My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 960
  • 478
  •   1
Отговори
# 315
MarinaZh-благодаря ти за отговора,каката носи 158 или С от дамската ,ще чакам да ми кажеш дали си доволна и дали си отговаря   bouquet

# 316
Момичета, искам да поръчам дребно нещо, не ми се прави отделна поръчка. Може ли някой да ме включи към неговата и да си поделим доставката! Моля, пишете ми на лични.  bouquet
Не знам дали знаете, но бихте могли всеки път да ползвате 10 Евро отстъпка, ако си правите нови регистрации, няма значение, че плащаш с една и съща кредитна карта. Давате си например служебния адрес или на приятелка и така..
Аз съм го правила 3 пъти досега LaughingНадявам се да съм била полезна! Моля, пишете ми!  bouquet  bouquet  bouquet

# 317
Dazy ами направи го и сега тогава щом става  Peace

И аз предпочитам да си пускам само от мойта си регистрация, по добре да си спретваме обща поръчка отколко да се регистрирам по 100 пъти  Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 12:40 от DeCuTa

# 318
Dazy,аз съм се пререгистрирала два пъти,но давах един и същ адрес. Simple Smile Но с общите поръчки това е безмислено.

# 319
Dazy ами направи го и сега тогава щом става  Peace

И аз предпочитам да си пускам само от мойта си регистрация, по добре да си спретваме обща поръчка отколко да се регистрирам по 100 пъти  Hug

Ако си поръчвах повече неща, естествено, че бих си поръчала сама! Но за поръчка от 10 евро да дам 6 за доставка не е много умно!
Не разбрах това препоръка ли е или заяждане?Ако е второто, не намирам смисъл някой да се заяжда, затова че споделям опит! Благодаря все пак! Laughing

# 320
И аз не се заяждам, но не си мисли, че в майтойс са балъци, които няма да се усетят рано или късно. Радвай се, че има такъв код за НОВИ клиенти, но ако се злоупотребява с него, рискуваш да го няма повече и накрая не само ти не можеш да се възползваш от него, но и истински нови клиенти.

# 321
Заяждане в НИКАКЪВ случай  Naughty
Разбира се, че препоръка  Peace
Джиджибиджи ще пуска поръчка май тези дни, ако искаш обърни се към нея да те включи, ако не, като ми дойде поръчката другата седмица почвам да заформям следващата , ще те включа на драго сърце  Hug

# 322
  • Sofia
Джиджибиджи ще пуска поръчка май тези дни, ако искаш обърни се към нея да те включи, ако не, като ми дойде поръчката другата седмица почвам да заформям следващата , ще те включа на драго сърце  Hug
newsm48

Tези отговарят ли си на номера?
И още един тъп въпрос към тях - с какви чорапи ги обувате, защото не съм виждала толкова малки номера от тези, които не се показват от такъв тип обувки  Thinking

# 323
Shantal смейш се ти ама голяма зарибявка тоз сайта  Blush

# 324
За анцузите да ви кажа:

Много е хубав, изглежда точно като на снимката, плътен е, от тази материя, която стои като релефна от вътрешната страна, не знам дали се сещате какво искам да кажа. И според мен си отговаря на номера, в никакъв случай не поръчвайте по-голям размер. Аз купих 128-134, което е от 6-9 години според тях и мисля, че за дете на 7 ще е доста голям.

# 325
Tези отговарят ли си на номера?

Имаме н.22 и според мен си отговарят. Довечера мога да ти измеря стелката, ако те интересува.

Никой ли няма отзиви за тези маратонки? Confused
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.24.04.09/1802146

# 326
MarinaZh-благодаря ти ,ще поръчам нейния номер.   bouquet

# 327
Момичета, можете ли да дадете отзиви за това легло. Това, което е като матраче, каква материя е, и шумоляща ли е? Защото имаме това легло и материята е шумоляща, и моят Принц го смущава  ooooh!. И като цяло дали сте доволни от леглото.

И също ме интересува, дали някой има и какво ще каже за  тази или тази седалка за кола.
И двете неща ще ги ползваме, като се прибираме в БГ.

# 328
  • В офиса
За анцузите да ви кажа:

Много е хубав, изглежда точно като на снимката, плътен е, от тази материя, която стои като релефна от вътрешната страна, не знам дали се сещате какво искам да кажа. И според мен си отговаря на номера, в никакъв случай не поръчвайте по-голям размер. Аз купих 128-134, което е от 6-9 години според тях и мисля, че за дете на 7 ще е доста голям.

И аз благодаря за инфото. Само не казваш колко е висока? Щото моята е на 6 години, ама е над 130 см и 34 кг, и направо не я виждам да се побере в 128-134. бтв тук кога се очакват летни намаления?

# 329
Момичета когато ви връщат пирите по картата за върнат артикул трябва ли да им пратя сметка или става автоматично,защото получих този мейл,а неможах да разбера дали трябва само да изчакам да ги преведат.

Ьber die oben aufgefьhrten Artikel wurde Ihnen eine Gutschrift erstellt.

Sollten Sie eine Erstattung erwьnscht und auf dem Retoureschein Ihre Bankverbindung angegeben haben, erhalten Sie eine Erstattung des bereits bezahlten Betrags auf Ihr Konto. Bei Auftrдgen, die per Kreditkarte abgewickelt werden, erhalten Sie eine Gutschrift auf Ihr Kreditkartenkonto.

Общи условия

Активация на акаунт