Отговори
# 630
polito 87, моля те попитай Симеонов за протеините на прах, препоръчва ли ги, коя марка, какви количества да се взимат и т.н.
Втора седмица му звъня и на тел.,  пиша на скайпа но не ми отговаря.

# 631
И още нещо да ви питам: по колко грама горе-долу ви е позволено да изяждате на този режим на ден?

Дори, ще попитам.

# 632
  • София
Отговора на въпроса колко са грамовете не е еднозначен. Особено при въглехидратите грамажите могат много да варират. Ако се хапва шоколад са малко, но ако се хапва салата са много грамове (към 750 гр салата на вечеря при мен, което е 4 блока).

# 633
Благодаря polito87 Heart Eyes Heart Eyes, не се притеснявай за количествата храна, Симеонов ще ти ги даде в грамове и ще ти обясни подробно.

# 634
и аз се интересувам от протеините на прах дали някой ползва или е ползвал  newsm78

# 635
при мен протеините са винаги риба,месо или  колбаси и това е около 200 - 220гр месо на ден/разбираш защо се интересувам от протеини на прах./ , въглехидратите - плодове : за 4хранения са около 300-350гр; - зеленчуци /салата/1 хранене  около 350 -400гр.
Сега може би нищо не разбираш нищо, но след понеделник ще ти стане ясно, и ако можеш прочети книгата 'ние и зоната' на М.Папазова и колектив. или книгите на Б.Сиърс

# 636
за протеините на прах polito 87  обеща, че ще попита, тъй че разчитаме на нея.

# 637
за протеините на прах polito 87  обеща, че ще попита, тъй че разчитаме на нея.

ок, благодаря  Simple Smile

# 638
Пробвали ли сте соеви шницели, кайма. За съжаление не можах да им снимам показателите  ПВМ, за  да ги сметна дали са подходящи за нас, но мисля че утре ще успея.

# 639
Момичета, на първа страница на темата, където обикновено има доста информация тук не намирам нищо....нито за идеите, основните принципи и т.н. Заплаща ли се изготвянето на режим и други въпросчета....къде мога да прочета?

# 640
  • София
Здравейте, ето какво имам за соята: 8.5% вода, 36.9% белтъчини, 20.7% мазнини, 24.9% въглехидрати. Нещо като нито риба нито рак. Не може да се смята за чист протеин, но и не може да се смята за въглехидрат, обаче мазнините са доста, така че те като че ли натежават на везните, тъй като ние се борим за съотношение 3/4/1 за белтъчини / въглехидрати / мазнини.

# 641
Пробвали ли сте соеви шницели, кайма. За съжаление не можах да им снимам показателите  ПВМ, за  да ги сметна дали са подходящи за нас, но мисля че утре ще успея.
н
Химичен състав:
В 100 г соя се съдържат:
Белтъчини: 36,9 г
Мазнини: 20,7 г
Въглехидрати: 24,9 г
Целулоза: 4,3 г
Вода: 8,5 мл
Калории: 446,0

Това означава, че въглехидратите трябва да се намалят наполовина, а мазнините да се изключат. За един блок белтъчини се пада по 19-20 грама соя.

Относно протеините на прах, моето мнение е, че стават.Ако са чист протеин за един блок се взимат 7 грама, друг е въпроса дали не са гадни.

# 642
bimbaa, отиди на най-първата тема /тема N:1/ и започни да четеш. /в началото на нашата тема са изброени всички предходни/

# 643
Момичета в петък съм на дамско събиране в кръчма , моля препоръчайте меню, въобще не ми се иска да излизам от зоната.

# 644
Момичета в петък съм на дамско събиране в кръчма , моля препоръчайте меню, въобще не ми се иска да излизам от зоната.
риба  или пилешка пържола на скара и салата-двойна

Общи условия

Активация на акаунт