Гоблени-58

• 35 086
  • 408
  •   1
Отговори
# 120
е, то не е кой знае колко сложно.
Като начало трябва да с е знае датата:)
Ще вземаме подаръците или от ибей или от някой друг магазин с оригинални дизайни.
Ще се избере най-подходящия подарък-според вкуса и желанието на рожденика, ще се поръча по-рано и ще се изпрати.
Това значи, че трябва да с е дадат и ако не адресите то точните имена:)
Могат да се събера всеки месец някаква сума - нещо като членски внос, която ще се харчи за подаръците.

# 121
  • Пловдив
е, то не е кой знае колко сложно.
Като начало трябва да с е знае датата:)
Ще вземаме подаръците или от ибей или от някой друг магазин с оригинални дизайни.
Ще се избере най-подходящия подарък-според вкуса и желанието на рожденика, ще се поръча по-рано и ще се изпрати.
Това значи, че трябва да с е дадат и ако не адресите то точните имена:)
Могат да се събера всеки месец някаква сума - нещо като членски внос, която ще се харчи за подаръците.

Аз съм за, но нека не съм от тези, който ще купуват и събират пари, макар и счетоводител, не ставам за тая работа, но с удоволствие ще се включа и ще изпратя пари където кажете и колкото трябва  Joy

# 122
Ако ще се купува от ибей мога и аз да го правя.

Купувам това, което сме избрали, някой в България го получава, слага картичка с пожелание и го препраща:)

# 123
  • в зоната на здрача
Моят рожден ден е на 16 декември..  Wink

# 124
Simple Smile
А да направиш едно списъче, моля?Simple Smile

# 125
Хипатия, идеята ти е страхотна.
Кой обаче ще прави списъка, кой ще събира парите и т.н.?
Аз с удоволствие бих се включила и бих помогнала с каквото трябва.
На който не му харесва идеята, просто да не се включва.

Между другото    newsm03 .......... Моят рожден ден е на 17 юли ..........  newsm03

# 126
аз викам Кетри да направи списъка , така и така добавя линковете към албумите с ушити гоблени в албума си в mylivepage.com.
Срещу всеки ник там ще има и рождената дата.
Можем всеи месец да събираме определена сума пари в една специоално отворена сметка.
Това тук трябва да се дообмисли.
Когато ще поръчвам аз от ибей няма да искам парите предварително- а чак след като гоблена е получен, така ,че  този случай няма да има нужда от парите могат да с е съберат и по-късно.
Нека Кетри да каже съгласна ли е да прав списъка, а аз отивам да спя, че утрото е по-мъдро Simple Smile

# 127
Добър вечер на всички които още не спят-Хипатия мисля,че идеята е страхотна  Hug.Аз влизам рядко да пиша ,но винаги намирам време да ви изчета  Hug.Пишете ме  и мен и очаквам решението за паричкте  за паричките  Hug Peace

# 128
Интересна идея, но ще разчитате само на добрата воля и на съвестта ни...дааа , мислех че рожденият ден е досаден и печален ден. Моят е на 08.07...не намеквам нищо Outta Joint

# 129
Браво!Страхотна идея.Аз съм ЗА.Моят рожден ден е на 8 декември.   bouquet

# 130
Най после и аз да се похваля с нещо ново: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379086&pid=12946901

# 131

Добро утро момичета
Много интересна идея замисляте.Аз също съм "за".Моят е на 27 септември
Нека покажа и малък етап:

krk_kr -Много са сладки

# 132
здравейте
аз също съм за тази идея няма по хубаво от това да бъдеш изненадан с нещо което много оби4аш
а аз се вклю4вам само да ви предупредя
 #Cussing outНЕКУПУВАЙТЕ ГОБЛЕНИ НА ЗАРЯ #Cussing out #Cussing out
купих за майка гоблена Летен ден  и познайте едната схема тотално объркана smile3511 smile3515. реката долу в левия ъгъл дадена в силно оранжев цвят smile3516 newsm61. да не говорим 4е от този цвят/оранжев/ има само 1 конец от 50см. а този който се вижда на снимката 4е трябва да бъде е /сиво синьо/ също много малко. та така сега се налага да си блъскам главата и да се мъ4а да го  довърша някак защото пък конците нямат номера и трябва да налу4квам и 10 квадрата близи седят и 4акат . както казва майка "хубава работа ама българска"

# 133
Добро утро!
Хипатия страхотна идея!
Трябва да видим колко хора ще се съберем и да видим какъв членски внос ще се внася. Моят рд е на 27 ноември  Blush
Иреин много е сладко гобленчето.
Krk_kr smile3501
q lina браво за Пътят към църквата  Hands Clap
Александра и двете гобленчета са страшно красиви!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 10:06 от неличка

# 134
  • sf
Това е схемата -става дуна за контурен бод на фара. http://media.snimka.bg/3343/012940411-thumb.jpg за съжаление в момента нямам качена от ушитото лято http://media.snimka.bg/3343/012940517-thumb.jpg

много малки ми излизат снимките и нищо не мога да видя.

На теория наистина звучи добре, кой ще се заеме обаче с цялата работа? МОя РД мина, ама пак ще дойде  Wink

Общи условия

Активация на акаунт