Гука и усмивки раздава, любимото същество на МАРТенската мама!

• 13 412
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всичко празнуващи.

За "анти комарините"  Laughing Laughing Laughing- и аз съм виждала  от тези на "Чико" .На опаковките е отбелязано 0+ ( от 0 месеца на горе).
Има 3 вида. Спрей,крем и стик. А и мокри кърпички би трябвало да има.

Линка Бубулинка и аз като теб влезнах да раждам толкова.Не мисля,че ще качиш още толкова сега.Възможно ли е  Thinking ooooh! #Crazy  Laughing  Щом тайничко си се надявала за подкрепа,то тогава ЧЕСТИТО!

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 12:56 от The_light_2008

# 181
За репилентите аз купин Цанцарин! Подходящ е за деца от 0м. и освен против комари,го дават и против кърлежи! Да на чика има и мокри кърпички,а стик-а май беше за успокояване след охапване!

# 182
  • София - Рим и обратно
Здравейте мами   bouquet

Искам да ви кажа, ако на някого му трябва чадърче за количка "Бертони" (става за всички колички, които имат кръгла или малка квадратна тръба някъде по шасито) да не си купуват- подарявам едно. Вчера взех на каквото попаднах, но се оказа, че изобщо не става  за нашата количка. Днес намерих друго, което ми върши работа  Peace

# 183
  • Стара Загора
Честити месечинки на всички родени на 13-ти бебоци

# 184
За репилентите аз купин Цанцарин! Подходящ е за деца от 0м. и освен против комари,го дават и против кърлежи! Да на чика има и мокри кърпички,а стик-а май беше за успокояване след охапване!
Те са два вида: единият е предимно за комари, а другият- предимно за кърлежи, но предпазват и от двете. Ама, както вече казах, мирише много  Sick ...

Честити месечинки на баш-наборчетата bouquet

# 185
Здравейте, мами  Grinning

Видях аз една хубава новина и не мога да не се разпиша  Grinning

Линка буболинка, ЧЕСТИТО!  Hug Като гледам последните ти постове, май усещам на къде клони и твоят клон  Laughing Породените деца са си трудна работа, но пък си имат и доста плюсове  Peace Разходите по второто дете може да са ти почти никакви - вече си имаш най-важните неща от първото. А, ако са еднакъв пол, може и дрешки да не купуваш  Peace И еднократната помощ за второ дете е 600лв  Mr. Green Това, от малко финансова гледна точка  Wink

Тони, много са ви хубави снимките. Аз си мисля, като попорасне малко Мира да й направя една. На Маги пропуснах, като беше бебе, но много искам професионална бебешка фото сесия  Grinning Само си нямам и на идея къде може да стане  Rolling Eyes

Хайде аз пак изчезвам, че ме "викат"  Laughing

# 186
  • София
май се сещам за къде,но коша не ти ли пречи като разпънеш чадъра,аз като го сложа там не мога да отворя чадъра.Ако ти е удобно снимай като излезете и ми прати после да видя как става туй сложно нещо  Mr. Green

Ето снимка:
http://media.snimka.bg/3317/012888448-big.jpg
Не съм снимала целия чадър, защото мислех, че само захващането ви интересува. А шасито е долу в колата и няма как да го снимам пак днес Sad
Иначе чадъра го огъвам във всевъзможни посоки. Огъва се долу при захващането и най-отгоре също.

# 187
Честити месечинки на всички бебоци родени на 13ти  Hug
Линка, честито и от мен   bouquet Наистина ще ви е трудно с две бебета, но има и предимства. Едното е, че периода с памперсите и недоспиването ( за вас) ще мине наведнъж, а не например след 3 години тъкмо голямото дете е спряло да използва памперси и да се буди нощем, а второто се е появило и наново няма сън за вас и сменяш памперси на 3 часа. Каквото и да решите имате подкрепата ни  Hug
Бухта, мерси за отговора. Каквото стане спирам да го мисля, че само се нервирам. А иначе и Мария се плаши от фотоапарата, гледа го едно втренчено и все не мога да я хвана нахилена.
Никита, приятно изкарване на морето Simple Smile
Айрис, браво на теб, че си толкова смела и решителна. Успех ти желая!
Тони, аз съм доволна от сайта със снимките.

# 188
Привет и от нас Hug
Линка, няма какво по-различно да ти кажа от момичета,имаш и моята подкрепата, каквото и да решите, вярвам, че това ще е най-правилното решение за вас  Peace Но все пак, още едно  newsm30 си още една радост  Heart Eyes
Днес Борката се обърна 2 пъти от корем по гръб  Hug и аз след първия път, веднага грабнах фотоапарата да направя клипче. Направих на второто катурване, ама нали съм Патка-Заспала,  от кеф като го гледах за н-ти път го изтрих  ooooh! ooooh! ooooh!направо .....Whistling
ще взема и аз да го пробвам този сайт със снимките следващия път, ние от същите студиа вадихме предния път, много съм доволна от качеството. Сега ще пробвам и през нет-а Peace

# 189
Благодаря ви на всички, които ми писахте за витамините  Hug Уж си хапвам и плодове, но май не ми е достатъчно, та ще наблегна на синтетичните, нямате си на идея колко отпаднала се чувствам, то може и от жегите да е, но след всяко кърмене се чувствам толкова зле, че на сън ме избива.

Linka_bubulinka, то верно че каквото си решиш де, но имаш едно ЧЕСТИТО и от мен!

Никита, на море ли ще ходиш, ами весело изкарване   Nature Sunny. Ще чакаме после снимки. Ние тази година се гласим да ходим през септември. Аз против комари съм ползвала Аутан, но не съм сигурна дали става за толкова малко бебе.  А, сега прочетох, че не си използва за деца под 2 години. Няма да ти върши работа, поне не за малката.

От два дни Лора направо се залива от смях и то предимно когато батко й прави разни номера. Много е сладка  Laughing

Честито на бебчовците с месечинки !!!

# 190
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Линка ЧЕСТИТО и от мен, че ще е зор зор ще е, но и аборта не е шега работа - вие си решавате, но подкрепа имаш и от мен  Hug
Никита аз неразбрах за колко време ще сте във Варна  newsm78  Ако може изчакайте ме, ние се прибираме на 16-ти, и да си спретнем една среща с теб и Бухта, Гери Муур, Емили, Ради и бебе и всички останали варненки, които имат желание  Hug
Сия малко късно, но и аз пия Центрум Матерна  Peace
ЧЕСТИТО МЕСЕЧИНКИ НА ГОЛЯМАТА КОМПАНИЯ 13  Hug

# 191
Здравейте

Честито на всички родени на 13-ти.  newsm18

Аз също ползвам услугите на сайта снимкитеви - доволна съм - хем качествени, хем евтини особено ако поръчаш повече бройки . Аз ги получавам по куриер.

Линка - верно си е трудно решение - има си и добри и лоши страни. Имаш моите стиснати палци, независимо от решението Ви.

# 192
Еее, Тони, тъкмо мислех да те питам с каква техника снимаш  Mr. Green   Аз си падам любител и също ми е "голям"  Rolling Eyes , обаче и Ния се плаши от него. Голям зор за нахилена снимка, зад таткото се крих, какви ли не ги въртях и суках - трудна работа.
Сподели после за сайта, моля!

Ми да ти кажа, тя и моята приятелка е любител-професионалист, ама като я гледам как изпипва нещата, а и работи в рекламния бизнес и вече го докарва на професионална деформация, та се сещай какви неща прави. Пратихме снимки на Рая от първата и фотосесия в рекламна агенция и харесаха и модела, пък питаха и за фотографа... Та колкото и тати да не е съгласен май ще я правим манекенка нашата госпоИца, благодарение и на фотографа. Peace

Довечера ще поръчам снимки, след като заспи Райка и ще пиша след това как са станали. Hug

Срещичката и днес беше прекрасна, макар че ние бяхме за малко, но пък се радвах на всички бебоци... Laughing

# 193
здравейте,
благодаря за пожеланията Hug да ви се връщат.
Днес купих на бебораната едни сладурски панталонки (ще и станат, чак септември, но не се стърпях) и аз се оборудвах с едни кратки дънки. Пък живот и здраве като смъкна килцата ще ги подаря на мама Rolling Eyes

Благодаря на Окич за дневниците и че цял ден ги е мъкнала с нея.   Hug
Цвети браво на Борката  Hug
Аз онзи ден забравих да се похваля, че си открихме краката (егати как звучи Joy). За сега само като ги фокусира и ги гледа учудено, пък ще видим кой ден ще я намеря с палеца в устата Joy

Хайде от нас лека и мека

# 194
Честита месечинка на всички  Hug Hug Hug
Ето снимка:
http://media.snimka.bg/3317/012888448-big.jpg
Не съм снимала целия чадър, защото мислех, че само захващането ви интересува. А шасито е долу в колата и няма как да го снимам пак днес Sad
Иначе чадъра го огъвам във всевъзможни посоки. Огъва се долу при захващането и най-отгоре също.

Много ти благодаря,но мойто шаси е различно,доста по дебели са тръбите май няма да стане  newsm78,трябва да питам някой ,който има точно 3тек,различни са и все пак много ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт