Тема ФЕВРУАРСКА №102... не ви ли замирисва на море...

• 11 595
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Еми, от е-бей пазаруваме доста, но само от продавачи с рейтинг 99,9-100%. До сега не сме имали проблеми. За наддаването- като приключи веднага се изписва кой го е спечелил- ние наддавахме за едно влакче , но не успяхме да спечелим, защото в последните минути не сме рефрешвали страница, всеки от нас е мислел, че другия го прави и дадохме с един долар по-ниска цена- още ме е яд. Ако има интерес в последните секунди е  най-голямото надлъгване GrinningИначе за разплащанията нищо не мога да ти кажа- съпругът ми ги прави тези неща. Довечера ще го питам трябва ли някаква регистрация- какво що.

Вал, казвай кога точно започва намалението, в колко часа Grinning

Бубе, и аз това щях да пиша, все повече им личи , че са близначки Grinning

Денил
, да ви е живо и здраво християнчето Grinning

Асол, Асол...поздравления Grinning на мен "Боса по асфалта" ми е любима Grinning

# 256
  • Sofia
Танче, на 24-ти от 8ч започва, мисля от 24-ти нататъка хич и да не излизам от нас.  Mr. Green

За разплащането аз си имам регистриран акаунт в pay pal и само паролата си вавеждам.
Сега един продавач има да ми връща пари за нещо, което не ми изпрати, тъй като до сега не ми се е случвало ще видим как ще протекат нещата.

# 257
За Таласъмчетата може и в четвъртък ако иска някой. Сутринта. Те от 01.07 до 01.09 няма да гледат почасово деца, т.е. през деня няма да има какичка да ги занимава.

Забравих нещо:

# 258
  • sofia
Чара и Вал, текс за отговорите.
Оф, това с търговете ми звучи много времеемко, ама карай.
Вал, чувала съм, че като си през Пей Пал е доста сигурно относно парите. Я кажи нещо специално трябва ли за там.
Нали може с дебитна карта - изкарвам си една, вкарвам вътре парички за въпросната покупка и плащам.
Аз онзи ден се мъчих да се регистрирам в англйския и-бей, обаче не мога да си дам точния адрес, т.е. за държави ми излизат само Англия, Щатите, Канада, Австралия и "други", обаче като натисна други и край - блокирва. Някои да е имал такива проблеми?
Относно продавачите знам за тази подробност за рейтинга им.
Чара, ще чакам подробности от вас.
Вал, хайде, крайно време е и ти да се похарчиш за нещо стойностно, стига с тези ми ти дрешчици - изкупи Редута!

Брей днес от моя страна голяяяяяма активност - ама това е така, защото Малчо сбърка режима и чак сега заспа, та отивам да си пуска поредната порция "1001 нощи"  Mr. Green

Миленка, и на мен "Боса по асфалта" ми най-харесва.
Миме, честито, ама не разбрах - бакалавър ли си, магистър ли си и по какво?

# 259
Еми, бакалавър съм мила. По маркетинг в ЮЗУ-то. Обмислям от септември и магистратура да запиша пак там, ама нещо много ме мързи вече да уча....То хората са казали "всичко с времето си".
За клуба има ли съгласни за четвъртък за 11-11.30 например?

# 260
За Таласъмчетата може и в четвъртък ако иска някой. Сутринта. Те от 01.07 до 01.09 няма да гледат почасово деца, т.е. през деня няма да има какичка да ги занимава.

Ние с Ина сутрин не можем. Трябва да ходим за куннята в 11,30, която е до нас, а Таласъмчета ни е доста далеч. Единственото време през седмицата, в което можем да се домъкнем до там е след 4,30 - 5 следобед. Събота и неделя е по свободно, защото няма кухня.

Кажи, магистър ли стана? По какво? Подробности.

Hug

# 261
Алинка,не смятам че си досадна...
Вал,като ходиш да си купуваш фото да вземеш да купиш и на мен ли?? Mr. Green
Момичета,така да ви завиждам...(и аз съм станала една завистница Whistling) Аз не мога да убедя моя мъж да купим апарат който да прави прилични снимки,да не говорим дали ще доживея ден в който да имам нещо подобно на вашите..Използвам фотото на сестра ми,ама не ми е удобно все да е в мен..
Роси,да ти е честита новата придобивка...И бързо да излизаш от дупката,в която си попаднала..
Бубе,прелестни са ти бубките..
Дани,Честито за зелената карта...Сигурна съм,че там ще сте по-добре..
Мирка,добре завърнала се..Искаме снимков матриал...И гледай да си си била и в града и пак да не си звъннала да се видим... Crossing Arms
  Ставам за сега..

П.П. Миме,честито дипломиране

# 262

Ние с Ина сутрин не можем. Трябва да ходим за куннята в 11,30, която е до нас, а Таласъмчета ни е доста далеч. Единственото време през седмицата, в което можем да се домъкнем до там е след 4,30 - 5 следобед. Събота и неделя е по свободно, защото няма кухня.

Кажи, магистър ли стана? По какво? Подробности.

Hug

Алинка, за нас не е проблем и след обяд да е, но там почти винаги след 16.00 часа има партита, за това предложих сутрин.

Малкия спи от 13.30ч. вече го проверявам за найсти път.... и той си спинка....

# 263
  • Варна
Здравейте.Днес много активност има в темичката ни. Grinning
Вал и при мен е така с каката.От снощи е при маминка си,а на мен днес ми е много скучнои даже не ми се излиза.Цял ден сме си в къщи,поне поспах с малкия. Mr. GreenКато е с мен много ме ядосва,но като я няма ми е много скука.А и честито ви разхождане вече извън загражденията. Mr. Green

Рождения ни ден мина що годе добре.Валя силен дъжд,но ние не се уплашихме и останахме под тентата.Ето и малко снимки на който му се гледа.

Внимание докато публикувате има 6 нови отговора.Какво правите бе момичета.Скоро не беше ми се случвало такова нещо.

# 264
  • ВАРНА
Здравейте.
Започвам аз отзад напред.
Миме, честито ти дипломиране!  bouquet Може и аз да се похваля с подобно нещо след ... 4-5 години, ако изобщо за захвана да уча.
Еми, и Емо днес е с объркан режим. Заспа преди 20-ина минути, а по принцип спи към 13 часа. Та и аз сега да попиша малко.  Hug В ибей и аз пазарувам от няколко месеца. Трябва ти акаунт в пейпал и парички в картата  Wink.
Редутските намаления и аз ги чакам с интерес.
Асол, ние май бяхме от последните, които снима, нали...? Ще си почакаме, няма как  Wink Когато имаш време ще ги направиш  Hug
Даниела, честито ви спечелване на зелена карта. Много се радвам за вас. Може ли и на мен подробности на лични...?  Hug
Алинка, отивам да чета какво си постнала.
Мирка, добре завърнала се. Чакаме снимки, испански и селски  Laughing Mr. Green
Мери, дай и на мен един скайп. Искам да те чуя  Hug

Аз докато пиша, жаси напляска един куп снимки. Супер са.  Peace  Hug

# 265
  • София
... мисля от 24-ти нататъка хич и да не излизам от нас.  Mr. Green

Заповядай у нас, вземай компютъра и идвай,  има безжичен интернет, ще стоим на двора и ще пазаруваме- хем и ние доволни, хем и децата на въздух да не ни гризе съвестта Mr. Green

Миме, честито Grinning

Жаси- весело парти Grinning Свилен е одрал кожата на татко си  Grinning

# 266
  • София
...
Заповядай у нас, вземай компютъра и идвай,  има безжичен интернет, ще стоим на двора и ще пазаруваме- хем и ние доволни, хем и децата на въздух да не ни гризе съвестта Mr. Green....

Искам и аз, искам и аз. Ама и Лили вече е у дома, та и тя. Mr. Green Обаче, Валерия да вземе един регулировчик, които да ръкомаха, че пак ще изпусна пряката. hahaha Обещавам, че няма да пазарувам. Peace Mr. Green
Жаси, чедни снимки, а Свилка аистина е копие на баща си.
Марче, Честито Hug

# 267
  • ВАРНА
...
Заповядай у нас, вземай компютъра и идвай,  има безжичен интернет, ще стоим на двора и ще пазаруваме- хем и ние доволни, хем и децата на въздух да не ни гризе съвестта Mr. Green....
Искам и аз, искам и аз.

Чара, може ли и аз...? Малко ми е далече, но важното е желание да има  Hug

# 268
  • Sofia

Заповядай у нас, вземай компютъра и идвай,  има безжичен интернет, ще стоим на двора и ще пазаруваме- хем и ние доволни, хем и децата на въздух да не ни гризе съвестта Mr. Green

Един месец голяма игра ще му дръпнат децата, тъкмо ще се опознаят добре.  Mr. Green

Обаче, Валерия да вземе един регулировчик, които да ръкомаха, че пак ще изпусна пряката. hahaha

Важното е парното да е на 6, всичко друго ще го нагодим.  Mr. Green
Действаш ми много добре на фигурата, след онзи ден успях да се намърдам в едни дънки, които мислех, че никога повече няма да обуя.  Mr. Green  hahaha

Жаси, кой омаза детето с торта, нейна ли бе инициативата или прекалено от близо духаше свещите?  Laughing
Миме, честито!  Grinning

Тъй като днес захапахте фотографската тема и тъй като наистина след малко отивам до фотото кажете ми моля ви тези които разбирате този модел сякаш ми хареса повече, че има и клипчета, добър ли е или цената само ме подвежда: http://magazin.photosynthesis.bg/offer/200403075003.html

# 269
  • sofia
Валерияяяя, ама чудно фото си си избрала!!! Че и клип има...  ooooh! Ох, днес ще получа сърцетуп... Има само една мъъъъънинка подробност, ама само подробност - виждам че е с китовия обектив. Дано да нямаш моите проблеми след някой-друг месец, че нямаш и още един поне 200мм обектив. Ама като гледам с какъв замах ще се изръсиш за фото без почти грам да разбираш, един обектив от и-бейд за 80 паунда - окото няма да ти мигне. Wink
Перфектна е машината, ама кажи тази карта кой я пълни, бееей
Спрямо цена и екстри е повече от добре!!!
Айде много ти се радвам (развълнувах се все едно аз ще си купувам апарат), дано да се похвалиш след няколко часа! Hug

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 18:31 от emi_bademi

Общи условия

Активация на акаунт