СЛИВЕН

• 36 927
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Искам да поканя всички бремени, кърмещи и заинтересовани на Сливенска кърмаческа среща. Заповядайте!

# 211
Памполина, тоя момент с говоренето на бебето в корема и радостта на баткото ме умили... Crazy Crazy Crazy
Подсетих се и за нашите страсти покрай идването на бебо.
Лека ви бременност, момичета!
Раждането в Окръжна болница за мене има един плюс - неонатологията. Не мога да коментирам, как са в това отношение останалите болници...

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 15:08 от luna

# 212
Елсе, аз ще присъствам  Hug
Луна, права си в Окръжна е на високо ниво неонатологията. Апаратурата им е много добра за недоносени бебчета- имат модерни кувиози, които само в 2 или 3 държавни болници имало в БГ. В Окръжна също така имат педиатър 24 часа, който да прегледа веднага бебето, както и 24ч. анестизиолог- това в частните болници липсва, ако се налага или транспортират до Окръжна или викат по спешност. Но това го казвам за инфо. Моля младите майки да не се шашкат, а просто да знаят къде как стоят нещата. Ще имате лека бременност и всичко ще мине нормално  Hug Не се тревожете предварително за нищо.  Hug
Ох, аз днес пак бях на изпит- взех го с 4.... малко не съм доволна щото по английски съм 100% по-добре от турск. ама айде- няма да ставам нагла я Simple SmileSimple SmileSimple Smile утре ми е последния изпит и може да се каже, че съм завършила семестриално. Утре се прибирам и до Сливен за няколко дни....най- накрая. Сега отивам да спа с малкия, че после пак трябва да залягам над книгите.....оооооооооофффффффф....аман!!!

# 213
  • До Балкана
Сиска, успех с последния изпит! Като се сетя колко се вълнувах, когато завърших семестриално, вече ми беше омръзнало и все едно товарен влак ми падна от раменете!  Laughing Но магистърската теза накрая ме изцеди съвсем - 40 минути ме изпитваха по нея, имах намерение да запиша още една магистратура, но и до сега, вече след 2 години почти, още ми държи влага и не ми се захваща. Успех и много хубав ден на всички!

П.С. Искам да ви попитам някой правил ли си е изследване за токсоплазмоза, къде и каква му е била цената и освен в Бодилаб има ли друго място, където може да се направи????

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 13:37 от Dallcheto

# 214
Ей, тоз Сливен, много мълчалив. Сигурно всички размишляват утре за кой да гласуват  Laughing
Айде аз да почерпя, че днес с мъжото правим 6 години семеен живот  Mr. Green

# 215
Ей, тоз Сливен, много мълчалив. Сигурно всички размишляват утре за кой да гласуват  Laughing
Айде аз да почерпя, че днес с мъжото правим 6 години семеен живот  Mr. Green 

Айде, аз да те поздравя!   bouquet
И да ти пожелая още много по шест да се обичате! Mr. Green Hug

# 216
Кате, честита годишнина!
Ние утре ще празнуваме 6-та годишнина от сключването на брака!
Утре отпрашваме към морето, сутринта ще гласувам първа с бабите-пенсионерки bowuu

# 217
Честито Кате, още много, много години да се обичате иииииииии ви желая да се отчетете с едно розово бебенце най-накрая!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние другата седмица ще празнуваме три години семеен живот, още сме зелени в брачните дела... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 218
Не ви прочетох последните постинги!  Stop Outta Joint
Ще ме накарате да се чувствам ветеранка в брачния живот... Mr. Green

# 219
  • До Балкана
Честита годишнина и от мен! Много щастие и хубави мигове заедно пожелавам!

# 220
  • Под Сините камъни
Кате, Памполина честити ви годишнини още сто пъти по 6 щастлив семеен живот ви пожелавам.Ние преди малко се върнахме от Жеравна сега ще починем малко и отиваме да гласуваме.Приятен ден на всички от мен.
И защо линийките ми са така една под друга  newsm78,трябва да са една до друга

# 221
Пеци, из целия форум го наблюдаявам това явление.... Някаква реорганизация е имало явно. Mr. Green

# 222
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Памполина, вие вече сте на морето сигурно, ама честита ви годишнина и на вас Simple Smile
Пъзелче, няма ли да раждаш вече? Пък за розово бебенце, май нямаме желание нещо.
Пеце, моите за това са на една линийка, че да не се чудя що са едно под друго  Mr. Green
Тази година много гласуващи бе. Ние преди обед ходихме, едни опашки се заформили пред стаите не е истина просто   Laughing Майка ми и баща ми чак гласуваха, а не го бяха правили от мнооого години.

# 223
..хайде да се отчета  bowuu
Преди малко се върнахме от морето  sport027...за да се запишем и да  newsm80 ...и моята партия печели  newsm26

Кате, недадейно тръгвахме за морето  newsm53 уж да си почина малко - нали знаеш, че съм болна  smile3560
за годишнината Ви - какво да ти пожелая...да сте все така озарени от Любовтта си, да се обичате, да се радвате един на друг и много сеХ Whistling (ама много малко годинки бе  Grinning има да ме стигаш мен  smile3533 а и вие веднага сте се харесали и си родила Wink
Правя сравние с нас - ако бяхме направили така като вас - щях да имам дете на 13г. smile3521

...правила съм многооооо  снимки ако не ме домързи ще ги кача ...

newsm24

# 224
Дидке, добре завърнали се Simple Smile Ми то и аз съм болна, ама море за мен няма  Cry
Ааа, с мъжо не се харесахме веднага. Една година се харесвахме преди да се вземем  Mr. Green Той и моя мъж можеше вече да е дядо, ако се беше заженил по-рано  Laughing
Айде покажи малко снимки да видя морето поне на картинка.

Общи условия

Активация на акаунт