СЛИВЕН

• 36 949
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
А, хич не се надявайте на слънчево време. Тук като гледам следващите 10 дни само дъжд ще има http://sinoptik.bg/?lid=100727079

Ех, добре, че не вярвам много на синоптиците  Grinning
Ей го какво хубаво слънчице с пекнало  Sunglasses но пък през нощта ще за дъжд се изля  ooooh! а толкова беше и красиво, че не можах да устоя и в 4 сутринта си пуших цигарка на тераската  Joy

Други луди като мен  bowuu

# 136
Добро утро и честит имен ден на всички именици днес   bouquet

# 137
Добро утро, Кате! Hug
Честит имен ден и от мен!  bouquet
 /къв ден е днес все пак!? Crazy/

# 138

къв ден е днес все пак!? Crazy

Еньовден  Peace
"....На този ден не се работи никаква работа. В народните представи той е "хаталия" (лош) ден и се вярва, че Свети Еньо ще порази с гръм нивата на онзи, който не го е уважил на празника му, а е отишъл да работи. Освен това, Св. Еньо е един от христианските светци- градушкари. "

Хич не искам да ме порази гръм и за това ще слушам  Crossing Arms

Честит имен ден и от нас на всички празнуващи   bouquet
Еми, казвай кога и идваме на по биричка  Hug

# 139
Ооо, спирам да работя тогава  Laughing
Майка ми е именичка днес та ще го ударим повече на празнуване, отколкото на работене  Mr. Green

# 140
Здравейте момичета извинявам се че така нахълтвам във вашата тема но ако мога да попитам нещо , Налага се на мъжа ми да бъде преместен на работа в Сливен и тъй като ще се наложи и ние с малкия да сме с него искам да попитам  можете ли да ме ориентирате как вървят наемите на двустайни апартаменти прилично обзаведени без значение от района. Благодаря ви  можете да ми пишете на лични да не спамим темата.
Благодаря ви още веднъж  Hug

# 141
  • Под Сините камъни
Честит имен ден на всички които празнуват днес!  bouquet

# 142
magi_bs, идея си нямам, как вървят наемите в момента. Потърсих и в нета, само това намерих .... http://www.address.bg/rent/results

Ако имаш време, потърси Сливен....  Hug
Дано да се включат и други девойчета.  Wink

# 143
magi, около 200-250 лв са наемите за двустаен. Поне толкова бяха преди година, като търсихме.

# 144
magi, около 200-250 лв са наемите за двустаен.

Толкова са и сега  Peace
В центъра обаче са малко по-скъпички

# 145
Добро утро  Grinning

# 146
благодаря ви много момичета, ще се радвам след време да се присъединя към вашия отбор  Hug

# 147
благодаря ви много момичета, ще се радвам след време да се присъединя към вашия отбор  Hug

И ние ще се радваме   Mr. Green

# 148
Направихме си разходката....  smile3544 Как сте, работливки!? Mr. Green Hug

# 149
Как сте, работливки!? Mr. Green Hug

Е, как да сме. Пълни с енергия, трудим се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт