Давате ли чай на бебетата си?

• 25 625
  • 195
  •   1
Отговори
# 90
Не съм им давала.

# 91
  • В светлината на слънцето
Аз лично давах - домашен, от подходящи за възрастта им билки, брани в екологично чисти райони. И двамата до ден днешен обожават чай. Пробвала съм и от тези на Хип в по-ранна възраст, честно казано домашният като че ли повече им хареса.  Thinking Никога обаче не съм давала чай за приспиване или през нощта за успокояване.  Naughty Чайче пият само през деня, вместо водичка или нарадно с водата.

# 92
Предлагам на Хип против колики, но тя не го иска.

# 93
Давах му на Хип против колики, но не го пиеше. Друг чай, който съм му правила пак за колики, беше с анасон и копър семена. Не че имаше някаква полза. После започнах да му давам чайове, когато стана на 2 год. - при бронхит чай от мащерка и лайка, чай от липа. Подслаждам със захар, а когато поотрасна, започнах да слагам мед.

# 94
  • Някъде там
от време на време от този на хип

# 95
Давах чай от копърено семе заради коликите.

# 96
  • Разград
На големият ми син съ давала чай заради коликите, но не помогна и го спрях след 5-6 дни. На малкият никога не съм предлагала.

# 97
Черпя го с чайчето на Хип против колики и малкия го пие с голямо удоволствие, особенно в тези жеги  Peace 

# 98
Не съм давала, пробвах веднъж към 6-тия месец, но не го хареса въобще и повече не му и предложих. Започна да пие чай сега чак на две години.

# 99
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Давам, но се дави и го плюе. Същото прави и с водата Crazy

# 100
Давам чай на Милупа против колики.

# 101
Аз още не съм и давала чай Thinking

# 102
  • Горна Оряховица
Черпя го с чайчето на Хип против колики и малкия го пие с голямо удоволствие, особенно в тези жеги  Peace 

И при нас е така.В началото докъм 3-4 месец не ги пиеше особено,но после изведнъж му се усладиха.Отначало давах чай от копър на Хип,сега билков,детски и стимулиращ храносмилането пак на Хип  Peace

# 103
  • София
Давам. Успокояващия на Хип.

# 104
  • София
Никога не съм давала чай и не мисля да предлагам - мое лично мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт