Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 409
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 675
И на нас активната гимнастика не ни е много интересна. Че и играчките. Добре де, ако не са й интересни играчките, с какво да я занимавам? Също доста обича на ръце, така че май вместо активна гимнастика ще купувам космодиск.  Mr. Green Авторката я трябвало да го включи в анкетата  Crazy Joy hahaha

# 676
И на нас активната гимнастика не ни е много интересна. Че и играчките. Добре де, ако не са й интересни играчките, с какво да я занимавам? Също доста обича на ръце, така че май вместо активна гимнастика ще купувам космодиск.  Mr. Green Авторката я трябвало да го включи в анкетата  Crazy Joy hahaha

на тази възраст много се забавлявахме с празни бутилки от мин. вода, някои с няколко зърна ориз, стари мобилни телефони. На бебешките неща започна да обръща внимание малко преди годинка.

# 677

Да,космодиска щеше да е много полезна покупка Joy Joy Joy

**Elly** ,да ти кажа,ние процедирахме така:20-30мин.(колкото се излъже Laughing) го занимавахме с играчки и като му писне-на ръце(още толкова ooooh!).Не е от игривите дечица,които се занимават дори и самички и затова смятам,че уреди от рода на активната гимнастика нямаше да му привлекат вниманието.Но пък въртележката над леглото си я гледаше много...да се чуди човек Thinking

# 678
И ние се захласваме по празни бутилки от мин. вода, а пък играчката над леглото не я гледаме много много. Дистанционното и GSM-а са любимите. Сега ще й взема и бънджи, че много й се скача.  Hug

# 679
Като ползвам дадено нещо споделям личен опит - всеки има виждане за необходими и ненужни неща за детето си, както и за собственото си удобство.
Всяка вещ. която ми спестява време и усилия приветствам с две ръце. Личен избор  Naughty
По темата за играчките - винаги вещите на възрастните са по-интересни, децата копират поведение и го правят спрямо същите обекти като нас. След 1-годишна възраст стават интересни музикалните образователни играчки.

# 680
  • В море от любов
Да споделя за още една полезна вещ у дома и за тези които са с вани. Това е столчето или по-скоро седалката за вана. Много удобно за къпане, от една седмица сме с нея и май скоро ще пенсионираме коритото. Crazy

# 681
  • София
Найлонова торбичка- незаменимо Laughing Нахлузвате на краката, връзвате на кръста и сядате да почивате. Моите и двамата са ритали като луди и са се радвали безкрайно много Joy
Опита ми е споделен от майка с големи деца, но и вкъщи беше хит.

# 682
  • София
ама какво да го правя този плик, да го сложа в един плик или в два отделни за всеки крак. Отивам да търся плик.

# 683
  • В море от любов
Това с пликовете и кесийките наистина е изпитан и незаменим метод. Crazy

# 684
  • София
Заинтригувах се от плика!  Laughing
Някой ще сподели ли как точно се връзват торбичките - на всеки крак по една торбичка или какво?
Иначе и моят дивак има интерес към найлонови торбички, но ме е страх да го оставям да си играе с тях, защото се опитва да ги тъпче в устата си.

# 685
Не съм използвала уред за затопляне на шишета. Не изпитах и липса от такъв. Освен това винаги съм хранила детето си у дома Crazy затова нямах и термос за топла вода. Излизам на разходка, връщам се топля вода за млякото, храним се , сменям папмерса и отново излизаме. Сега не мисля, че бих го правила отново.

# 686
Уреда за затоляне на шишета, никога не съм го използвала за топлене на шишета, но като стана на годинка започнах да топля бурканчетата от кухнята в него, много ми беше удобно, направо незаменимо.
А какъв помощник в кухнята е.... Crazy - да си разтопиш малко мед или шоколад, да си подгрееш кафето Laughing .

# 687
  • До морето
Уреда за затоляне на шишета, никога не съм го използвала за топлене на шишета, но като стана на годинка започнах да топля бурканчетата от кухнята в него, много ми беше удобно, направо незаменимо.
А какъв помощник в кухнята е.... Crazy - да си разтопиш малко мед или шоколад, да си подгрееш кафето Laughing .

Ха, тъкмо си мислех, че този уред ще го зазимявам за второто, живот и здраве. Един път не съм го ползвала, първо не съм дохранвала, ама си викам после за пюретата ще влезе в употреба. Ами не, доскоро топлех на водна баня, от седмица някъде вече ползвам микровълновата  Embarassed

Стерилизатор, също не съм ползвала, стои си в кутията!
Люлка, е не му хареса и това е - стои по 5-10 минути и му доскучава! Хорските деца като знам как се унасят и даже заспиват там, абсурд. Добре, поне, че тя е на сестра ми и не сме давали пари за нея!

Полезни и то много са ми били:

Кенгуруто
Активната гимнастика
Играчката над леглото
Стола за хранене- почнах да захранвам на 5 м. и половина и от първия ден е в стол за хранене. Е, няма такъв кеф, нареден с нас на масата, а ние с баща му най- накрая можехме да седнем да вечеряме заедно  Simple Smile Ако има как второто ще го сложа в столчето още като ни изпишат от болницата  hahaha

И на мен ми стана интересно за тези торбички за краката? Ивааа, дай малко разяснения, както и за
кръглите ванички- Опла ли имаш предвид, че ние тъкмо вчера ги гледахме, но до сега не съм чувала отзиви.

# 688
http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%8 … on-Chipolino.html

Ей това е столчето за вана. И ние го ползвахме много, малкия накрая едва го изваждах от него, но той си настояваше за столчето.

# 689
  • В море от любов
Ето ни и нас във ваната. Mr. Green
Скрит текст:
Много удобно, след малко ще дам линка от къде съм го взела.

Общи условия

Активация на акаунт