dessi06,този комплекс съм го виждала на живо,не ми хареса и от ресторанта не бяхме особенно доволни.Е това беше преди няколко години,сега може да се е променил

[/quote]
Aз не съм
,,но може би нещо подобно..сред природата.... 
Каза, че ще ме закара където кажа и ще ме вземе когато кажа, ама да не го занимавам с глупости 
Понеже се оказа, че Graco пак си нямат представител за БГ, ние си оставаме без чанта за количката. Ще трябва да си купувам някаква друга, ама ми се ще да е по-читава, че тази за 20 лв, която имам се скъса веднага почти... Много ми се иска ако може да е червена или кафява, та да ни отива, ама може и да не е в тон, важното е работа да върши. Моля, похвалете си чантите за количка да си избера някоя марка
Предварително благодаря! 

А бебока даже не е е гъкнал! Но нямам право да го водя - как не съм могла да намеря кой да го гледа
А бе тия хора, нямат ли малко човещина, незнам!!!!!!!!!!11
А бебока даже не е е гъкнал! Но нямам право да го водя - как не съм могла да намеря кой да го гледа
А бе тия хора, нямат ли малко човещина, незнам!!!!!!!!!!11
,но като го убеждавах известно време май започна да се поразмисля...или поне вече не е категоричен,че не му било там мястото.Казах му,че може пък да си паснат мъжете и после те да започнат да си организират срещи! 

Нас ни бройте 1(2)+ бебе щото тати е по- вероятно тати още да не се е върнал 

До там сигурно има към 700 км. от Варна