Слагате ли шапчица вкъщи - 4

• 115 663
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Къпите ли морското си свинче   
Те това е въпросът. Дами, къпите ли си морските свинчета?

Чак ми се прииска да съм морско свинче Wink Mr. Green

# 616
  • близо до Кресненското дефиле
 Laughinghttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=584711.0

# 617
Кое е смешното на темата? Не знае жената и пита.

# 618
# 619
# 620
Може и да е пускано вече, но ме впечатли:

Спят ли госпожите следобеден сън в детската градина на децата ви? - папкат, мият ръцете, слагат пижамите и лягат.  Laughing

Laughing
В някои градини госпожите не спят, но добре, че е лелята да ги наглежда  Joy

Цитат
Не, не съм чувала за такова нещо, в нашата градина госпожите последно украсяваха стаята, попълваха си дневника, пиеха кафе с госпожата от съседната група. Няма лошо, нека да си починат и те  Cool През това време лелята ги наглежда, разбира се.

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:35 от Мис Лутър

# 621
  • Пловдив
винаги съм го слагала нагоре, аз голям мъж да  си слага пишката надолу в гащите не знам,
Вълк, изкажи се по въпроса Mr. Green

# 622
Бе аз съм се изказал два-три пъти. Ей това ме срази

Да, ви кажа честно предпочитам да е нагоре в памперса! Не знам, но не искам после проблеми с някой неща, не е лесно да си мъжка майка сигурно затова и някой майки са с огромно самочувствие!  bouquet
Нима по-голямото пишле на мъжка рожба е извор на самочувствие на майка му?

# 623
  • Пловдив
Тюх, не съм разбрала как си се изказвал, някак съм изтървала, не мога да огрея целия форум Simple Smile

За някои майки размера на наследника може и да е предмет на гордост Simple Smile Щото само с това могат да се гордеят Simple Smile

# 624
Бе аз съм се изказал два-три пъти. Ей това ме срази

Да, ви кажа честно предпочитам да е нагоре в памперса! Не знам, но не искам после проблеми с някой неща, не е лесно да си мъжка майка сигурно затова и някой майки са с огромно самочувствие!  bouquet

Joy Joy Joy Е, не, ужас  Joy

# 625
С глас се смях на това.  Joy
Харесва ми чувството ти за хумор.

Обаче като се замисля сериозно, ако бях мъжка майка, сигурно щях да се тревожа за всичко, свързано с размера, вида и т.н. на половия орган на детето. Хич не е маловажна тая работа. Wink

# 626
  • Пловдив
Обаче като се замисля сериозно, ако бях мъжка майка, сигурно щях да се тревожа за всичко, свързано с размера, вида и т.н. на половия орган на детето. Хич не е маловажна тая работа. Wink
newsm78 Аз сигурно съм не наред, не се тревожа никак Simple Smile Особено пък как подреждам инструмента в памперса.

# 627
  • Варна
С глас се смях на това.  Joy
Харесва ми чувството ти за хумор.

Какво общо има размера, с това накъде се поставя в памперса. Rolling Eyes

# 628
Хексе, къде съм твърдяла, че има нещо общо между двете неща?
Всъщност съм напълно непросветена по въпроса, тъй като имам само момиченца.

Мисълта ми беше, че разбирам жената, която се вълнува от проблемите около половия орган на сина си. Нормално е да се тревожи и търси информация. Peace

# 629
болка под веждата при секс
Моля Ви, помагайте! От 2 седмици изпитвам невероятно силна болка под едната вежда при възбуда. Има ли някой идея какво е това?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588311.0

Общи условия

Активация на акаунт