СЕДМОКЛАСНИЦИ - изпитите!!!

• 21 147
  • 383
  •   1
Отговори
# 345
  • В центъра на мръсотията
Знаток, пуснах ти теста. Отговорите са в Интернет.  Peace

# 346
... И още - за подреждането на желанията. Смятам, че основен ориентир за нивото на преподаване в дадено училище е резултатът от матурите в края на образованието. По новините на някоя от телевизиите даваха таблици с подреждането на училищата. Имате ли идея къде може да се види подреждането според резултатите от матурите?

Ето това е много грешно мислене. Резултатите от матурите не са показател за нивото на училището и/или учителите.
Така афишираните резултати по училища се формират като средноаритметично. Гледайте  бройката на децата, които са се явявали на дадена матура.
дано наистина някой не се подведе по тази "статистика", че после да не берете ядове.

УСПЕХ НА ДЕЦАТА ВИ УТРЕ!!!

# 347
Понеже паралелно чета и форума на тийнейджърите  Embarassed (моля да не ми се смеете...) - та децата там обсъждат дали може да се пише върху книжките на изпитите (според тях - не)... Аз обаче си спомням, че във Веди ни казаха, че това не е проблем, дори са давали идея на децата как да си отбелязват въпросите, които пропускат, за да им е по-лесно повторното минаване... Какво ще кажете?  newsm78

# 348
  • София
Нито пък за това дали ще бъде в "готин" клас и ще има отдадени на работата си учители,  Уважаеми Госте! Със сигурност "ще берем ядове" до края на образованието им където и да учат. Важното е да го правят с желание. И продължавам да мисля "грешно"

# 349
  • София
Вярно, че във Веди казаха, че може да се отбелязва върху тестовите книжки. Според Ангел обаче не трябва да се пише, защото книжките също се събират, заедно с отговорите на тестовете. А сега де, кое е вярното?

# 350
  • София
Понеже паралелно чета и форума на тийнейджърите  Embarassed (моля да не ми се смеете...) - та децата там обсъждат дали може да се пише върху книжките на изпитите (според тях - не)... Аз обаче си спомням, че във Веди ни казаха, че това не е проблем, дори са давали идея на децата как да си отбелязват въпросите, които пропускат, за да им е по-лесно повторното минаване... Какво ще кажете?  newsm78

Аз мисля, че може да се отбелязва на книжките , сега ще подкрепя мнението си с текст от Указанията на РИО за изпитите - само да се поровя,...

Значи сме две в тийн-форума  Mr. Green

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 13:41 от Lady-B

# 351
  • София
Момичета, в teen-форума пишат, че ще носят и моливи и гумички за утре - да си пишат с тях и да трият после,.. т'ва май е "извън закона"! ..
Само СИНИ химикални  пише че може

# 352
Извинете, изпитите продължават от 9 до 12 ч, нали?
На бележката не са написали.

# 353
  • София
Извинете, изпитите продължават от 9 до 12 ч, нали?
На бележката не са написали.
Трябва да зпочнат след като си получат размножения вариант на преразказа , може да не е в 9,00

# 354
Lady-B,   bouquet

Май по-добре без моливи и гуми...  newsm78

# 355
  • София
Донесена от вихъра, и аз така смятам!

Вече си мисля, че ще се изгубя в това море от информация  Shocked
-вода - ДА
-шоколади - не
-моливи - НЕ - за БЕЛ

Какво друго беше?..

-еднакви химикалки - ДА

... допълвайте  Thinking

-забравих кроасана - ДА

-часовник - ДА

- дъвка - ДА

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:31 от Lady-B

# 356
Здравейте!Да се включа и аз в дискусията-вече доста съм притеснена като наближава Cry
Искам да попитам-може ли дъвки?
Защото тя раздвижва.....
Вода и химикалки еднакви -да!
дали може да излизат до тоалетна??
Моя син много се притеснява от това да не го хване разстройство от притеснение  Laughing

# 357
Да, това с тоалетната е интересен въпрос....  newsm78

# 358
  • София
и това с дъвката,...

Едва ли ще им се забрани,...

# 359
  • София
Здравейте !
Вчера се зачетох по сайтовете и имаше някакви съвети за самият изпит .
Та там пишеше  •   Първо отговорете на по-лесните въпроси. Това ще ви помогне да се почувствате по-уверени в себе си, да се ориентирате по-добре в теста и да настроите по-добре своя ритъм на работа. Не се застоявайте твърде дълго на един въпрос. Ако не можете да отговорите, пропуснете го и се върнете към него по-късно, когато имате време.
Мислите ,че това е правилно или да си кара наред , защото ще изгуби време да преценява кой е лесен и кой труден ?А и не могат да си отбелязват ! Отделно ,че е важно как е свикнало детето да решава , от самият човек . Но принципно се замислих и реших да ви питам за мнение . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт