Нужна ми е малко помощ от мамите от Младост 1...някъде там около пазара (където строиха метрото) има ли добре зареден магазин за детски храни и къде, че да го огледам, ако има такъв...да си направя едно пазарно проучване

. А стикерите са много добра идея, само днес сутринта докато се разхождахме имаше поне 2 коли, които заслужаваха лепенка 
. Таман малко и ти да се успокоиш. А блогът ми е съвсем начинаещ още, реших да се захвана с нещо за разнообразие. 
Къде сте всички? На разходки ли? При нас е валежно. Добре, че излязох по обяд. Опитах преди малко да направя пица с кухненския робот, но явно нещо не съм сложила както трябва и не се получи контакт..а набухах всички продукти вътре
Наложи се хем да мия робот, хем да меся на ръце. Не бях поглеждала опаковките толкова подробно. Говоря за пюретата на Хип. Само гледам, че са от 4 месец и бях сигурна, че са от био продукти и нямат захар и глутен.. Понеже гледам да разнообразявам купих няколко вида. Останали са ми точно синята слива и кайсията. Добре, че ми обърнахте внимание!
Еспа, обичам такива с ластистичета. Кажи, моля те, какви са им разфасовките
Никола е голям сладур, майка му не случайно си е избрала този ник!
(Ей че много повторения се получиха!) Хотелът е наистина супер!
Аз с нетърпение го чакам този момент, но Ивка явно не е стигнала до този етап от развитието си.

И аз много обичам тиквички, по възможност пържени, но няма кой да ми ги изпържи сега, щото хич не ми се готви, само бузи ми се целуват и ми се гнячи 

Но все пак дано излезе чиста пробата (тогава пък ще се чудя всъщност защо има слуз
). Както и да е, хайде чао от мен, че багажи ме чакат
Как мразя да приготвям багажи
Ама няма как. Утре бягаме от столицата и си отиваме на село в дълбокия прованс. Така че скоро включване от мен не чакайте, може да ви пусна някоя и друга снимка да гледате как се люлеем до реката под някое дърво
, ама нетът там е много скапан и много бавно ми зарежда и надали ще имам нерви да ви чета (освен ако не е тотална жега и няма кво друго да правя
)

http://media.snimka.bg/3364/012983494-big.jpg И по-скъпи има, да знаеш!