Новите ви книги - 3 част

• 20 436
  • 366
  •   1
Отговори
# 345
# 346

Тази покупка ме заредва неимоверно!

# 347
Последно прочетох тази http://www.philippagregory.com/work/tudor/the-other-queen/. Много приятна, както всичките и други книги, които съм чела до сега. Не знам защо спряха да ги издават на български, до сега са излезли само "Другата Болейн" и още една, а книгите от тази поредица са вече седем newsm78

Сега чета това http://www.amazon.com/gp/product/0375504338, но въпреки че чета отдавна на английски тази ми върви бавно, заради сложния език. Иначе е интересна.

# 348

Я я сподели Hug

# 349
За всички, чели "Паула" - Алиенде разделя живота си на "преди" и "след" смъртта на дъщеря си. И ако в "Паула" тя разказваше за рода си, детството и младостта си, то в "Сборът на дните" натежава като зрял плод . Живота и продължава да бъде интересен, хората около нея- магнетични, а тя самата- с вълшебна дарба и чувствителност.

За останалите- прекрасен повод да се запознаеш с един неповторим разказвач на приказни истински истории. И един пълен живот.
Не искам книгата да свършва.

# 350

PeaceЕдна от любимите ми писателки , последно четох " Моята измислена страна " .....Тази не съм ..

# 351
Тя от вчера е на пазара, имаш време  Grinning

# 352
  • София
Аз си поръчах Пoртугaлски нeпрaвилни глaгoли и Някoи oсoбeнoсти нa сaлaмoвиднитe кучeтa по препоръки от темата.
Не съм чела нищо на Aлeгзaндър Maккoл Смит, надявам се да ми хареса  Grinning

Амидала, щом не си чела друго от него, с тези двете едва ли ще ти направи добро впечатление, по-скоро са пародии. Най-увлекателна е поредицата му за "Дамска детективска агенция №1".

Прочетох ги и ми харесаха, много леко се четат, нали трябва да има и трета част?
Поръчах си и Детективската агенция, обаче имаше в наличност само трите части, четвъртата ще трябва допълнително да я издирвам.
Само четири ли са издадени на български? В уикипедията пише, че са 8  Thinking

# 353
  • Майничка
Аз си поръчах Пoртугaлски нeпрaвилни глaгoли и Някoи oсoбeнoсти нa сaлaмoвиднитe кучeтa по препоръки от темата.
Не съм чела нищо на Aлeгзaндър Maккoл Смит, надявам се да ми хареса  Grinning

Амидала, щом не си чела друго от него, с тези двете едва ли ще ти направи добро впечатление, по-скоро са пародии. Най-увлекателна е поредицата му за "Дамска детективска агенция №1".

Прочетох ги и ми харесаха, много леко се четат, нали трябва да има и трета част?
Поръчах си и Детективската агенция, обаче имаше в наличност само трите части, четвъртата ще трябва допълнително да я издирвам.
Само четири ли са издадени на български? В уикипедията пише, че са 8  Thinking

Четири са засега, да. И още 3 (май) от "Неделният клуб по философия". Щом са ти харесали глаголите, смело зачеквай и философията! Peace

# 354
  • София

Тези двете са от вчера. Започнах с Агата Кристи, за другата искам да разполагам с повече време-чух много добри отзиви за нея.

# 355
  • out of space
Тази, много е интересна наистина!    И тази си взех

# 356
Поредната на Стивън Кинг

# 357
Отзиви за тази книга?

# 358
  • София

Тези двете са от вчера. Започнах с Агата Кристи, за другата искам да разполагам с повече време-чух много добри отзиви за нея.
"Долината на куклите" е страхотна Peace

# 359
  • Ямбол
Erica, ще чакам отзив за "Четвъртата власт", че съм си я заплюла за следваща покупка. Зарибих се по този автор.

Общи условия

Активация на акаунт