СЛИВЕН

• 36 932
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Ку-Куууу  Hug Кой се зашърна да досажда ???  Grinning АЗ
Сега да се отчета: Първо- имам много изпити и ми е луднала главата, НО.... си взех 4 изпита до сега, както следва- 4,6,4,4 , което за мен си пълно ОТЛИЧЕН  hahaha Остават ми още 2 на 3 и 4 юни след което ще се прибера в Сливен за 5-6 дни и пак обратно за държавните.
Втора: лаптопа ми замина на кино преди няколко дни, ама то от много учене ще е  Rolling Eyes та сега съм с един огромен на брат ми и немога да му свикна а и буквите ми на кирилицата са разменени и ако имам правописни грешки да ме прощавате- не е от незнание  Sunglasses
Трето: Еми, честити ви проходили крачета, сега ви започва истинското шоу  Hug Да нацелуваш малката кукла.
Много жалко за ДЖако и аз го обичах като изпълнител и немога да повярвам че го няма Cry
Ами.... друго не се сещам  newsm78
Лека вечер
П“П“ Кокитка кога ще се яви на фронта че да пише как са с бебка

# 166
Ей, доживях и аз да се включа в 1 темичка  Embarassed  Много бебенца са се родили..Да са живи и здравички!

# 167
Честито на Ясмин, да му мисли Емито  Laughing
И ние заминаваме утре да си попечем дупето, но без детето. Преди малко го остваихме на баба ,у, за сега не ми е мъчно (с едно уиски съм напред), ама утре  Cry
Сисе, браво на теб, отличничка си, ама никой не се е съмнявал в теб  Party Чакаме те да играем с Божко, сигурно много е пораснал.
Люси как върви работата? допада ли ти, посвикна ли? кой гледа малката?
Да знайте, че ще стана много черна  Mr. Green като се върна да не се правите, че не я познавате тая циганка  bowuu
айде отивам да си допия  Drunk

# 168
Добро утро.

Честит имен на всички именици днес   bouquet

# 169
Хмзз.... искам и аз на море  Crossing Arms Защо трябва да съм наказана тук в София, ама поне една файда има от цялоо седене- диплома + бонус "закона за майки-студенти редовно убочение" , който хванах  newsm44 newsm44 newsm44 и след 15 юли ще ми приведът 100 мин. заплатииии  smile3521 което си е банята в новото ни апартаментче.

честит имен ден   на Павел, Павлина, Петър, Петя...  newsm78 и ако пропусна някой да прощава.

Приятен ден на всички.  Heart Eyes

# 170
О, Сиске, честито, остава да почерпиш с много пари дето ще получиш  Mr. Green

# 171
Кате, мерси, мерси, ще почерпя, ама не с тях, че за другаде сме ги нагласили- направо ще заспат  newsm03

# 172
Честит имен ден на всички именици   bouquet  Да си носите името със здраве!

след 15 юли ще ми приведът 100 мин. заплатииии 

Поздравления, но не са ли 10 минималните заплати? Че 100 е твърде социално дори за България Simple Smile

Милена, приятно изкарване на морето   grinning039 Дано да ви е хубаво времето. Ти нали кърмеше? Как така ще го оставяш малкия сладур?

Емилия, честити проходили крачета! Сега започва интересната част   Mr. Green

# 173
  • До Балкана
Здравейте, дами!
Първо да честитя деня на всички именници сред вас и семействата ви - много здраве и хубави мигове пожелавам!
Пиша ви с молба да ме ориентирате. В петък си получих 2-те щастливи чертички, вече 12 дена ми закъснява и трябва да отида на гинеколог. Проблема ми е, че от скоро живея в Сливен и нямам идея към кой специалист да се обърна, за да следи бременноста ми. Ако можете ме ориентирайте! Благодаря ви и хубав празник днес!  bouquet

# 174
Проблема ми е, че от скоро живея в Сливен и нямам идея към кой специалист да се обърна, за да следи бременноста ми. Ако можете ме ориентирайте! Благодаря ви и хубав празник днес!  bouquet

Честито! Пожелавам ти лека бременост и здраво бебче на финала! Списък на гинеколозите в Сливен може да видиш тук /като кликнеш на специалност ще ти ги сортира/. Лично аз съм много доволна от ди-р Таня Пашева  Peace Кабинетът й е на втория етаж в окръжна болница до информатора. Там преглеждат още д-р Митков и д-р Радков  Peace

# 175
  • До Балкана
Else, благодаря за бързия отговор и аз го гледах този списък, но като нямам мнение за определения човек няма как да си избера. От всичко, което успях да изчета от както разбрах, се открояват имената на Д-р Дичева, Д-р Михайлова и Д-р Пашева. Явно ще трябва да изтегля билета на някой и да тичам!  smile3506

# 176
Dallcheto, само да спомена... Аз ходя при д-р Дичева. Доволна съм, но пред кабинета й винаги е едно стълкновение.. Не се записват предварително часове и чакаш.
Лека бременност ти желая. Hug

И честити имена на всички празнуващи!  bouquet

# 177
Dallcheto, само да спомена... Аз ходя при д-р Дичева. Доволна съм, но пред кабинета й винаги е едно стълкновение.. Не се записват предварително часове и чакаш.

При Пашева също, особено в началото на работното й време. Към 16:30-17 е по-добре. От друга страна можеш да си смениш гинеколога, ако не ти хареса как работи  Peace

# 178
  • Под Сините камъни
Момичета днес имам имен почерпете се за мое здраве 
Честито и на другите именници.Много здраве и късмет.
Dallcheto аз ходих при д-р Пенков и бях доволна от него препоръчвам ти го.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 19:40 от Пеца

# 179
Elsehahaha искат ми се много да са 100 ама ТЦ.... 10 са  hahaha грешка на пръста Simple Smile
Пеце, честит празник и весело отпразнуване  Hug
Dallcheto, аз по време на бременността си минах през д-р Пенков, през д-р Михайлова и накрая стигнах до д-р Радков, от който съм най- доволна и всичко мина така, както аз исках,а не както предните искаха- тоест секцио. Д-р Пенков преглежда вече в Ева, а д-р Радков в МБАЛ Хаджи Димитър- да поясня за всички останали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт