СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 147
  • 383
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Още един въпрос към майките с опит, чиито деца вече бяха на изпитите в НПМГ. Имат ли нужда децата от нас след изпита или е по-добре да ги оставим да се налудуват без нас? Чудя се дали да ходя на работа или да я посрещна...

# 301
Още един въпрос към майките с опит, чиито деца вече бяха на изпитите в НПМГ. Имат ли нужда децата от нас след изпита или е по-добре да ги оставим да се налудуват без нас? Чудя се дали да ходя на работа или да я посрещна...

По-добре я посрещни - нали заеш при мъка болка и неуспех лекарството се казва МАМА

# 302
Аз я посрещнах. Оставих я на изпит, отидох да свърша малко работа и към 11 и нещо се върнах, тя тъкмо излизаше. Причината - живеем в Люлин и тя никак не познава района на НПМГ, нито знае транспорт.
Но ако може да се прибере и ти каже, че иска да щурее - остави го.

Четох досега графика и аз се зачудих - да се смея ли или да плача. Щерката беше привикана на инструктаж и с досада ми обясни, че тия неща си ги знаела. Включително и за Z в края на работата. Всичко било тренирано и отрепетирано на уроците. По БЕЛ даже чели преразказа 10, вместо предвидените 15 минути.

# 303
ana_ , права си - всичко се връща "тъпкано"!  smile3511 newsm62

Не мога да се въздържа да не споделя какво ми се случи днес в една книжарница: Докато разглеждах една книжка, влязоха майка и щерка и попитаха за тестове по БЕЛ за кандидатстване след 7кл. Тъй като не съм от мълчаливите, възкликнах: "Ама изпитът е вдругиден!!!", но те не се впечатлиха. Продавачката се извини, че изборът е малък и предложи 1-2 книжки, на което те казаха: "А, не. Тези са много дебели!" и си тръгнаха.
 Нямам думи!!! Shocked Като гледам нашите вълнения и тяхното безхаберие....  newsm78
\

И аз се потресох, че в неделя ми звъня на Любо на един съученик майка му, да ме пита от къде да намери тестове за изпитите. И си казах, каквото и да направи все пак е полагал цяла година усилия. Изхабих нервите, а някои може и да не знаят кога са изпитите на децата. И в такъв момент си задавам въпроса "Аз ли не съм добре, или останалите"

# 304
  • Балчик-Сливен
Точно това говорим сега у дома-около мен майки,които смятат,че съм си изтормозила детето с тези тестове и уроци ,та затова и аз се питам "Кой не е наред?Аз ли карам в насрещното или другите са луди! newsm78.
Резултатите ще покажат Laughing

# 305
  • There I was on a July morning
Не мога да се въздържа да не споделя какво ми се случи днес в една книжарница: Докато разглеждах една книжка, влязоха майка и щерка и попитаха за тестове по БЕЛ за кандидатстване след 7кл. Тъй като не съм от мълчаливите, възкликнах: "Ама изпитът е вдругиден!!!", но те не се впечатлиха. Продавачката се извини, че изборът е малък и предложи 1-2 книжки, на което те казаха: "А, не. Тези са много дебели!" и си тръгнаха.
 Нямам думи!!! Shocked Като гледам нашите вълнения и тяхното безхаберие....  newsm78

Е, нормално. Една книжка съдържа между 5 до 8 теста. Дъщеря ми я решава за 2 дена, без да си дава много зор. Така, че тъкмо до изпита може да се реши поне една книжка.

# 306
  • София и там където не се пуши
За Докторската градина - казвайте кой иска мобилен да му изпратя.

Аз не изтерясвам за знанията на детето, а изтерясвам, за грозния му почерк.

AnnaLee - това за z съм пропуснала - разкажи.

# 307
  • София
хайде мили мами, не остана време за "изстерясване" - 1 ден само
На всички деца, които толкова се трудиха за отлични дипломи (е и не чак отлични) - КЪСМЕТ НА ИЗПИТА ПО БЕЛ!!!
Стискам палци и после нека всеки се отчете - не е честно иначе  Naughty
Стискам палци на всички дечица - всичко ще е ОК мили мами Simple Smile

# 308
d_e_ t_ e_ l_ i_ n_ a_69 аз сега се загледах и виждам,че ти си в отбора с четиридетните   bouquet,който пък не е чак толкова много напред от нас-отбора с тридетните.Но определено ти "водиш парада",понеже си и баба.Браво!!! С толкова много деца около теб, сигурно си е пълно щастие.Ако си и 1969 г.родена-значи сме и набори.

П.П. И понеже продължих да съзерцавам-щот по туй време явно си нямам друга работа, някой скоро е имал РД и не се е похвалил.

# 309
 Нямам думи!!! Shocked Като гледам нашите вълнения и тяхното безхаберие....  newsm78

Софи,ми те някои хора цял живот не разбират за кво става въпрос.

# 310
  • България
ana_ , моля те не изтерясвай!   bouquet  Grinning
 ...... и си минават безхаберно през живота...
 все пак, това не е моят живот... Simple Smile
А като ви чета, не е и вашия Simple Smile

# 311
ana_ , моля те не изтерясвай!   bouquet  Grinning

Ми добре.Ще си лягам тогава. Joy

Сериозно:Лека нощ на всички!!!

# 312
  • През девет земи в десета
Леле момичета изпуснах цялата тема ooooh! Дори в момента седя с голямата ми дъщеря и пишем есе,не ми се беше случвало скоро,обаче като видях какво е изтеглила от Помагало,боже,възмутена съм ooooh! Та минавам само да се отчета.

Взехме си бележката,разпределени сме в 32-ро и 13-то училище.Минахме дори първите два изпита в НПМГ без сътресения,човека и двата пъти за час и половина каза,че си е написал всичко.Било адски лесно.

Да си похваля гарджето,годината завършихме с пълен отличен успех.За класната пари не сме събирали,но пък ние никога нищо не сме ѝ купували.Родителите и децата имам в предвид.

За изпита ще успеем да закараме синковеца до училището и го оставяме сам да се оправя,налага се да заминем за 3 дни до Варна.Дано да не рухне психически.

Нямам думи!!! Shocked Като гледам нашите вълнения и тяхното безхаберие....  newsm78

Софи,ми те някои хора цял живот не разбират за кво става въпрос.
Joy hahaha

# 313

AnnaLee - това за z съм пропуснала - разкажи.

След края на преразказа и на всички празни листове за белова, които са останали, децата трябвало да сложат Z. Вероятно, за да не може да се дописва в последствие. Като гледам графика, предвидили са 20-минутен инструктаж, така че ще им обяснят подробно.

SofiaV : Може пък детето от книжарницата да е решило всичко налично и да търсят нещо малко за оставащите дни, знам ли.

Хубав ден на всички и се постарайте да не откачите съвсем  Mr. Green   bouquet

# 314
Търся изпита от Регалия. От 16-ти, 17-ти  Praynig Трябва ми днес.

Дороти пращай на мен тела  Peace

За майката и щерката - не бързайте да им се подигравате, щото тая щерка след година-две ще подкара лъскав Мерцедес без покрив, докато нашите късат гащи по университетските скамейки  Crazy

Свива ми се коремът. Не може да съм толкова притеснена.

На 20-ти е училищният празник на СМГ и тогава ще раздават свидетелствата на децата.

Лили и днес отиде на курс. А уж нямаше. Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт