На кой плаж във/около Варна водите децата си?

• 13 815
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Миналото лято  водех детето си на Слънчев ден - спокойно , плитко и чисто ....

Само там,пред Палас.

Пускат ли с кола в комплекса, ако не се настаняваш в хотел, а само за плаж и ако да, каква такса плащаш?

Ривиера миналата година ме втрещиха с техните 10лв за вход, така ли е и тази година?

# 16
Миналото лято  водех детето си на Слънчев ден - спокойно , плитко и чисто ....

Само там,пред Палас.

Пускат ли с кола в комплекса, ако не се настаняваш в хотел, а само за плаж и ако да, каква такса плащаш?

Ривиера миналата година ме втрещиха с техните 10лв за вход, така ли е и тази година?

И на Слънчев ден беше  10 лв ....но нали знаете не може хем да е хубаво , хем да е без пари .. Wink

# 17
На мен миналата година "Кабакум" ми хареса много. Има доста голяма свободна зона /без платени чадъри/ точно под лифта. Точно там не беше пренаселено и беше спокойно.

# 18
  • ВАРНА
Обожавам плажа на Слънчев Ден Peace

Nelly BgL , от кой вход на Слънчев ден се влиза с коли и се плаща таксата? Благодаря!

# 19
Обожавам плажа на Слънчев Ден Peace

Nelly BgL , от кой вход на Слънчев ден се влиза с коли и се плаща таксата? Благодаря!

От пътя за Златни пясъци , има бариера и те упътват към паркинга - там се плаща 10 лв. , но инфото ми е от миналата година ...тази още не съм ходила

# 20
Кабакум или Ной-има охраняем плж с чдъри и шазлонги или свободни петна, да си сложиш свой чадър. Хубавото е, че свободната зона е между охраняеми плажове, където има спасители и ако стане нещо недай се Боже ще ти помогнат. Днес се върнахме от кабакум-точно под лифта и малкия се забавлява страшно много. Имаше детска пързалка и люлки, а като му писна го повозих и на лифта  Laughing

# 21
  • Varna
Като беше по малка и не се къпеше в морето- на Ветеран след Галата, иначе на Дружба най-често,напоследък -на Аспарухово.

# 22
Кабакум или Ной-има охраняем плж с чдъри и шазлонги или свободни петна, да си сложиш свой чадър. Хубавото е, че свободната зона е между охраняеми плажове, където има спасители и ако стане нещо недай се Боже ще ти помогнат. Днес се върнахме от кабакум-точно под лифта и малкия се забавлява страшно много. Имаше детска пързалка и люлки, а като му писна го повозих и на лифта  Laughing

Само че ако с кола слисаш долу до плажа (откъм Журналист покрай замака), трябва да имаш ужасно здрави нерви  Crazy
Ние бяхме там преди 2 седмици, т.е. преди началото на сезона, неделя беше. Тръгнахме си към обяд и за да минем пътя от замака до главния път, ни трябваха - без да преувеличавам! - 30 минути и мнооооого здрави нерви. На няколко места се разминахме буквално на милиметри от други коли, една кола която беше паркирана на лошо място, дори я вдигнаха няколко шофьора и я местиха на друго място  Crazy Баща ми, който е мн. добър шофьор, беше зад волана тогава но мъжът ми трябваше да слиза да го навигира, защото наистина беше въпрос на милиметри. А хем колата не е голяма  Crazy
За това, спрете горе и слизайте по стълбите   Peace

# 23
  • Варна
Татяна, къде горе?

# 24
Tatjana  аааа аз неделя на плаж не ходя  PeaceИли ако ходим сме 3- коли и се запушваме взаимно  Laughing

# 25
Embarassed не знам точно къде е, нали настоях да слезем с колата до долу  ooooh!

# 26
  • Варна
Embarassed не знам точно къде е, нали настоях да слезем с колата до долу  ooooh!

Joy
Ще се оглеждам следващия път, наистина е кошмар иначе.

# 27
Онзи ден останах потресена като слязох на плажа (между Кораба и Слънчев ден). Цялата пясъчна ивица е заета от чадъри с по два шезлонга към всеки, на гъсто, чак до прибоя - на мокрото, където се плискат вълните даже имаше чадъри  Shocked) Няма въздух, чувстваш се задръстен! Единственото свободно място беше едно нищожно петънце, забутано в скалите (към Кораба) и естествено там беше плесната табела "Неохраняем плаж". Умът ми не можа да побере подобна наглост, чиста проба изнудване. Няма и да стъпя повече там.
Предпочитам Кабакум, много по-спокойно е, единственият недостатък е трудното намиране на паркомясто и задръстването. Плажът е голям, местата за паркиране - малко.
Мда , така е но плажа по-чист от централния
http://prikachi.com/files/939313L.jpg

# 28

До хотел "Магнолия" и "БМВ" има доста места за паркиране, а от там до плаща е около сто метра.

# 29
  • Varna, Bulgaria
Ние преди години ходехме на буните (преди 5 години някъде), сега не искам да стъпвам там. Задръствания от коли, на плажа почти не се вижда пясъка!!! Ужас.
А като бях дете си спомням колко спокоен плаж беше Ветеран например-страхотно, а сега е пренаселено навсякъде..
На кабакум ходихме миналата година-не е лошо, но за малки деца, влизащи в морето без родител не става. Дълбоко е за дечковците.
Тази година сме решили само Шкорпиловци или Албена, никъде другаде! Вярно пътуваш 30-40 км, но пък ти е спокойно на плажа, няма крясъци и викове и има много пространство между хората..

Общи условия

Активация на акаунт