто Рая се роди все по-често се улавям, че мисля за второ дете... кой знае кога ще се изненадаме. Party

Elle и Мечо Пуух - благодаря ви, нали си е моето гардже... ама има заслуга и професионалния фотограф. Лошото е, че Рая вече се е поосъзнала и като види големия фотоапарат и се плаши, та трудно я хващаше на кеф моята приятелка. Надявам се след седмица-две да имаме още по-хубави. Peace

Зеленко, благодаря за отзивите за snimkitevi.com - днес ще поръчам и аз. Hug

# 166
добри утро и от нас  Grinning

весел и усмихнат ден  baby_neutral

# 167
  • София
Русана, това за връзката между двете неща е голяма заблуда. Може да ти дойде и да кърмиш. Така че, момичета внимавайте.

Алекс-мама, поне кекс правихме тогава, че сега с тая умора направо си заспивам Laughing

Никита, аз и Криси99 даваме от тази вода. Тя не се преварява. Давам я директно.

Елле, малката вече беше направена миналата година по това време и ще разбереме за нея след 7-8 дена Mr. Green

Бейби Мони, нашето педи забрани до годинка вкякакви средства за борба с комарите, всичките били вредни  за бебоците, включително и тези, на които пише, че може.

# 168
Добро утро  Hug
все се каня да питам,имаше една мама с количка АБЦ дизайн Астро,ако не се лъжа,та въпросът ми е към  нея-как се прикрепя чадърчето нс коша за новородено  newsm78,ей как ли не пробвах и не става и не става,нито на рамата ,нито на коша,никъде  ooooh!

# 169
Добро утро!Аз отивам да пия кафе,защото то бива бива безсънни нощи,ама това вече беше върха! smile3516 tooth

# 170
Честити месечинки на бебчовците, родени на 13-ти! Hug  bouquet

# 171
  • София
 Честити месечинки на всички, които празнуват днес  bouquet!
 За машинките против комари и аз не смятам да ползвам. У нас няма, сложихме си комарници на всички прозорци, които отваряме, имаме мрежа и за количката. Ще попитам, обаче, има ли средство против комари, което е за мазане, нещо от рода на Аутан? Ама като преглеждам пак Глафира какво е писала, явно няма нищо..Ето тук пише "подходящ за новородено"
http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2523&osCsi … 9bdeec05b29a69adc
 Тази нощ Влади беше дете за пример, сега също спи Shocked Расте детето, вече е на 3 месеца, само да спре и да реве толкова денем и цена няма да има Laughing

# 172
здравейте,

Ставаме на 3 месеца!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!!!

Линка- успех, решението си е ваше.
Аз лично не се наемам за още едно толкова рано, трябват ми поне 2 години. А неотгледано дете няма.

за бебеправенето- Елия стана на 7 юли в Турция, на 23 юли я видях като точица. Ех, хубаво време беше.
Зеленкото- аз питах за срещите. Ако са на Борисовата нямам проблем и за събота, защото ще дойда с метрото, но ако са в Западен парк ще трябва мъжо да ме кара, а той почива само в неделя.

От нас приятна среща.

# 173
  • София
Привет!
Снимките на Рая са чудесни  Heart Eyes
А как става номерът с този сайт Снимкитеви.ком? Че и аз имам да вадя много, ама ако седна да преглеждам всички дискове и да пиша номера, за да ги дам в някое фото, ще ме хване съклета Blush
Аз имам подобна, като показаната от Поли Уоли машинка на Чико, но на ток. Тази е още по-добре, щом може да се пренася Peace
Днес за среща май няма да успеем , че съм сама с двамата Rolling Eyes Другата седмица таткото ни е свободен и може да ни достави, надявам се.  Simple Smile
Елг, честита месечинка!  Hug  На другите също  Hug

# 174
МНого благодаря на всички ви,за мненията,които изказахте... наистина имах нужда от това! Аз също съм си мечтала винаги за поне 2 дечица,но не и толкова скоро.... ще го измисля някак де.. Благодаря ви отново  bouquet
Слънце,още днес ще звънна на моята доки да попитам за този вариант,че някак само докато чуя "аборт" и ми се изправя косата!
Приятен ден от нас,ние с бубулечка отиваме да купуваме активна гимнастика Simple Smile

# 175
Добро утро и от нас  Hug

Виртуално черпя по случай 3-те месеца на нашия Александър.
Днес за пръв път спахме до 9 часа  Shocked
Събуди се в 5, в 6 и после при мен на леглото до 9. То било хубаво да поспиш...

Вода продължава да не пие, нито чай. Но пък и не иска да суче по-начесто. В понеделник сме на консултация и ще видим как е младежа с теглото.

Linka_bubulinka  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed каквото и да решиш

Хубав и слънчев ден   bouquet

# 176
  • София
Добър ден!

Честито на всички бебчета, родени на 13ти!

Добро утро  Hug
все се каня да питам,имаше една мама с количка АБЦ дизайн Астро,ако не се лъжа,та въпросът ми е към  нея-как се прикрепя чадърчето нс коша за новородено  newsm78,ей как ли не пробвах и не става и не става,нито на рамата ,нито на коша,никъде  ooooh!

Аз съм с Астро. Чадъра го прикрепям за рамата, за по-тънките пръчки. Ох, не знам как да го обясня... Там, където се закрепя коша за рамата, под сглобката някъде се пада. След малко ще излизам и ако не ти е много спешно, ще снимам и ще покажа по-късно.

# 177
  • Варна
Ха здравейте,
Честити месечинки на "фаталковците" Simple Smile , специални поздрави на Дарко на Нагаина. Да са ви живи и здрави!

Русана, ние сме на консултация на 16-ти, тогава ще мога да споделя. На 2 месеца беше 5200/57 см.

Дума, видях на снимките едно жабче - как си играе Теди с него? Ния има същото, ама нещо само го пошляпва случайно, също и един слон, който пее при удар, но и него само случайно го е пускала. Иначе го дърпа за носа здраво Simple Smile
Бодливка, с теб пък все еднакви неща вършеем в тоя Редут  Mr. Green  И са много готина двойка двамата, наистина Simple Smile

Тя много секретна тая акция на Памперс !!! Аз съм изхвърлила сума ти опаковки. Много В!

Шуши 13
, понеже ме интересуваха същите проблеми, та четох в кодекса - до годинката могат да те съкратят единствено при закриване на фирмата. Ако ще е преструктуриране, поглъщане или нещо друго, не могат. С тая криза май почти всички сме под въпрос, но аз за себе си реших да се радвам на Ния сега, пък после ще се спасяваме.

Никита, свирни ако искаш като се появите във Варна, Десис също. Може да побутаме  1stroller из Морската.

Еее, Тони, тъкмо мислех да те питам с каква техника снимаш  Mr. Green   Аз си падам любител и също ми е "голям"  Rolling Eyes , обаче и Ния се плаши от него. Голям зор за нахилена снимка, зад таткото се крих, какви ли не ги въртях и суках - трудна работа.
Сподели после за сайта, моля!

# 178
Добър ден!

Честито на всички бебчета, родени на 13ти!

Добро утро  Hug

Аз съм с Астро. Чадъра го прикрепям за рамата, за по-тънките пръчки. Ох, не знам как да го обясня... Там, където се закрепя коша за рамата, под сглобката някъде се пада. След малко ще излизам и ако не ти е много спешно, ще снимам и ще покажа по-късно.

май се сещам за къде,но коша не ти ли пречи като разпънеш чадъра,аз като го сложа там не мога да отворя чадъра.Ако ти е удобно снимай като излезете и ми прати после да видя как става туй сложно нещо  Mr. Green

# 179
rusana и аз много се мъча с този чадър, аз съм с Родео, няколко пъти го закачах на коша за багаж, но много неудобно, направо ме е  яд че си го взех, защото по-хубава работа ми върши една пелена метната отгоре...
jivotinche , ако не ти е много сложно, ще чакам и аз снимки, може да му хвана цаката Laughing

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГОЛЕМИЯ ОТБОР ОТ 13! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ!

Общи условия

Активация на акаунт