СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 177
  • 383
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Миналата година се пробвах върху изпита на седмокласниците по математика - със зор изкарах 4,50 (завършила съм МГ), но сега вече съм напреднала. Между другото, въпреки всичките тестове, които изрешихме вкъщи, продължавам да мисля, че миналогодишният тест беше смъртоносен. Мислите ли, че и тази година ще е толкова ужасен?

# 241
Значи в един коридор и фоайето са били събрани децата. Масите - подредени перпендикулярно по 2 (ако ме рабрахте). Попитах колко деца горе-долу са били, но не може да прецени. Каза само, че коридорът е бил въз дългичък. Нестандартно решение, надявам се само тази изненадка да не им се е отразила. Предупредете децата за утре, да не се шашкат.

# 242
  • София
УСПЕХ НА ДЕЦАТА ПО ГЕОГРАФИЯ В НПМГ УТРЕ!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 243
  • София
Здарвейте спокойни и неспокийни мами! Изпита по биология вече е в историята.  ooooh! Какво са сътворили - на 30 ще разберем. Казаха ми, че на изпита по биология са се явили 170 деца, но не знам източника на тази информация и съответно колко това е истина. Аз очаквах повече кандидати. Но пак казвам, не знам колко това е вярно. И моят син каза, че теста и темата били лесни. За организацията на изпита  - вече знаете. Стискам палци на кандидатсващите утре!

# 244
  • София и там където не се пуши

Това сигурно Баталска го е сътворила.

Много ми е чудно, защо така по много форуми срещам отрицателно мнение.  newsm78 . (не я познавам - само я съм я виждала отдалеч) Доколкото знам, жената е болна и дълго ще отсъствува (родители ми казаха).

Иначе щом сте ходили там, знаете, че коридорите са огромни. Може да са преценили, че там е по-хладно.

Успех на децата. На 22, които ще държат може пак да направим срещичка - има приятно заведение наблизо.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 22:03 от (х) Dorothy

# 245
  • София
Моят син се е паднал в кабинета по хилия. Не било удобно за писане (в/у теракотни плочки). Все пак днес е учебен ден и другите ученици си учат по кабинетите. Децата са доста адаптивни, така че не мисля, че ги е притеснила обстановката

# 246
като ви чета...чак се притеснявам
Щерката ще кандидатства в езикова паралелка... местата са 26 а желаещите 108 Crazy но всъщност... дори не ходим на частни уроци.  разчитам изцяло на обучението и в основното училище.... може бъркам ....newsm78 като ви чета и страх ме хвана ThinkingКакто и да  е - то време не остана
намерихме тестове по български...и се спарвихме доста дбре с тях.
но нямаме тестове по математика....или поне недостатъчно... имаме някакви но вече ги знам на изуст...

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 22:17 от JuliS

# 247
  • На село
Да ме запишете и мен в списъка за срещата по време на изпита. Щерката е в 142ро в Бъкстон, но все пак ще дойда до парка "Заимов"... или до Докторския паметник  newsm78 - за 6-7 дена липса от БГ трябваше да изчета над 20 страници на един дъх и не разбрах точно къде. Най-голямото ми притеснение - дали ще дадат бележката с разпределението на дядото - отпадна. Дали са му я - в 142ро и в ПГИЧЕ "Св. Методий" ще държи изпити детето. Оказва се, че се намират на един и същ адрес, утре мисля да ида да видя къде са точно.

Да се похваля - дъщеря ми завършва с 4 по музика!

Успех на децата, които ще се явяват утре!

# 248
Маринова, добре дошла отново!  bouquet

Значи в един коридор и фоайето са били събрани децата. Масите - подредени перпендикулярно по 2 (ако ме рабрахте). Попитах колко деца горе-долу са били, но не може да прецени. Каза само, че коридорът е бил въз дългичък. Нестандартно решение, надявам се само тази изненадка да не им се е отразила. Предупредете децата за утре, да не се шашкат.

Току що дъщеря ми по скайпа научи,че и други години изпитите в НПМГ се провеждат в "коридора".
Така,че вероятно това не се случва за първа година и вече е отработено.Моля,не се шашкайте излишно! Hug

# 249
Успех на явяващите се на география утре!!!

Аз май на 19-ти няма да пия кафе с вас Sad - с дребчо съм... И се разбрахме баща й да я заведе, а после ние ще отидем да я вземем.

# 250
  • На село
Аз май на 19-ти няма да пия кафе с вас Sad - с дребчо съм... И се разбрахме баща й да я заведе, а после ние ще отидем да я вземем.

Аз ще съм с двамата дребчовци (на 7 и на 6), така че може да направим детска градина  Wink. По-надолу мернах, че твоето ще е в 41во - и моите ще са там в първи клас и в ПГ, може да ги запознаем  Simple Smile

# 251
А, наистина ли? Ами мога да се присъединя тогава, ама малко по-късно, защото сме от малко по-поспаливите Embarassed Всъщност девойката на 19-ти е на изпит в 6-то училище, ама няма да имам нищо против да се разходим до парка Заимов или Докторската...

# 252
В парка Заимов или в Докторската? За мен е без разлика, аз съм по средата. Mr. Green Ще изчакам до 9.15 пред Испанската, да съм сигурна, че изпитът е тръгнал - и съм на линия. Но не за много дълго.

# 253
Добър вечер. Моята дъщеря каза че се е справила перфектно с биологията утре сме на география дано и там да е така много ме е страх за пустата му география.

# 254
  • София и там където не се пуши
Решихме в Докторската, заради по-голямата сянка там.

Общи условия

Активация на акаунт