Отговори
# 180
Зъбче, честит рожден ден!   bouquet

# 181
Леле,какви сте готини Hug Много е яко да ви гледам снимките,ама да ви гледам такива,каквито не ви познавам...Айде и от мен малко снимки...Не че аз не пускам достатъчно де...Вече ви е омръзнало от мен сигурно Embarassed
1.Тук с мойто мъжле сме на 2 годишна връзка някъде            2.Тук съм на сватБата на брат ми

3.В Швейцария-вече съм бременна                                          4.На моретo,бременна и мъжо ми прави СПА процедури

5.В магазина,в който работех с любимата ми шапка               6.Малко реклама Simple Smile

7.Във Велико Търново с брат ми и жена му,преди две години                              8.На морето,бременна

9.С моя добра приятелка на рекичка край Пловдив               

# 182
Зъбче Честит рожден ден!Да си много щастлива и обичана майка, жена и съпруга!  bouquet
момичета много хубави снимки,аз май останах дето не разбрах как се поставят.понеже рядко влизам
карбо чакам и аз да разкажеш резултатите от гастроентеролога.че нали и ние имаме слуз,ама мисля че се подобряваме.разкажи и как протича прегледа моля Praynig дано са ни добре дечицата че вече станах #Crazy

# 183
Фокси на коя снимка викаш че си бремена,че аз на всички виждам залепнал корем за гръбчето hahaha
Ламтурниче тя и твойта бременелска не я разбрах има 2 едни и същи снимки с едни рога newsm78там ли си бремена4-5месец?
Фокси кога ще се щракнеш с очилата обещаваме няма да ти се смеем и да те сочим с пръст като в детската градина Laughing

# 184
Бременни, не бременни все сме си ние и все сме си хубавки! Hug moresmile

# 185
Еее, на тия снимки съм бременна в 6-7 седмица...Корема взе да ми личи чак към 4 месец и половина...

Абе момичета,нашия тати взел че изкъпал нашите момчета, сега докато си пиша с вас, и им заголил пишките изцяло...Тия двамцата гък не са казали,ама сега се чудя трябва ли да ги мажа с нещо?

# 186
foxy81 реванол ако всичко е наред

# 187
foxy81 реванол ако всичко е наред

Ми засега всичко е наред.Нито реват,нито са им зачервени пишоците...Ще ги мажа с Риванол.Мерси!

# 188
  • София
Darima, siqnie, ще пиша най-подробно, но ще ходим най-рано във вторник или сряда, че ще сме извън Сф за 2 дена
За сега мога да кажа, че като дам капки БиоГая или половин прахче Ентерол и после едно-две акания са нормални, но примерно следващото вече е слузесто яко  newsm78

Ей ме на и мен.... Еххх... колко съм била УБАВА  Blush

рождения ми ден през 2004 - тук вече съм започнала да дебелея!!!

май 2007 - вече съвсем съм се закръглила

август 2007

рождния ми ден през 2008 - точно преди бебка

май 2008 - бебка е вече в мен - от ден или два Simple Smile

40та седмица бременна... ако знаех че остават още 2  ooooh!

скорошните ми снимки сте ги виждали...

Забележете развитието в гръдната обиколка bombs

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:58 от carbo

# 189
Карбо,ВЪРХА СИ!!!! Ама съвсем сериозно!! Мой тип момиче/жена.Въобще да не те притеснява,че си се "закръглила"...Кефиш ме много Hug

# 190
Хайде и аз в кОнкурса  Laughing
Само да се похваля - сутринта се теглих, остават още 3 кг от заветната цел - старите кг, вече всички дрехи ми стават  newsm44 Пускам и снимки от сутринта

# 191
Алхимиче, втората бремелинска не можах да я постна, скапа ми се имиджшака. Sad
Довечера ще кача снимки с новата прическа. Не стана като на Фокси, няма дължина, така че я остригах късичко, да не ме морят жегите.

# 192

Ето я и втората бремелинска.

# 193
Гери,хич не се мори с тия 3 кг,щото изглеждаш фантастично!!! Незнам откъде трябва да ги свалиш тия кг ама хич не ти и трябва.И аз имам още 3 кг ама на мен си ми личат по баджачките и ръцете.При мен и 2 кг си личат,затова искам да си ги сваля,ама честно ти казвам,не ти личи да имаш нещо излишно.... Hug

Ламтурник,аз като те гледам на снимките от срещичките,доста се замислям  и ти откъде ги изкара тия две деца newsm78

Абе ние сме си най-най големите Убавици,беее..няма какво да говорим..ние сме №1... Mr. Green

# 194
Фокси, мерси  Hug И моите кг определено са по баджачетата и ръцете, но и аз съм височка (176 см) и тези 3 кг са разпределени и по не личат, но като си възвърна старите кг ще се чувствам най-добре  Peace Точно това щях да пиша и аз - всички сте много хубави и изглеждате страхотно както преди, така и сега, не го казвам от куртоазия  Stop Тези хубави бебоци няма на кого друг да са се метнали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт