СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 153
  • 383
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета,

Колкото и да спорим , факт е, че след 1 ден е изпита по БЕЛ!  Peace

като чета и .. мисля, че напрежението ни се проявява вече! smile3515  Избива ни на форумстване !  hahaha

Ani--  , прочети по-напред за шоколадите и водата

# 286
  • България
и още нещо пропуснах.

Имайте предвид, че една част от децата с високи резултати после не участват в класирането, /явяват се на изпита, но не участват в класирането/ като записалите се вече в Американския колеж и някой от другите у-ща с различен прием. За миналата година знам 6 деца с много високи оценки и на двата изпита, около и над 5,50 , просто вече бяха записани в АК, но искаха да си се явят на изпитите, за да видят какво ще направят.

Моята дъщеря в момента прави същото! Реши, че ще учи в АК и вече я записахме, но много нахъсано учи и за изпитите по БЕЛ и математика, за да види как ще се представи  и къде ще се класира  newsm78

# 287
Всичко в тестовете е учено в училище.
Сложен е начинът на задаване на въпросите.  Но няма нищо повече. Или, ако е ненаучено, то не е непреподавано.

Ани - могат да си носят манджи всякакви. И сокове също. Само трябва да внимават да не цапат (справка - преди 3-4 странички)
Мисля, чи след първия астрономически час ги пускат до тоалетната и да хапнат.

Знаток, твоето дете учеше в СМГ нали? Моето наблюдение и опита ми е, че в училищата с профилирани паралелки по математика се учи всичко, което има в тестовете, но иначе не.

# 288
Моята дъщеря в момента прави същото! Реши, че ще учи в АК и вече я записахме, но много нахъсано учи и за изпитите по БЕЛ и математика, за да види как ще се представи  и къде ще се класира  newsm78

Софи,после да кажеш къде е приета Светли,за да знаем къде ще се освободи едно място за второ класиране. Wink

# 289
  • София
Ana_  , изпревари ме с питането Wink

Съгласна съм с di.va, че подготовката в СМГ по математика е на различно ниво, но много от децата там са на допълнителни  курсове/уроци по БЕЛ

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:19 от Lady-B

# 290
Ди Ва - там учи. И те учат доста повече, щото учат материал за по-горни класове, за да си се явяват на състезания.
Но материалът е съобразен  с преподавания в училище.
Ако искате, след теста можем да разчепкаме въпросите иучебника.
Има ли някой учебник по БЕЛ?

# 291
Ana_  , изпревари ме с питането Wink

Много сериозна стана темата,а на мен не ми се разсъждава в момента.Не че не съм и аз провокирана,ама не ми се задълбава.Пък вие както решите-аз ще си ви чета.

# 292
  • България
 Joy Joy Joy ще кажа, да видим как ще се представи. Все още смята да пише на първо място 164 ГПИЕ.
 Момичета, най-искрено желая успех и късмет на децата ви!   Като ви чета оценявам какво ми спести Светли с нейната самостоятелност. Пестя си нервите и силите за брат й  Wink

# 293
  • София
http://rio-sofia-grad.com/index_files/news/2009/06/16/grafik_za_ … na_izpiti_MON.doc

Четох, четох, четох... и като свърших се почудих да се засмея ли или да заплача...  Shocked

Точно!  Peace
То бива сложнотия, то бива секретност. Сега го четохме и Ангел се притесни, че няма да се справи с всичките пликове, идентификационни бланки, входящи номера, Z-тове на всички листа и т.н.  ooooh!
Казах му за всичко да пита квесторите без колебание.

# 294
  • София
 Hug Благодаря SofiaV!

Моя син , като наближи изпита в АК и започна да се терзае, че не бил отишъл - ей така, да се пробва на техния формат!... Но и без това няма как да плащам такива такси, и затова го успокоих да не съжелява за това! Един изпит по-малко  Joy

too many boys , и ние до сега четохме със сина ми! ,.. Това разпределение на времето  до минута е неосъществимо,...!

# 295
Като ви чета оценявам какво ми спести Светли с нейната самостоятелност. Пестя си нервите и силите за брат й  Wink

Ми то всичко се връща smile3534    Hug

# 296
SofiaV - Ани е права моите щерки се явиха на изпита за АК преха ги и до там бях с изпитие. Ама Танчето неиска и английски и това е.
Моята дъщеря каза че изпита по  География е бил по лесен от миналата година(тя го решава в Интернет) да се надява че е права и е изкарала хубава оценка (5- 6)

# 297
  • България
ana_ , права си - всичко се връща "тъпкано"!  smile3511 newsm62

Не мога да се въздържа да не споделя какво ми се случи днес в една книжарница: Докато разглеждах една книжка, влязоха майка и щерка и попитаха за тестове по БЕЛ за кандидатстване след 7кл. Тъй като не съм от мълчаливите, възкликнах: "Ама изпитът е вдругиден!!!", но те не се впечатлиха. Продавачката се извини, че изборът е малък и предложи 1-2 книжки, на което те казаха: "А, не. Тези са много дебели!" и си тръгнаха.
 Нямам думи!!! Shocked Като гледам нашите вълнения и тяхното безхаберие....  newsm78

# 298
  • София

Моята дъщеря каза че изпита по  География е бил по лесен от миналата година(тя го решава в Интернет) да се надява че е права и е изкарала хубава оценка (5- 6)

Браво на детето! Simple Smile

Между другото резултатите от изпитите на НПМГ ще ги качат ли на сайта- пише в наредбата , че на 30.06 се обявяват след 17,00ч

# 299
Lady-B
За това нищо не зная трябва да питам Тани ама тя е навън така че като се прибере ще питам и ще кажа.

Общи условия

Активация на акаунт