СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 171
  • 383
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Стискам палци на децата,които сега са на изпит по география в НПМГ.Моят син също е там,дано се представят добре децата.
Все повече започвам да се притеснявам,като се сетя,че след 2 дни е изпита по БЕЛ.Важното е обаче,че синът ми е спокоен,дано и на самия изпит е така.
Аз също бих искала да се присъединя към вас за кафето в Докторската градина.Изпитът по БЕЛ му е в Испанската,но не знам дали ще успея да се освободя от работа.

# 256
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за географията.
НПМГ има доста богат опит в провеждането на изпити, така че не се съмнявам, че са взели най-разумното решение.
Още повече, че изпитът си е вътрешен. Те си определят критериите, по които ще си изберат възпитаници.
Лили днес е на последен урок по БЕЛ. Имало и утре, но тя решила да не ходи. Но пък на 19-ти, след изпита, ще ходи при госпожата.
Вчера госпожата ги снимала за спомен. При нея имало много-много снимки  Laughing
Докторската около 9.30 ще съм там.
Има ли ориентир? Пейка, кафене, катерушка? Щото аз иначе съм голям физиономист  Outta Joint ooooh!
Вероятно ще взема малката щерка с нас.

# 257
Успех днес на децата!!!

На сина ми днес му е последният урок по бел
утре -активен релакс,пък каквото стане Rolling Eyes Praynig
Знаток,на теб разчитам ,ако  успея да дойда утре   Sunglasses

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:17 от MЪНКИ

# 258
  • София
Добро утро момичета!

Има нова информация на сайта на РИО - София

http://rio-sofia-grad.com/

след това отляво - "Прием след 7-8 клас"

Съобщения - прием след завършен VІІ клас

и след това отваряме:

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ГРАФИКА НА ДЕЙНОСТИТЕ
СЛЕД ИЗПИТИТЕ ПО НАРЕДБА № 11/28.03.2005 г.
ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД ЗАВЪРШЕН VІІ КЛАС

Мисля, че си ги знаем тези неща, но все пак,..

Успех на географията!   Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 09:21 от Lady-B

# 259
Lady-B, Hug

Чувала съм много родители на близки и познати и от минали години да се оплакват,че е голямо разтакаване по време на изпитите.
На мен обаче ми се струва,че всичко е много добре организирано в гнездата и обяснено в сайта на РИО стъпка по стъпка.

# 260
Значи последно какво се оказа - децата трябва да са в училище в 8.00 часа, а изпитът започва в 9.00, така ли? Значи таткото ще я заведе, а ние с дребчото ще се появим в Докторската градина към 10-10.30. А къде да ви открием там? На мен не ми е много познато, има ли кафене? Или да търся пейка с разълнувани майки? Joy Joy

# 261
Мили майчици, /и татко май има/

Успех на дечицата Ви.  newsm10
Децата Ви се трудиха много дълго време и със сигурност ще бъдат възнаградени.
Няма да Ви е леко и на Вас в дните на изпитите, но Вие трябва да им вдъхнете кураж и не забравяйте да проверите преди да излезете от дома си дали документа за самоличност е взет

Стискам Ви палци  bouquet

# 262
  • В центъра на мръсотията
rosss,   bouquet

Ако "забиете" среща някъде, кажете. Аз от Лозенец не знам дали ще дойда до Докторската, но кой знае...

# 263
За нас от Перник реда е следният: Децата заемат местата си между 8.10 и 8.35 часа. Носят лична карта или бележник, служебната бележка, за да ги пуснат с тях. Химикали им раздават на място, но за всеки случай да си носят и те.

УСПЕХ на ВСИЧКИ!!!

# 264
  • гр. София
Хайде да се преброим тези,които сме в 38-мо и в Докторската градина. Hug
Отивам да купувам химикалки и беж към работата.Аз съм предупредила шефа,че на 19-ти ще закъснея.Мисля да чакам Теди след изпита,защото бас държа ,че оттам не може да се прибере сам в къщи.Просто района му е непознат.

# 265
  • България
За нас от Перник реда е следният: Децата заемат местата си между 8.10 и 8.35 часа. Носят лична карта или бележник, служебната бележка, за да ги пуснат с тях. Химикали им раздават на място, но за всеки случай да си носят и те.

УСПЕХ на ВСИЧКИ!!!

Благодаря за информацията!   bouquet Аз вече напълно абдикирах от офанзивата и я оставих да се справя сама!

# 266
  • България
Миналата година се пробвах върху изпита на седмокласниците по математика - със зор изкарах 4,50 (завършила съм МГ), но сега вече съм напреднала. Между другото, въпреки всичките тестове, които изрешихме вкъщи, продължавам да мисля, че миналогодишният тест беше смъртоносен. Мислите ли, че и тази година ще е толкова ужасен?

Аз имам една теория, че колкото по-труден е изпита, толкова по-лесно се влиза в желаното училище, защото тогава добре подготвените могат да покажат знанията си и подборът е по-прецизен. Не знам дали се изразих много ясно  newsm78

# 267
Привет,наближава 12.00 часа,а синът ми още не  се е обадил.Явно изпита по география го е затруднил.Има ли деца,които вече са излезнали и са се обадили да кажат как е бил изпита?
Да си допълня поста.Чух се с детето,забравил да ми се обади,като излезнал от изпита.Трябвало да пишат за Южна Америка-брегова линия,откиватели,граници и големина.Каза че писал всичко,което знае.След това имало тест от 25 въпроса,който според него бил лесен и нямал грешки.На 30.06.09 год ще се  разбере дали е прав.
Лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 12:14 от aliss

# 268
  • София
Миналата година се пробвах върху изпита на седмокласниците по математика - със зор изкарах 4,50 (завършила съм МГ), но сега вече съм напреднала. Между другото, въпреки всичките тестове, които изрешихме вкъщи, продължавам да мисля, че миналогодишният тест беше смъртоносен. Мислите ли, че и тази година ще е толкова ужасен?

Аз имам една теория, че колкото по-труден е изпита, толкова по-лесно се влиза в желаното училище, защото тогава добре подготвените могат да покажат знанията си и подборът е по-прецизен. Не знам дали се изразих много ясно  newsm78

SofiaV, и аз смятам, че при по-труден тест се отсяват знаещите и можещите деца!
За пример винаги давам моето кандидатстване/преди мн години/ в Университета - дадоха 3 изключително лесни задачи, решихме ги за 2 часа, имаше безброй 6-ци на изпита! И се оказа решаваща дипломата - аз с моята 5,93  влязох на магия!

Гледам статистиката от миналата година - колко малко деца са били с отлични резултати /над 5,50/ и по двата предмета

БРАВО НА ДЕТЕТО, ALISS!

# 269
Aliss, браво на детето.
Трябва да ви кажа, че децата доста реално си преценяват възможностите и сина на aliss сигурно е прав, че се е справил добре.

Отново желая много успехи и късмет /знаете, че на изпити той е много важен/.

Общи условия

Активация на акаунт