Нужни и ненужни покупки за бебето - моят опит (3)

• 254 353
  • 1 923
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Принципно има едни подложки гумени, против пързаляне за под килими, доста по-евтин вариант са и спокойно може да се сложат и под обикновенно одеалце.
Иначе аз бих предпочела да купя един истински килим, детето още дълго ще има да играе на пода, така или иначе.

# 1 216
И на мен ми се виждатн доста, но всеки сам знае кое е най-добро за детето му. Аз си мислех като му дойде времето, вместо такъв килим да взема , от тези ,които се сглобяват на части  newsm78
Ето това:
 http://vsichkioferti.bg/oferta/stoki-za-decata-drugi-stoki-zabav … ot-15.90-lv/89178
 Мисля че ще може да се изледва и след това в детската стая.

За активната гимнастика, не мога да кажа , че е най-полезната вещ. но  в нашия случай върши чудесна работа. Детето ми иска постоянно да е на ръце или да съм до нея да си играем, та 10 мин самостоятелна игра на активната гимнастика, си е направо постижение, а аз мога набързо да свърша нещо
Тези,които се сглобяват изобщо не ми бяха практични с първото дете,м/у отделните части падат боклучета и всеки път трябва да го разглобявам,да мина с прахосмукачката под него,едно по едно да ги изтъркам с четка и пак да ги сглобя sweating,затова сега се спрях на такъв килим за хола,слагам играят и махам-лесна работа! Simple Smile

# 1 217
  • UK
Ние взехме голям шарен мокет, на детски мотиви, ползва се и ще се ползва, лятото махаме, зимата слагаме. И на него не се задържаше като пропълзя, вреше се по всевъзможни ъгли и под всички мебели да рови и гледа какво има. Пак за около 100-на лв.

# 1 218
  • София
На мен сглобяемите пъзели също не ми бяха много удобни, използвах но за малко. Котаракът все успяваше да се вмъкне в стаята и вадеше малките части от пъзела  hahaha
Варианта за гумираните килими ми се вижда удачен.

# 1 219
И аз ако можех да върна времето назад, нямаше да купя 100 комплекта от тези пъзели, ами цяло гумирано килимче. Пъзелите ги вадим, разхвърляме на 1000 части, кучето ги пробива с ноктите си, абе ужас са. ooooh! В Кауфланд съм виждала много хубави килимчета точно за пропълзяващи и то на много добри цени Simple Smile

# 1 220
  • София
Мерси момичета, не съм се зачитала , че са токсични, ще  гледам за друг вариант когато му дойде времето. Засега сме само на етап да се обръщаме и активната гимнастика  ни върши работа

# 1 221
  • София
Ползвах сглобяемо килимче с баткото, но около третата му годинка, преди това само го разглабяше, както сега прави брат му Simple Smile

# 1 222
  • София
И ние имахме такива килимчета, не ги е лапал, бях ги подлепила да не вади малки части от тях, но наистина за чистене бяха неудобни. Не бих купила отново.

# 1 223
  • Пловдив
Аз точно за подобен килим се чудя дали да взимам на детето, че все седи по плочките и му изстива дупето. Ама подозирам, че и той ще го разглобява.  Thinking

# 1 224
Проходилка и биберон  Laughing

# 1 225
Проходилка и биберон  Laughing
Това нужни или ненужна са според теб?

За пъзелите -килими : У нас това е хит.От както го имаме се родих.Не го разглобява, само му се радва и разказва по него.Кучето не го припарва.

# 1 226
  • Варна
Този килим-пъзел любимата работа на сина ми беше да го разглобява на съставни части. А като го вдигнах, за да прахосмуча под него и видях какви мизерии са се събрали го прибрах моментално. За мен е  ужасно неудобно и непрактично нещо. Евентуално за по-големи деца може да е интересно да го сглобяват, но да се ползва като постелка - не.

# 1 227
  • Пловдив
Аз също исках да купя подобен килим за детето, да седи на меко, но заради разглобяването не съм го купила. Защото със сигурност нашият юнак ще го направи на пух и прах. Вместо това съм му дала една персийска изтривалка (дебелка), като е инструктиран като сяда на плочките, да си я придърпва да сяда на нея, за да му е на топло дупето.

# 1 228
В била продаваха едни одеала за пикник. Те отдолу са с гумено непропускащо покритие и бяха за 25 лв. Нещо такова http://www.adventure.store.bg/p74494/postelka-za-kymping-i-pikni … 150-h-200-cm.html
И е далеч от 100 лв.

Иначе пъзелите от пяна ева са хит, ама сега с малката не ми се занимава, че тя много ги разглобява взела съм и само 1 и повече играе с него отколкото да и седи дупето отгоре и Simple Smile

# 1 229
 Бебка е на два месеца. Най-използваната вещ са шезлонгът, последван от дървена кошарка, преносима кошарка и бебешка количка.

Общи условия

Активация на акаунт