Отговори
# 585
vodka_s_led,
аз бих постъпила така - продължавам същата диета и ако се чувствам сита и продължавам да свалям, значи всичко е ок.
Ако ли не - добавяш още един-два блока.
  bouquet

# 586
Виждам, че тук отдавна никой не е писал. Аз ходих лятото да ми направят режим,ама го дадох много несериозно и сега след един застой у дома не искам да се кача на кантара - иде ми да се  #2gunfire Сега мисля да започна отново, няма и толкова плодове, които да ме изкушават. Има ли някой с мен?

# 587
  • София
Тук сме, не се отказвай.
Както вече казвах, точно Огнян Симеонов заподозря, че имим някакъв здравословен проблем, тъй като независимо от спазването на диетата не свалях. И се оказа прав-откриха ми хашимото. Взимам хормоните от 10 дни и вече имам първите резултати.

# 588
а някой знае ли как да запазя постигнатото тегло без да продължавам с диетата , или няма как

# 589
незнам как можеш да си запазиш килограмите,защото аз не можах.Бях много доволна от резултата но като спрях режима за 1г.качих 8 кг.отчаяна съм незнам какво да правя Cry

# 590
а някой знае ли как да запазя постигнатото тегло без да продължавам с диетата , или няма как
Свържи се с Огнян СИмеонов. Той ще ти каже какво да правиш след като постигнеш желаните резултати. Предполагам, че ще трябва да продължиш да спазваш основните принципи на режима. Аз задържах теглото си, повече от 2 г. След това от липса на време и възможност да си приготвям по-режимна храна качих малко но са 4-5 кг. само. Които пак ще сваля. Но аз прекалявах много със сладките неща в един период от време. Докато се контролирах нямах никакви проблеми.

# 591
На мен проблема ми дойде също от сладкото,но лошото е че немога да се контролирам вече което не е присъщо за мен.Просто изпитвам вълчи глад за СЛАДКО.Кажете моля ви какво да правя.

# 592
Спазвай основните принципи на режима, аз например сутрин задължително си пия водата. След това имам минимум 4 хранения и не позволявам да изгладнея, така и сладко не ми се прияжда. Пазарувам, само когато съм нахранена, така не се изкушавам от боклуци. В момента ям всичко, единствено съм си оставила млякото с нисък % масленост и хляба ми е без брашно. Нормални сирене и кашкавал. И се старая да ям П/В/М на всяко ядене. За 2 г кг. ми не мръднаха. След това имаше един период, в който не се хранех редовно и много налитах на сладко, тогава качих. Сега пак спазвам основните неща и нямам проблеми с теглото. Но се иска и малко воля от твоя страна. Вместо да се прибереш изгладняла и да нападнеш сладките неща си направи нещо режимно. 1 филия с кашкавал и варено яйце и няма да се сетиш за сладко после. Друг принцип, който спазвам също е да не купувам лакомства за вкъщи. Така хем аз не се изкушавам, хем детето също. Предпочитам да си приготвя аз нещо, отколкото да ям боклуците навън.

# 593
  • София
Здравейте!
Интересно, аз пък не усещам глад за сладко, откакто съм на диетата. Това обаче не важи за шоколада-явно че глада за какао не мога да го стопирам с диетата. Иначе в къщи мъжо си купува промишлени количества сладкиши и въобще не се изкушавам от тях. Единствено ограниченията за плодове ме тормозят-примерно да ям динята 140 гр с 40 гр сирене. Иначе за другите сладки неща нямам проблем. Не ми се дояждат.

# 594
Много ти благодаря за съветите hayasy.Като се замисля май наистина я карам през просото,но докато спазвах режима наистина бях изрядна в грамажа и броя хранения.Ще се постарая да спазвам съветите ти дано успея. Peace

# 595
Много ти благодаря за съветите hayasy.Като се замисля май наистина я карам през просото,но докато спазвах режима наистина бях изрядна в грамажа и броя хранения.Ще се постарая да спазвам съветите ти дано успея. Peace

Когато искаш да запазиш теглото само мисля, че не е необходимо да мериш храната, аз лично го карам на око. Но определно спазването на режима ми създаде навици, които ще останат за цял живот и мисля, че това е пътят към успеха.

# 596
Привет, момичета аз да се оплача, че вече 22 дни съм на диетата обaче резултата е направо нулев даже сам качила около 1-1.5 ки. :Рая:,/ а преди 2 г. още на първата седмица имаше резултат с 3 ки по надолу/. А и сега не мога да се свържа с Огнян.
Приемам всякакви съвети bowuu

# 597
  • София
Опитай да му се обадиш по телефона, аз днес му звънях и говорихме.

# 598
Опитай да му се обадиш по телефона, аз днес му звънях и говорихме.

ОК, сега пак ще му дрънна. Пък дано да ми вдигне))))) Rolling Eyes

# 599
Mомичета, чух се с Оги, засега продължавам в същия дух, но ако не започна да свалям пак ще се чуем другата седмица. Но да си призная съм много обезкуражена.

Общи условия

Активация на акаунт