My Toys - В света на играчките - 17!

• 19 941
  • 478
  •   1
Отговори
# 345
veni-b, не я продавам. Аз дори още се колебая дали да я подарявам или да я оставя за след няколко месеца, да си я бута моето дете /тя от преди Коледа стои вкъщи  Blush/, защото определено е хубава количката. Метални са тръбите, здрава и стабилна изглежда. Нашата е розова обаче.
Dennia, късмет!  Laughing Във всички детски немски книжки, които имаме, я има нарисувана тази топка  Laughing Явно е популярна в Германия.  Thinking

# 346
  • София
Dennia, голям късмет извади този път  Laughing Метнах ти една в кошницата, на точки  Heart Eyes

Пуснах я, сега чакаме...като за последно се надявам всичко да е наред и бързо да пристигнат нещата  Hug

# 347
Dennia, голям късмет извади този път  Laughing Метнах ти една в кошницата, на точки  Heart Eyes
newsm44 newsm44

# 348
  • Sofia
Linofrina, много ти благодаря, поръчах ги (Диди ги поръча  Mr. Green) , дано да не са й огромни.

Dennia, ти к'во , като за последно и с "червеничкото" се уреди, а?

Аз мисля наистина да спра да чета този подфорум, защото ще се разоря  Crossing Arms , пък и в палатка място не остана ...

# 349
Dennia, ти к'во , като за последно и с "червеничкото" се уреди, а?
Аз мисля наистина да спра да чета този подфорум, защото ще се разоря  Crossing Arms , пък и в палатка място не остана ...
според кристалното ми кълбо няма да има отказване от това Mr. Green

# 350
сакън, тамън сме си свикнали тука  Mr. Green

# 351
Сега са намаления - ще си вземем по-голяма палатка.

Коя е червената топка, за която говорите?

# 352
Момичета, можете ли да дадете отзиви за това легло. Това, което е като матраче, каква материя е, и шумоляща ли е?

Имаме леглото и го използваме за игра на детето. Като цяло съм доволна, но точно това жълтото (което представлява шумоляща твърда подложка, която прилепва към пода и прави леглото стабилно) по някаква причина смърди. Без дюшече хич не виждам как може да се употребява, ние взехме едно сгъваемо.

# 353
момичета,някой да е поръчвал колички от сайта,инетересува ме ,ако направя поръчка - количка за бебко (6 кг е) и някоя др дрешка,ще платя само 15 евро нали ,няма значение за кг-те,извинявам се,защото много пъти е коментирано  Blush Blush Blush,ама не ме бива с инернет пазаруването

# 354
и аз имам кошарата на Хаук,но я ползвам само за игра,без дюшече слагам една завивка само. Hug

# 355
  • Враца
Току що получих пратка, но имам 2 липсващи артикула и фактурата, която по принцип пращат също я няма. На вас случвало ли се е и на кого да пиша?
За кошарата - ние имаме същата, в/у това шумулящото жълтото просто сложих едно одеало и Васко спа без проблеми няколко вечери, но ако ще е за постоянно по-добре вземи матраче.

# 356
  • София
Току що получих пратка, но имам 2 липсващи артикула и фактурата, която по принцип пращат също я няма. На вас случвало ли се е и на кого да пиша?
За кошарата - ние имаме същата, в/у това шумулящото жълтото просто сложих едно одеало и Васко спа без проблеми няколко вечери, но ако ще е за постоянно по-добре вземи матраче.

виж фактурата да не е залепена върху кашона, аз и там съм я намирала, но без фактура не ми се е случвало да ми пристигне поръчка...Иначе липси съм имала, пиша на тях  Peace

# 357
  • Враца
Проверих, не е залепена за кашона - има лепнато само тази част с адреса, личи си че е откъснато другото, но цялостта на пликчето където ги слагат не е нарушена, даже е лепнато в/у етикет на GLS. Писах им мейл, да видим кога ще ми върнат отговор. Лошото е, че липсващите неща са за приятелка  Sad.

# 358
и на мен ми я донесаха последната поръчка без фактура-къде ли не я търсих просто няма.иначе всичко беше наред. Hug

# 359
Stryper , ето това е топката
rusana до 30 кг е ограничнието и доставката е 15.95, но с код за нови клиенти от първа страница ще ти е само 5.95.

Общи условия

Активация на акаунт