СЛИВЕН

• 36 929
  • 296
  •   1
Отговори
# 195

Милена, приятно изкарване на морето   grinning039 Дано да ви е хубаво времето. Ти нали кърмеше? Как така ще го оставяш малкия сладур?

Постепенно спрях, а и тпй явно не е сукал по много, а само за идеята
Супер ни е хотела, след мало отивам да пия кафе на басейна.
Надявам се всички именници са се повеселили добре в понеделник, да са здрави и щастливи!
Далче, като влезеш в 3-ти месец тогава гениколога ще ти заведе картон за следене на бремеността. Пашева е добра, раждах при нея, но е заета и не говори празни приказки и няма врее да е мила повечее от необходимото за здравето на родилката. Иначе добре си върши работата и отговаря на всички въпроси. Който и да избереш, всеки лекар е грешил някога и можеш да чуеш недоволни от него! Най-важно е ти да си позитивно настроена и спокойна мама! Дичева за мен е повече име отколкото доктор. Радков е млад и тпчен и добър, ... и сладур.

Руме добре дошла, Дидка има ли кой да те обръща на плажа?

# 196
Радков е млад и тпчен и добър, ... и сладур.

особено сладур  Blush
Айде Миленке да натопите гъзеца и заради мен

# 197
Dallcheto, добре дошла при нас и леко бременеене! Hug
Момичета, сега се връщам от преглед.Бебчо е още седалищно.Та по-вероятно е да съм секцио, но няма да бързаме да определяме дати и т.н.Ще ме наблюдават.Моята докторка иска да изчакаме максимално до термина.
Хайде всички дето сте на моренце да се топнете заради мене,че много ми се ходи. Peace

# 198
Славенче, ами то има още време да се обърне бебчо. Не се тревожи! Hug  Моето дребно като че ли в началото на деветия се обърна.  newsm78

# 199
Здравейте, тъкмо сте се разприказвали за гинеколози Simple Smile, да попитам някой следи ли си бременността в Ева? По ЗК ли е всичко, изследвания, прегледи? Утре мисля да ходя да питам на място, но си е друго да чуеш информация от бременните. Бях се ориентирала към Пенков, но той вече не е в частната болница, а в Ева.

# 200
Славенка, мисли позитивно  Peace а и е важен крайния резултат  Hug
Памполина, Ева са по здравна каза, леко бременеене  Hug  Praynig

# 201
Мерси Сиска, утре трябва да се изкатеря по някое време там да видя на място. Тъкмо им разглеждам сайта, но не намирам списък със акушер-гинеколозите им.
Всичко ме връща 5 и половина години обратно, пак същите чуденки и притеснения.

# 202
  • До Балкана
Миленка, благодаря за информацията, аз си записах час за Михайлова за 07.07, но не издържах и се вреди точно при Пенков в Ева. С много добри впечтления останах от него - внимателен, обяснителен, показа ми точицата и т.н. вълнуващи неща. Разпита ме едно хубаво, даде съвети за храна, работа, секс. витамини и т.н., бях с направление платих си само таксата.  Само едно си мисля, казвате че в 3-ти месец ми правят картон, но асистентката му каза, че като отида на 15.07 тогава щели да ми напишат картона - раничко ми се струва по вашите думи, нали? Или бързат да записват при тях. Аз нямам против, просто ми стана нищо чудно! Така или иначе ако не си доволен можеш да смениш, нали?

# 203
  • Под Сините камъни
Dallcheto най вероятно на 15 ще чуят сърчицето на бебчо и тогава ще направят картона.Поне аз бях така с малкия първият път установихме бременност и след две седмици ме извикаха да чуят сърчицето и вече да правим картона с всички нужни изследвания.Ако не си доволен от гинеколога по ЖК можеш винаги да го смениш.
Миленка после ще чакаме снимки от почивката,а и от Дидка също така че цъкайте на поразия.

# 204
Мерси Сиска, утре трябва да се изкатеря по някое време там да видя на място. Тъкмо им разглеждам сайта, но не намирам списък със акушер-гинеколозите им.
Всичко ме връща 5 и половина години обратно, пак същите чуденки и притеснения.
Памполина, преди година и половина раждах в Ева. Всичко - по здравна каса. Даже ми направи впечатление, че списъкът за Ева и списъкът за Общинската болница бяха различни по дължина.... Mr. Green За Ева трябваше да си нося само лични принадлежности, а за общинска болница и други неща.... Вече съм позабравила обаче. Тогава там работеха д-р Марчева, д-р Дичева, още една гинеколожка, която има кабинет в Трета поликлиника, но не с спомням името й...  Thinking Имаше и един млад гинеколог - ама Димитров ли беше, не беше ли!? newsm78 newsm78 newsm78 Сигурно има и нови попълнения. Grinning

Dallcheto, нека да ти направят картона ако си решила да ползваш точно този лекар за консултациите. Няма лошо в това, че го правят по-рано.
Голяма глупост за мене е да почнат да следят бременността от третия месец нататък. Ами първите три месеца пак е бременност....

# 205
  • До Балкана
Нали, Луна, и аз така си мисля! Щом се види сърце да ме бройкат вече! Simple Smile  Blush  Всичко ще е наред, нали?

# 206
[Dallcheto, нека да ти направят картона ако си решила да ползваш точно този лекар за консултациите. Няма лошо в това, че го правят по-рано.
Голяма глупост за мене е да почнат да следят бременността от третия месец нататък. Ами първите три месеца пак е бременност....

Напълно съм съгласна. PeaceА Пенков е добър лекар.Аз просто съм на мнение,че трябва да се ражда в Окръжна болница и за това си избрах лекар от там.Simple SmileАко не ти харесва имаш право после пак да вземеш направление от личния лекар и да го смениш.

На мен днес ми е супер тъпо и умряло.Липсва ми работата ми.Аз няпуснах преди една година, но още на моменти не мога да свикна.Голям идиот съм! ooooh!

п.п.Споко, Dallcheto,всичко ще е наред! Hug

# 207
Да, съгласна съм за раждането в по-голяма и по-добре оборудвана болница. Но не мога да коментирам, защото не съм наясно дали в частните болници посбледните години не се е подобрил точно този момент.

# 208
Благодаря още веднъж, аз вече се престраших да си направя лентичка. Далчето, с теб сме в една седмица. На мен ми е втора бременност обаче, уж трябва да съм по-спокойна... Първата бременност я следих във Варна, там и раждах. Сега е време да се запозная и със сливенските лекари. Снощи казах на малкия, че ще става батко и половин час скача на леглото от радост. А по едно време идва да ми шепне на пъпа, говорел си с бебето.  hahaha
Приятен ден на всички!

# 209
  • До Балкана
И аз не съм наясно, но от всички чувам, че е по-добре да се ражда в Окръжна, особено ако им анякакви усложнения, но пък от Пенков остнаха наистина много доволна. Надявам се докато дойде време за раждане да има всякаква техника  Grinning
Памполина, много се радвам, ще има с кого да съзаклятнича, само дето аз си нямам и идея за какво иде реч  Blush Лек ден и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт