Отговори
# 225
Добро утро , момичета !
Цяла седмица се борих с една гадна гнойна ангина и болки в ушите . За щастие не успях да заразя бебка .
Тъкмо се оправих и тази сутрин ново двайсет , едното ми око е подуто и залепнало , мисля , че е конюктевит .
Моля ви помагайте ! Личната ми не си вдига тел. и не знам какво да предприема .
Много ме е страх да не лепна нещо на децата  Sad

# 226
Добро утро , момичета !
Цяла седмица се борих с една гадна гнойна ангина и болки в ушите . За щастие не успях да заразя бебка .
Тъкмо се оправих и тази сутрин ново двайсет , едното ми око е подуто и залепнало , мисля , че е конюктевит .
Моля ви помагайте ! Личната ми не си вдига тел. и не знам какво да предприема .
Много ме е страх да не лепна нещо на децата  Sad

Трябва да ти се изпишат капки или някакво кремче за мазане, потърси някой др лекар Peace

ето и от нас снимки
- тука се протягаме и започваме да се събуждаме Laughing
тука сме точно на 2 месеца и правим снимки за протокола hahaha
- хитър петър

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:36 от kamelllia19

# 227
добро утро мили мами и бебоци Hug

Ками все забравям да те питам,беше споменала за някакъв шампоан за бърз растеж били написала пак името му,мерси?

# 228
добро утро мили мами и бебоци Hug

Ками все забравям да те питам,беше споменала за някакъв шампоан за бърз растеж били написала пак името му,мерси?

Шампоан ли  newsm78, нещо не се сещам.
Последно май за косопада писах, че помага Себорал форте, но той не е шампоан. За отсраняване на пърхут и стимулиране растежа на косата е.
Аз сега ползвам хининова вода, себорала и си взех един флуид на L'OREAL
с червеният етикет себорала

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:49 от kamelllia19

# 229
  • София
Ааа Ками, като каза хининова вода... и аз от една седмица съм с нея... "мазала" съм си косата 3-4 пъти и ако не друго, поне по-малко пърхут имам. При положение че струва 60ст в аптеката препоръчвам с две ръце

А за конкурса... нашата снимка е за раздел страшни, не смешни, ама айде Simple Smile

Сигурно имам и други, но тая съм я запомнила и лесно я намерих Simple Smile
А иначе нашия фаворит с милото е снимката с плюнката в подписа ми, но нея вече съм я показвала Simple Smile

П.П. Найема, и аз се учудих на док за броя акания.... Пък и как да ги броя в крайна сметка... Ако се е наакала сега и след 15 минути се наака пак - това колко пъти е Simple Smile
Пък и да не ви казвам баща й колко пъти минава през кенефа на ден... може да й е генетично  Joy

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 10:14 от carbo

# 230
carbo аз си вземам хининова вода в големи шишета по 250 мл с пръскалка, че ми е по- удобно.
Не знам колко помага за растежа, но поне не мирише лошо Crazy

# 231
Ками мерси може аз да бъркам.а хининоватавода не ви ли прави косите много сухи?

# 232
Ето ни и нас в новия конкурс  newsm47
Ето и нашта от типа "Мамо,мамо извънземни!"
Я дай един морков кво ме лъжеш с пюре!

# 233
Назад съм писала, че  шампоана Фитовал, комбинация със същите капсулои нямаха ефект при моя приятелка.
Хиноновата е втривам само в корените, няма лоши странични ефекти при мен Peace

# 234
Ками тази вода като си миеш косата ли я втриваш или и през другото време?

# 235
Ками тази вода като си миеш косата ли я втриваш или и през другото време?

Мне, сутрин като се сетя Flutter след баня също. На самото шише пише, че може да се изплакне след това косата, но аз не го правя. Втривам в корените и я оставям сама да си изсъхне Laughing.

# 236
Фокси, да кажем само, че отдавна не ми искат лична карта. Wink На последната снимка Гошко и Наско сякаш беседват за нещата от живота:"Бе, ти знайш ли..." Mr. Green
Ето една и от нас:

# 237
  • в сърцето на един мъж...
Търновки, аз утре, ако не ме издъни малката и спи до 10, съм на линия в Неделята! Hug

# 238
Хайде и ние в конкурса за смешни снимки:
Ей с това се захранихме  smile3503

# 239

Последно май за косопада писах, че помага Себорал форте, но той не е шампоан. За отсраняване на пърхут и стимулиране растежа на косата е.
-
Не си правете експерименти със Себорала ако кърмите. Съдържа чемерика, а тя е отровна.

Общи условия

Активация на акаунт