СЛИВЕН

• 36 939
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Пеце, жива и здрава да си!  Hug   bouquet

# 181
  • Под Сините камъни
Благодаря ви момичета.
Сисе,а защо д-р Пенков е искал да раждаш секцио?Когато аз ходих при него на ЖК само веднъж ме пита как ще раждам казах нормално,само ако няма медицински показатели за секцио и това беше.Родих и двете си деца нормално.
И малко извън темата продаваме на малкия акумулаторната количка.Ако има заинтересовани пуснах обява ето тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=409477.0

# 182
Пеце, ами той още от 7-мия месец започна да ме подготвя психически за секцио, но добре че аз се бях пообразовала в тази област и долу- горе си имах някакви понятия в кои случаи се налага секцио. Аз му казах, че няма причина да решава в 7-мия месец как да родя при положение, че има още 2 месеца, а и на този етап всичко си вървеше нормално. Той реши да е секцио защото плода вървял голям, но за мен това не е причина да ме сложи под ножа. Ден преди да родя Д-р Радков като ме гледа на видиозона ми каза до точност сантиметри и кг на бебето- и така се роди  Shocked евала за това. Бебето се роди 3,840кг и не смятам че е много.  Чувала съм че д-р Пенков е изродил момиче с бебе 3,300кг и пак защото е било голямо  Shocked е може ли такова нещо??? Плюс това не ми беше направил изследвания които са задължителни и по здравната каса, а като си взех документите и отидох при д-р Радков той ми каза, че всички изследвания съм имала и аз пак  Shocked Аз неискам да изкарам др Пенков лош специалист, вероятно при мен се е случило така, но не е лъжа,че докторите се измързеливиха и им е по-лесно секцио. А аз бях категорична че искам нормално, поне до последната минута на раждането и затова го смених. А др Радков и акушерката ме поздравиха зАтова, че съм знаела какво искам. Сори за дългия спам, ама съм си обстоятелствена  Hug Hug Hug

# 183
  • До Балкана
Благодаря ви наистина ми е много полезна информацията! Хубавото е, че както каза luna ще мога да сменя ако не съм доволна. Утре отивам при джи-пито за направление и да видим какво ще се види. Сега това ми е напрежението, защото не спирам да усещам болки като при цикъл!   Sad Стискайте ми палци!

# 184
  • Под Сините камъни
Dallcheto нормално е на този етап да се изпитва лека болка.Даже и следващите месеца около датата на МЦ пак ще се усеща лек дискомфорт.Стискам ти палци и пиши как е минал прегледа.Сисе благодаря за обяснението.А при мен Пенков винаги ми казваше че бебо вървял нормално за седмиците в които беше.Няколко дни преди да родя го питах колко ще е голямо бебето и той ми каза 3,200-3,400,а Миро се роди 4,050 Mr. Green

# 185
Далчето, не се притеснявай за болката и при мен беше така дори по- силна от преди, дори незнаех че съм бременна и се натисках да ми дойде  ooooh! глупава глава.... ама след време отминава. Успех на прегледа, лека бременност и по-често се включвай в нашта тема  Hug Разкожи и нещо повече за себе си Simple Smile
Пеце, hahaha hahaha hahaha ей на туй му се вика голямооооооооо бебе, ама голямо бебе=здраво бебе  Naughty Е, нормално си родила независимо че е 4,050гр. имаш моите поздравления  smile3501

# 186
  • Под Сините камъни
Сисе той и твоя мъник не е бил малък.Аз каката се роди 3,850 така че второто ти дете може и да надмине Миро  Wink

# 187
Добро утро.

Сиске, а Митко като се роди 4600 гр сигурно ще кажеш, че е бил огромно бебе  Mr. Green Ама се роди секцио, иначе не ми се мисли как щеше да излезе  Crazy

# 188
  • До Балкана
Благодаря момичета, малко ме успокоихте за болките и благодаря за пожеланията, надявам се наистина леко да мине мероприятието Laughing Това ми е първа бременност и съм много уплашена и абсолютно ненаясно, затова имам намерение да се уповавам на вас и се надявам да удряте по едно рамо понякога Blush ! Като начало мисля да отида на преглед при Д-р Дичева, че ми е близичко до работа, а за после ще видим при кого ще се ориентирам! Хубав ден ви пожелавам с много положителни емоции!

# 189
  • Под Сините камъни
Добро утро.

Сиске, а Митко като се роди 4600 гр сигурно ще кажеш, че е бил огромно бебе  Mr. Green Ама се роди секцио, иначе не ми се мисли как щеше да излезе  Crazy
Кате а Пламен колко се роди?Сигурно 5 кила  Shocked

# 190
А, Пламен се роди 3300, 10 дни преди термина. Изглеждаше ми като джудже пред Митко  Laughing

# 191
Добро утро на всички  Hug

Леле...за какви килограми говорите  ooooh! моите и двамата са по 3 кг родени - манИкени Heart Eyes
В Канада ги водеха "анемични" бебета  Sunglasses
А съм чувала, че тук докторите предпочитат секциото, защото им отпускат пари от здравната каса  Peace

Далчето - не се притеснявай, нищо, че ти в първа бременност, напротив радвай се на всеки един миг от бременността си  Wink

....и ако някой минава през Несебър да звънне - там сме  Hug

# 192
Здравейте. Hug Прибрахме се вече от морето.Времето при нас беше слънчево, а пък тук се е спукало да вали.
Dallcheto добре дошла и леко бременеене  Wink

# 193
Дидке, кога отидохте в Несебър бе?
Руме, чак да се е спукало да вали - не е. Миналата седмица валя 2 пъти и тази седмица 2 пъти Simple Smile

# 194
  • До Балкана
Благодаря ви Дидка и Руми, надявам се да е така! На 07.07 съм на лекар за първи път и ще ви разкажа после ако искате! Simple Smile Хубав ден и много положителни емоции ви пожелавам на всички  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт