На кой плаж във/около Варна водите децата си?

• 13 806
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Силно ме вълнува на кой плаж във Варна и околностите водите бебета и малки дечица. Къде е най-подходящо за тях( плитко, не толкова пренаселено, сравнително чисто) Hug Миналата година ми препоръчаха Аспарухово и Кранево Thinking Явно всяка година е различно...

# 1
За съжаление плажовете във Варна вече не са за малки деца-мръсни, пълни с ужасно много хора, няма място за чадър, да не говорим за хавлии, играчки и басеин. Ние сме се ориентирали за "около" Варна. Преди ходихме на Фичоза и Черноморец, но от 2-3г. и там през почивните дни е ад-мръсотия и народ. Няма къде да си спреш колата-нищо общо с положението от преди няколко години. Затова тази година съм решила по-рядко, но качествено-на Кранево, Шкорпиловци или Камчия. И за срамотиите, че сме от Варна, може и да ходим няколко дни на море някъде по-на юг на чисто и спокойно.

# 2
Кранево!  Peace
Миналата година бяхме там.
Цените за нощувки са много ниски(за квартира става дума,за хотелите незнам).
Моренцет е супер,има място по плажа(малко относително,но все пак не ми се стори чак толкова пренаселено).
Тази година мисля пак там да се ориентирам  Peace

Даже съм сигурна,че миналата година засякох форумска мама от там,ама от пусти срам нищо не и казах. Blush

# 3
Цитат
V nedelya bqhme na Kabakum, tam uj bilo nai-4isto - ne znam, nqmam baza za sravnenie. No da kaja, 4e na pqsaka imashe strashno mnogo midi4ki (= trqbvat sandalki) i 4e na kraibrejnata aleq stavat strashni zadrastvaniq  ooooh!

В неделя бяхме на Кабакум, там уж било най-чисто - не знам, нямам база за сравнение. Но да кажа, че на пясъка имаше страшно много мидички (= трябват сандалки) и че на крайбрежната алея стават страшни задръствания  :оооох:

-------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:24 от Доня Туфиня

# 4
Не бих завела нито дете, нито възрастен на който и да е плаж във Варна.
Може би нещо от Галата надолу, но и това не е сугирно, защото корабите често ги мият там.

# 5
Миналото лято  водех детето си на Слънчев ден - спокойно , плитко и чисто ....

# 6
  • Варна
 св.Константин и Елена , там ги водя по чисто и водата не е мръсна като на градският плаж

# 7
Точно такава тема мислех да пускам и то след днешните публикации в печата за най-мръсните плажове.
Преди години ходех на Черноморец, но щом казвате, че и там е западнало...
Харесва ми на Шкорпиловци, но е много далече за ежедневно ходене.
Миналата година ходихме на Аспарухово, не е така населено, пясъкът е чист, но знам ли, близо е до пристанището...
В голямо чудене съм...
Във всеки случай надявам се да не се изкуша да ходя на градски плаж

# 8
Препоръчаха ми Кабакум и плажа на Ривиера. На Св. Константин и Елена също има хубави и сравнително чисти места.

# 9
Съвета ми е на север от Варна, и колкото по- далече, толкова по- добре. Като алтернатива мога да ти предложа басейна на Гранда.

# 10
Ривиера,Кабакум,Св.Константин и Елена.Не останаха много приятни за плаж места.Най-вече предпочитам Ривиера.

# 11
Онзи ден бяхме на плаж под Траката някъде newsm78, малък, приличащ на заливче плаж. Много чистичко и спокойно при все, че беше неделя. Но дъното е обсипано с камъни Mr. Green

# 12
  • с/у ОколоМръсТното
ходим около х-л Ной.
Най-плитко е в близост до кея.
Но самия плаж не е чак толкоз чист.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:55 от Шани

# 13
  • Варна
Онзи ден останах потресена като слязох на плажа (между Кораба и Слънчев ден). Цялата пясъчна ивица е заета от чадъри с по два шезлонга към всеки, на гъсто, чак до прибоя - на мокрото, където се плискат вълните даже имаше чадъри  Shocked) Няма въздух, чувстваш се задръстен! Единственото свободно място беше едно нищожно петънце, забутано в скалите (към Кораба) и естествено там беше плесната табела "Неохраняем плаж". Умът ми не можа да побере подобна наглост, чиста проба изнудване. Няма и да стъпя повече там.
Предпочитам Кабакум, много по-спокойно е, единственият недостатък е трудното намиране на паркомясто и задръстването. Плажът е голям, местата за паркиране - малко.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 11:20 от Mims-Mims

# 14
  • Варна
Миналото лято  водех детето си на Слънчев ден - спокойно , плитко и чисто ....

Само там,пред Палас.

Общи условия

Активация на акаунт