Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 253 531
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз съм с Ейнджълкеър със сензорната подложка.  Ползвях я само месец след  като прибрахме дечко. Той е недоносен и имаше  дихателни проблеми. В началото спеше с включена подложка на 1 метър от мен. Няколко пъти обаче се включи алармата без да има причина и ми скъси живота с много. От тогава е прибрана в кутията. Останалата част ми е незаменима.
Сега бих купила видеобебефон.
П. С.  Никога  не бих оставила новородено само в стая през ноща.

# 1 726
Всеки си знае, разбира се, но аз също не бих оставила новородено само, дори и да е без никакви проблеми. Най-малкото се кърми на няколко часа....

Иначе ние имахме обикновен бебефон на Чико и съм много доволна, доста го ползвахме, дори и по почивки като сме ходили. Peace

# 1 727
cvety83, аз също съм за видео. Ние ползваме на NUK и сме много доволни. Има вградени песнички, двупосочна връзка с бебето и опция за zoom. Определено е най-полезната ми покупка след количката.  Grinning

# 1 728
А от къде мога да си намеря втора употреба?В OLX няма избор.Вие от къде сте си купували?

# 1 729
  • София
ebay например.

# 1 730
Здравейте, предварително се извинявам за некомпетентния ми въпрос. След 2 месеца ще раждам живот и здраве  Simple Smile и преди 2 дни си купихме количка на cosatto която е 2 в 1 . Казаха ми че мога да си купя отделно и столче за кола, което може да се монтира и на количката. Въпроса ми е за какво се използва това столче за кола монтирано на количката? Аз имам зимен и летен кош.

# 1 731
Здравейте, предварително се извинявам за некомпетентния ми въпрос. След 2 месеца ще раждам живот и здраве  Simple Smile и преди 2 дни си купихме количка на cosatto която е 2 в 1 . Казаха ми че мога да си купя отделно и столче за кола, което може да се монтира и на количката. Въпроса ми е за какво се използва това столче за кола монтирано на количката? Аз имам зимен и летен кош.
Ако не искаш да будиш бебето, като го прехвърляш от кола в количка и обратно.

# 1 732
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми уред за затопляне на пюрета Hug

# 1 733
На Авент, http://www.pakostnik.com/bg/ured-za-zatopljane-na-hrana-i-shisheta-philips-avent
Сега ми е незаменим в кухнята - да си затопля малко мляко, да си разтопя шоколад на водна баня, да си разбъркам масло Laughing .

# 1 734
  • Stara Zagora, Bulgaria
ако пътувате често на NUK има нагревател, който може да се ползва и в колата, включва се в запалката
http://www.pakostnik.com/bg/nagrevatel-za-shisheta-i-burkancheta-ultra-rapid-nuk

# 1 735
Не съм запозната обиколниците за кошарките доколко са необходими? Може ли да споделите мнение. По всяка вероятност ще купувам класическо легълче, което има и механизъм за люлеене, а не сгъваемо за път (то ще е допълнително), поне засега такива са плановете. Интересува ме тези обиколници в кои случаи се ползват, и на двете ли ще пасват, ако взема, един комплект ли се взима... или е като чаршафчетата и трябват повече?  

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 18:59 от light power

# 1 736
Бях взела 1 обиколник. Беше комплект с възглавница и шалте. За мен е добро за малки бебчета, защото пази от течение /ако има/, както и да не се удари бебето, ако се завърти. Когато станат по-активни децата обаче, се маха, за да не се закачат в него, а и губи смисъл да е на леглото. Вземи си един, пък, ако видиш, че не ти е достатъчен, ще си купиш още.

# 1 737
благодаря, Natali_ Peace

# 1 738
Аз също бях взела един комплект, в който имаше и олекотена завивка, възглавничка и подложка за количката. Обиколниците ги ползвах до към годината на малчо. След това започна да си играе с тях, да ги изхвърля от кошарата и ги махнах.
Не знам доколко са първа необходимост, но с тях кошарата беше много красива- някак завършена изглеждаше.
В преносимата/сгъваема кошара никога не съм ги слагала.

# 1 739
Обиколниците, както и олекотените завивки създават риск  от задушаване при новородени и малки бебета. Аз не бих ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт