Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-необходимите артикули за новородено бебе и кои са най-полезните неща за бебето според личен опит?
Какво е подходящо за обличане на новородено зимно бебе?
Как се използва бебешки порт в кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-необходимите артикули за новородено бебе и кои са най-полезните неща за бебето според личен опит?
Най-необходимите артикул за новородено бебе включват електрическа помпа за кърма, люлка, количка, порт-бебе, носилка, ръчна помпа за кърма, стерилзиатор , столче за хранене с висок стол , носач на бебета (кенгуру), ританки и бодита с дълги ръкави. Освен това плюшени гащеризончета, шапки и дебели одеяла са от съществено значение за поддържане на бебето топло през студените месеци. И накрая, крем за студен време и чувалче като космонафт могат да предпазят кожата на бебето от суровото време.
-
Какво е подходящо за обличане на новородено зимно бебе?
-
Как се използва бебешки порт в кола?
-
Какви артикули са необходими за изписване на новородено бебе?
-
Кога е подходящо да се използва кенгурут?

Прецени сама дали изобщо има нужда. Аз примерно след баня не мажа телцето с нищо (освен дупето).
Все още нищо не съм купила,другия месец мисля да стартирам,макар че около мен само суеверни хора,които не ми дават..всичко трябвало да се вземе след като се роди бебко
!