Профилактика след раждане

• 2 685
  • 44
  •   1
Отговори
Здравейте! Как мислите, кога е редно да се отиде не профилактичен гинекологичен преглед след нормално раждане?

# 1
В епикризата, която ми дадоха след изписването пишеше, че трябва да отида на профилактични прегледи на 15-ия и 45-ия ден след раждането.
Отидох и двата пъти.

# 2
Аз също имах такава препоръка и се възползвах! Имам в предвид след това - дали да мине една година или по-рано в случай, че няма някакви обезпокоителни симптоми? Мисля, че профилактиката е много важна въпреки, че не се насърчава много и на мен не ми обясниха, на какво време след това е редно да отида. Моето бебе е почти на 9 месеца сега и започнах да се замислям по този въпрос  Thinking

# 3
Аз ходя на гинеколог доста преди да реша да имам дете поне два пъти в годината на профилактични прегледи.
След раждането продължих с тази практика.

# 4
На мен ми казаха  на 45 ден.

# 5
  • София
Моята лекарка ме извика след 30 дни на преглед.
След около 6 месеца след раждането ходих и за цитонамазка.

# 6
Моя гинеколог ми каза месец-месец и половина след.
Е,аз се престраших малко по-късно... Embarassed
Като спрат лохиите и прецениш,че си готова за преглед отиваш. Peace

# 7
Като спрат лохиите и прецениш,че си готова за преглед отиваш. Peace
И аз бях така и добре ,че отидох ,защото хванахме един проблем докъто е малък (раничка на шийката на матката) и я излекувахме навреме.

# 8
Гинекологът ме посъветва да отида 2 пъти - 15 и 40 дена след раждането. Така и направих.

# 9
  • София
аз знам като свършат лохиите....
но лично аз се дотътрих 6 месеца по-късно Simple Smile))

# 10
Гинекологът която ми следеше бременността и изроди бебето ми беше близък . Получих доста разкъсвания и ходих поне 5-6 пъти при него след самото раждане до към 45-тия ден . После пак след около 4 месеца след раждането . И после си влезнаюх в нормалната ритмичност - на 6 месеца.

# 11
Като ми спряха лохиите и след това на 6-ия месец пак, абе като цяло аз съм от отговорните по отношение на профилактичните прегледи и за гинеколог и за мамолог.

# 12
Моя лекар ми каза да отида след като ми спрат лохиите PeaceОтидох.Аз имам папилома и трябва да се следя по-често.От както съм родила съм ходила 4 пъти PeaceТози месец пак съм там

# 13
  • Пловдив
Моят гинеколог ми каза след два нормални цикъла.

# 14
  • Пловдив
Доки, каза месец след раждането.  Срам , не  срам ще си призная, че още не съм отишла  Party

Общи условия

Активация на акаунт