Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-необходимите артикули за новородено бебе и кои са най-полезните неща за бебето според личен опит?
Какво е подходящо за обличане на новородено зимно бебе?
Как се използва бебешки порт в кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-необходимите артикули за новородено бебе и кои са най-полезните неща за бебето според личен опит?
Най-необходимите артикул за новородено бебе включват електрическа помпа за кърма, люлка, количка, порт-бебе, носилка, ръчна помпа за кърма, стерилзиатор , столче за хранене с висок стол , носач на бебета (кенгуру), ританки и бодита с дълги ръкави. Освен това плюшени гащеризончета, шапки и дебели одеяла са от съществено значение за поддържане на бебето топло през студените месеци. И накрая, крем за студен време и чувалче като космонафт могат да предпазят кожата на бебето от суровото време.
-
Какво е подходящо за обличане на новородено зимно бебе?
-
Как се използва бебешки порт в кола?
-
Какви артикули са необходими за изписване на новородено бебе?
-
Кога е подходящо да се използва кенгурут?
Йойо много пишка, ака, повръща...
- 60-70 лв. от Продавалника
По-лесно и весело е!
Колкото и дрехи да имам, все има моменти, в които нямам никакви, а кошовете за пране преливат... (Да, кошовете... 
Аз къде дрема, че не съм виждала изобщо по детските магазини. Къде ги продават? Ако знаех, щях направо към грейка да се ориентирам, защото малкия яке си има, но бях решила, че не се продават вече.
Като взема пари, се впускам на лов за грейка!
но зависи пък ако е мн дребно бебето....
продължавам да трупам инфо!