Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 577
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,аз най сетне да се запиша.Бяхме си на село и се прибрахме като гледам доста съм пропуснала и май нямам време да ви изчета newsm78,но ще се постарая.
Лек ден  Hug

# 16
  • София
 smile3523

P.S. Златомирка, аз знам че Доц. Захари Кръстев, от Александровска болница е добър и ми го препоръчаха. В скоро време сигурно и аз ще го посетя Peace

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:16 от ephrossina

# 17
  • София
Бързо се включвам, че ползвам нета през телефона..... Crazy
ЧРД на Рибче! bouquet Стискаме палци на Славянка за хубави новини скоро! Praynig
За срещата, ние ще дойдем - аз, Лили и Яна.
На море сме от началото до средата на август. Може преди това и до Доспат да отидем, за няколко дни. Принципно трябваше със сигурност да бъдем за една седмица, ама няма да стане май..... Tired

# 18
Рибче ,честит рожден ден !!!

Еми ,да оздравяват бързо дечицата  Heart Eyes Hug
За анкетата ,ние сме си на морето и както обикновено всяка събота и неделя ще ходим на плаж с татито и децата , на почивка няма да ходим ,може би средата на другия месец само на гости при свекитата за няколко дни ,ама предпочитам да пропуснем  Crazy Confused Peace

# 19
Току що разбрах, че точно в 10. 30 имаме друг ангажимент. Ще дойдем в Борисовата така или иначе около 11.30 вероятно. Ще звънна на някой да видя къде сте. Simple Smile

Златомира, ако питаш за детски гастроентеролог, аз съм водила Ина като беше на 4 месеца при Доц. Юлия Ковачева  МЦ "Детско здраве", ул. "Найден Геров" 2  . Успех!

Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 16:08 от alina_si

# 20
  • Бургас
Честит рожден ден на Рибче newsm59 nbirthday  party002
Дез много му отива новата прическа на Емо. Hug
Кас имаш две невероятно нежни момиченца Heart Eyes
А за Анин Бобчо просто нямам думи.Голям сладур. Heart Eyes
Еми дано по-бързо се оправяте.Щом не му пада Т по-добре да е на антибиотик . Hug
Роси много ми се идваше на мен ама ние май ще сме на караваната ако е хубаво времето. Peace
За анкетата ние от 20.06. до към 1.09 сме на къмпинг Смокиня(до Каваци) на каравана така че който има път и желание да заповяда PeaceЩе дам и телефонче на лични.
Гастроентеролог  ми трябва за мъжа ми вече 4 мес.  е с обострен гастрит и не му минава ,а тук в Б-с нямаме доктори TiredДосега се ядосвах със свекърва ми ,че в четвъртък най-вероятно ще ходим в София ,а тя не иска да гледа малкия защото била на фризьор Shocked ,обадих и се и я на смотах едно хубаво ,та сега ще гледа малкия и пушек ще се вдига Mr. GreenАко пропускам някой извинете ме  Hug

# 21
  • Sofia
Да се запиша та да не ви изпусна, че нещо напоследък трудно се организирам и все времето не стига.
Троли, ЧРД!!!   bouquet
Докато не свършат честитките и празника не е свършил, та не смятам, че съм закъсняла!  Grinning
Пожелавам ти много здраве и безгранично щастие, леко раждане, спокойна бебка и послушен батко!  Hug

Рибче, ЧРД и на теб, много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet

За анкетата от 10.07 съм в Пловдив и от 01.08 до 31.08 сме на Слънчев бряг, за сега Верчето и бургаския отбор няма как да се измъкнат от мен, който друг ще е наблизо в този период ще се радвам да се видим.  Grinning

Асолче, не съм чела задълбочено предната тема и явно съм пропуснала снимките, но в тази видях колажа и съм впечатлена от таланта ти, браво, поздравления!  Grinning

Касандре, много мила картинка са двечките, чак да се чудиш Кари как е живяла без Ани преди това, някак се допълват изцяло!  Heart Eyes Heart Eyes

Дез, честита ви прическа, явно всички мъжки майки се разделяте лека полека с къдричките на момченцата, аз пък вчера видях един 3г батко с дълга косичка, много му се радвах.  Grinning
Бубе, чакам и аз някоя друга снимчица да пуснеш като имаш лабаво от към то ангажименти.  Hug
Мери, гушни си момичетата и вярвай, че всичко ще се оправи!  Hug
Всички снимки и дечица са разкошни, ето ви и малко от мен:

# 22
Здравейте момичета,
Ние заминаваме сигурно другата седмица по някое време за Сл. бряг , та по този повод имам една питанка към бургазлийки -
Знаете ли дали има детска кухня, която евентуално доставя храната до там  newsm78 ? Бях чела , че в Несебър май има нова такава, но освен информация за откриването и не намерих нищо друго в нета.

# 23
  • Sofia
Знаете ли дали има детска кухня, която евентуално доставя храната до там  newsm78 ? Бях чела , че в Несебър май има нова такава, но освен информация за откриването и не намерих нищо друго в нета.
И аз ще съм благодарна ако някой има информация за кухня доставяща на Слънчев бряг, че в противен случай другата седмица трябва да ходя да купувам 90 буркана с пюрета, че иначе друга алтернатива за прехрана не виждам, но си тежи толкова амбалаж да помъкнем от тук.

# 24
Въче, що другата седмица бе душа?
Нали началото на август заминавате  newsm78?

# 25
  • Sofia
Тони, намислила съм да си пращам багажа на час по лъжичка, тъй като идея си нямам как ще се пренесем до там, ако ще и 20 седалки за автобуса да купя пак няма да ми стигне багажното отделение, та сестра ми тръгват другата седмица и по тях ще пратя поне пюретата, а те ще ги оставят в хотела от където ще си ги взема като отида, хората са казали, че няма проблем та мисля да се възползвам, за кухня не се надявам много колкото и да ми се иска, а храна от там не бих рискувала да и давам, виж нас кучета ни яли.  Laughing
Тези дни те сънувах, не ми достигна ръст, исках да те прегърна, но от подскоци се изморих и съм заспала още по-безпаметно.  Mr. Green

# 26
  • София
...  и аз да се запиша

*Честит рожден ден на Рибчето! Много здраве, щастие и усмивки й желая!
*Честити прически на Емо и Бобчо! Много са готини!
*А сестричките Кари и Ани и Пламена и Ева са много сладки и така задружни! Ще ми се и аз да имам две момиченца (само да не чуе мъжо), пък третото може и момче Wink
*Относно срещата:* ние няма да дойдем, понеже Викито не е оздравяла напълно. Ефро, още веднъж ти благодаря! Хубаво време ви желая и да направите хубави снимки пълни с настроение!
*Относно почивката:* знам къде, но незнам кога. Ще бъдем при свекървата и свекър ми на морето, отдавна не са виждали внучката милите.
*Приятна почивка на Изида!
*Болничките бързо да оздравяват!

# 27
Тези дни те сънувах, не ми достигна ръст, исках да те прегърна, но от подскоци се изморих и съм заспала още по-безпаметно.  Mr. Green
Joy Joy Joy Нищо де, малко физически упражнения си направила за още по-здрав сън  Mr. Green.
За храната по морето си много права и мен това ме притеснява, че не се знае с какви застоели продукти готвят и какви стомашни
разстройства можеш да си навлечеш. Аз знам само едно място където качеството е гарантирано и се готви специално за деца.
Това е на едно ресторанче на плажа на ''Академика'' до Равда, но за постоянно хранене си е доста път всеки ден  newsm78
Дано има алтернатива от бургаска кухна .

# 28
Момичета ,аз доколкото знам в Бургас няма частна кухня ,а държавната ,от която и аз вземам храна не доставя ,трябва да си вземате храната от пункт за раздаване ,който работи от 11 до 12,30  Peace Друг вариант е ако има ясла или детска градина в Слънчев бряг ,ако може оттам да вземате  Rolling Eyes
Иначе аз ви чакам да идвате към морето  sun ,тъкмо ще се запознаем с който не се познаваме  Simple Smile

Дез
,много е сладък Емчо с новата прическа  Simple Smile
Каси , много са сладки двете сестрички  Heart Eyes
Вал , тези двете манекенки да ги нацелуваш  Hug
Анитка ,Бобчо е голям сладур  Hug
Някой ако пропускам да ме извинява  Hug

# 29
  • София
Валерия, и Лили имаше такава пола-балонче! Mr. Green  hahaha
Дез, Емчо-бохемчо е едно пораснало момченце. Simple Smile
За кухнята, както казах и на подскачащата газела Mr. Green Hug, днес говорих с Хер Бебе. Има вариант да ми доставят двойни дози, които да си замразя и да ги понеса към Созопол. Rolling Eyes Другият вариант, за който не се бях сетила Embarassed е, че с нас ще е жената, която гледа Яна. А тя й готви чат-пат супички и разни манджички. Embarassed Имаме и условия за готвене, май няма какво да го мисля толкова. newsm78 Whistling
Кат, да се оправя Викито бързо. Hug Praynig
АвиHug Hug Hug
Момичета, до утре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт