Профилактика след раждане

• 2 685
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • На бял кон в Pierrefonds
Добре е до 6 седмици след раждането да се отиде.

# 31
  • Варна
Аз ходих на 30 ден след раждането, после сле година и 2-3 месеца. Peace

# 32
Когато ти свършат лохиите  Peace

# 33
  • София
40-45 дни след раждането е редно да се отиде. Проверява се добре ли се е свила матката, затворила шийката и такива работи.

# 34
Аз отидох след 6 месеца и лекарката каза че това е идеалното време да се види дали всичко се е прибрало нормално

# 35
Аз отидох след 6 месеца и лекарката каза че това е идеалното време да се види дали всичко се е прибрало нормално
А ако нямаш още цикъл? Аз мислех да ходя около четвъртия месец, но все още нямам цикъл понеже кърмя. newsm78 Ходих на преглед след раждането около 40 ден след лохиите.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:16 от митковатамайка

# 36
След раждане е препоръчително 6 седмици след раждането Peace После поне 2 пъти годишно.

# 37
На 30-тия ден след раждането отидох на преглед + ехограф. Peace После на 6-ти месец цитонамазка +ехограф и сега се каня пак да ходя, че пропуснах на 1-та година да отида. ooooh!

# 38
  • София
Аз също имах такава препоръка и се възползвах! Имам в предвид след това - дали да мине една година или по-рано в случай, че няма някакви обезпокоителни симптоми? Мисля, че профилактиката е много важна въпреки, че не се насърчава много и на мен не ми обясниха, на какво време след това е редно да отида. Моето бебе е почти на 9 месеца сега и започнах да се замислям по този въпрос  Thinking
аз лично ходя 2 пъти годишно на гинеколог за профилактичен преглед + съпътстващите изследвания.  ако имаш обезпокоителни симптоми ти преценяваш разбира се, не е нужно да се чака някакво време да мине Peace

# 39
  • София
Мисля, че към 40-ия ден. Поне на мен тогава ми спряха лохиите и веднага отидох на профилактичен преглед. Аз съм доста изпълнителна в това отношение  Grinning Два пъти в годината на гинеколог - профилактика и цитонамазка (и ходене при мамолог).

# 40
  • след Околовръстното
Към 45-50 ден, тогава ми свършиха лохиите. После пак на шестия месец след раждането за цитонамазка.

# 41
На мен доки ми каза след 45 дни,и аз отидох тогава

# 42
Бяха ми казали на десетия ден и след 6 седмици. На десетия ден не отидох, заради проливен дъжд  Laughing

# 43
Аз пък отидох 1-2седмици след като родих в мойта поликлиника, обаче ме върнаха- не можело до 45тия ден, освен в болницата?! И аз все се каня и още не съм отишла пак... все нещо не остава време

# 44
понеже накрая се изпокарах с доки,не отидох на прегледа,който ми се полага

Общи условия

Активация на акаунт