Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 586
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Привет  bouquet
не ми остава време да влизам във форума Sad, но все си мисля за вас Heart Eyes.
Може ли линк към снимките от националната среща, моля.

А тук http://www.flickr.com/photos/32225140@N02 малко снимки на порастнала Диа!

# 61
http://www.flickr.com/photos/32225140@N02/3617122661/ Лейди Диа тук е невероятна просто...Кога да ви чакаме и вас на Бургаска земя?
Еления, ха добре дошла отново, липсваше ни страшно.... Hug
Алинка, страшно се забавлявах, докато гледах клипчето. Отглеждаш си бонбон Hug
Май само аз пропуснах да отбележа невероятния талант на нашите фотографки-Браво на Чара и Асол.  Peace
Гала, чудесни дечица си имаш. Предполагам батко Пепи е получил е най-желаните подаръци..
Вал, предлагам ти, докато Ева спинка, ти  да се упражняваш в скачането, за да можеш следвашия път да нацелуваш Тони..хи-хи-хи....Нямаш равна, мила, чакаме те с нетърпение в Бургас...
Росинко, нищо -ще има и следващ път...Като се видим тогава, ще го нагушкам Алекс двойно повече Hug
Мери, развитие? Sad
Аз така телеграфно, ама следващия път-повече...
Лека

# 62
Нагледах се на хубави снимки! Да са ни здрави дечицата, чудни са!  Heart Eyes
Краси нищо, съвсем нищо! Издивявам! Чакам да видя ще замине ли на някъде, сърце не ми дава аз да се изнеса, искам за себе с, но на децата не мога да го причиня. Аз минах по този път на 7, Тян на 3, как да жертвам сега и тези две ангелчета, не знам... да ги оставя без дом, без баща...
Впрочем, колкото и да ми беше тягостно от ситуацията, сега ви благославям всеки ден, ако не беше помощта ви, сега децата нямаше да има какво да ядат. Пазарувам само за тях! За нас не готвя. Факт е обаче че всичко това не впечатлява или вълнува Иво. Няма ли край тази агония вече?

Звездобройке, татко Ган, живи да сте! Благодаря ви от цялото си сърце за жеста!  Hug

# 63
  • Варна
Момичета сърдечно ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден   Hug Имах един прекрасен уикенд  Heart Eyes
Иначе при нас новото е, че  махнахме биберона, УРАААА. Отрязах му миналата седмица крайчето и решихме въпроса, вече съвсем се беше пристрастил. Две вечери беше ад и свикна, слава богу по-лесно мина отколкото предполагах. сега се борим с гърнето. Седи, но не върши много работа там, нито си казва, ще я видим тая работа  Thinking
Борим се със системата за яслите, още не сме приети, но разчитаме утре на второ класиране, уж ни казаха, че имаме шанс, но вече толкова нерви избухах по въпроса, че не знам....
Гледах снимките от срещата и редовно си плакна очите с прекрасните ви пораснали дечица  Heart Eyes

Пухи, не са ни пораснали къдричките още   Wink

Вчера го водихме за първи път на плаж. Не се спря луда станах.Ето си снимки:

А това е плажа ни на терасата  Joy

# 64
  • София
Ще се застрелям, писах, писах и             ... всичко изтрих!
После ще се включа по темите, свърши ми времето.

Praynig Искам само да ви помоля да ми стиснете по едно палче днес към 14.00-15.00ч

# 65
Cattt, имаш го от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Късмет!
Дария, тъкмо те мислех преди време  Hug, голяма хубавица е станала Дия  Heart Eyes! Пиши как сте у Америката  Laughing
Мери, моля се на господ вече да има някакво развитие на нещата при вас  Praynig. Какво толкова се куми Иво?

# 66
  • София
Привет и от мен!
Катfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Даре, Диа много е пораснала и ти е одрала кожата! Simple Smile
Днес си изпратих детето на зелено, и ми едно такова свито, въпреки, че тя отиде с желание. Tired Embarassed
Хубав ден, момичета! Hug
РоситаHeart Eyes домъчня ми за вас! Hug

# 67

Почнах,да схващам колко много и важни неща съм пропуснала Confused
Мери,Меринко,какво се случва с вас???Може ли живота да е толкова несправедлив и мъжете да са такива свине? TiredВръщах темите назад,но все още не съм стигнала до случката,няма и да се ровя повече,защото ми е почти ясно какво се е случило.Мила много съжалявам Hug Hug HugЩе ти се обадя и ще помогам с каквото мога PeaceНе си сама HugПрегръдки и целувки на малките калинки Hug Hug HugЖиви и здрави да са ти!Всичко останало ще си дойде на мястото.
Момичета,не можете да си представите колко се радвам,че съм отново сред вас.Липсвахте ми много,много,много SadНе можете да си представите колко съжалявам,че не успяхме да дойдем на срещата SadС огромен интерес разглеждах снимките и благородно ви завидях,защото си личи,че е било забавно.Пустата ми работа ме възпрепядства CloseНищо,ще храня надежда за догодина Wink
Сега за нас:
Преместихме се в новата къща.Прекрасно местенце в гората(вилната зона)Тишината,спокойствието и чистия въздух ни се отразяват прекрасно.
Стела е здрава,палава,къдрокоса,русокоса и мноооого висока-81см Flutter
Това е засега от нас,пускам снимки,ако сте се затъжили Mr. Green

# 68
 Ел, искам снимки на къдриците, пък Crossing Arms
Кат, с теб сме , душичке Peace
Лейди, честита ви раздяла с биберона. И ние вече сме го захвърлили, но днес случайно намери един забравен и си го лапна с кеф...и заспа ooooh! Та, ако Киара, беше видяла Ники на плажа, щеше да погледне ето така .....вижте, сладур на хоризонта.... Joy

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 14:14 от yzida

# 69
  • Варна
Кат  Peace

Ели, Изидка големи сладурнаки  Heart Eyes

# 70
Здравейте ,нямам време дори да ви чета.Яслата е в ремонт незнайно до кога #CrazyМери искрено съжелявам за ситуацията в която си изпаднала Hugдано се подредят нещата.Искам да ви питам знаете ли дали някъде се дават колички под наем?Гумата на количката на тея е на ремонт за 2-3 дни и незнам как ще излизаме дотогава,а няма от кой да взема назаем Crazyсъмнявам се че има ама все пак да питам newsm78скоро ще кача някоя друга снимка  bouquetцелувам ви.иска ми се да дойда на някоя срещичка,но ще видим как ще се организирам.

# 71
Кат и от мен имаш стиснати палци Peace
Лейди Hug
Красе,специално за теб и малката ти кокетка,ще пусна още малко фотоси Mr. Green
 Въче,ми незнам що така са ми гепили кюту   Thinking Sick Сега даже ме е страх да го включа,като ми каза Rolling EyesИ как ще комуникираме сега???Ще трябва да си направиш скайп Mr. Green
Марти,незнам,то на теб ти трябва по-специална количка Rolling EyesЩо не видиш,в продавалника,може да намериш нещо,или просто изчакай-2 дни не са кой знае колко много Simple Smile

# 72
  • Sofia
Мери, много ми е мъка като те чета, но съм сигурна, че каквото и решение да вземеш за напред ще е най-доброто за тебе и за децата, имай вяра всичко ще си дойде на мястото!  Hug
Баба ми, лека и пръст беше много мъдра жена, та тя все ми казваше "По добре сама, отколкото зле придружена!" имай предвид, че ти с твоето голямо сърце никога няма да останеш сама.  Heart Eyes

Еми, разби ме с комплимент!  Laughing
Благодаря, но и аз не бях забелязала, може би защото рядко ми се случва да си затворя устата.  Mr. Green

Дарче, много е сладка Диа!  Grinning
Никито и той е голям сладур, а Киара голямо бройкане му удря на плажната ивица.  Laughing
Еленчо, теб докато те нямаше ние остаряхме и ослепяхме, какви са тези дребни фотоси дето ни пробутваш, вземи пусни нещо нормално, явно ти през изминалите месеци си се отдала на младежки занимания и сетивата са ти са се обострили.  Laughing
Да нацелуваш тази русокоса палавница и си пусни кю-то опасност няма, то каквото било-било.

Катче и аз стискам палци за каквото и да ти трябват!

Касандрето и Бубето много ми се губят.

# 73
  • ВАРНА
Здравейте.
Поли, радвам се, че се разписа. Ники много е пораснал. Честито ви отърваване от биберона.
Еленийка, и ти така. Голяма липса обади. Hug
Вал, много съм съгласна с репликата на баба ти.
Страхотни снимки и клипове разгледах. Изобщо, нямам думи колко са ни сладки дечицата.  Heart Eyes

ето няколко снимки от Емо

така позира за снимка

# 74
  • София
Да се включа по темите...
Славянка, радвам се, че се разписа и си добре! Пожелавам ти леко раждане и скоро да гушнеш най-сладкото бебче на света! Дано Преслав понесе леко временната ви раздяла.
Пух, да ти призная, когато прочетох в поста ти да споменаваш "Кали", в първият момент се зачудих за кого става въпрос. Нали младежа все го наричаме Царя или Калоян (и мамин дундьо), та затова. Добра идея на Софийският ни зоопарк е това с мечките. Обаче не те, а ти трябва да кандидатстваш за Гинес със значителните си запаси от плюшени мечоци. Нашите са около 17-тина. Ако сме добре, може и ние да дойдем, хем и ще се видим.
Чара, страхотни снимки си направила, а моделите - то се знае - the best!
Еленито, добре завърнала се. Ако знаеш как ти завиждам за местожителството ви! Стелка много е порастнала, ама пестиш снимките, дай по-големиииии. Аз искам една за мен в стил 
Рапсодия в синьо!

Ах, тази Ина. Какъв е сладкиш, че даже и чао казва Simple Smile
Ефро, хубаво клипче! Благодаря, че сподели!
Честито Кръщене на Дия! Много е порастнала принцесата! Страхотни снимки, а тази ми е любима!

Благодаря ви за стиснатите палци. Правиха ми операция на зъб, който когато бях в бременна ми направи гангрена, а сега профилактичната снимка показа, че има гранулом. Бях смела, ама и хирурга беше много печен!

Приятен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт