Лятно слънце и море, очаква с нетърпение януарското дете!

• 11 900
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
здравейте и от мен 
не мога много често да се включа, по цял ден ме няма ,живеем в апартамент без климатик и е страшна жега та затова стоим до късно при мама защото те са в къща
малката ми кукла Слава Богуе добре след падането имаще цяла седмица цицина но вече не аз започнах захранването с морков после тиква и сега мисля да и дам пащърнак за сега и харесва всичко колкото и дам толкова изяжда първо и давам пюре после ам,между различните видове и правя почивка 4 дена( морков 5 дена като постепено увеличавам и после 4 дена само АМ без пюрета) и така
на всички болни бебенца Praynigпо скоро да оздравяват
а на щастливците които вече са на море приятно изкарване

# 211
Аууу, че много сте писали.Браво,браво.
Ягодче,какви ти консултации,ходим всяка седмица  при нас се пада във вторник,да я мерим и там има хеалт визитор,с когото можеш да говориш ако имаш някакви оплаквания или питанки.
Тук странното е ,че не мерят колко са порастнали ,като височина,даже като се роди не я премериха,аз си я премерих вкъщи и така правя всеки месец.
Много се рдвам ,че всички бебчовци са по-добре.
За килограмите при мен да се похваля, че даже съм -1кг ,хаха Joy .
Щях да пиша още нещо ама тази мойте 40% Joyзабравих newsm78
Хайде,че тате вика,от другата стая ,мамоооо,мамоооо,айде ,че се накъках Joy

# 212
Ягодке, ми аз ако взема да тортоправя в юкейско ще забогатея бре, при това честно...

# 213
За пореден път се убедих, че най-важното за едно бебче, независимо от биологичния вид, е да е в кюпа! Рафа си умира от кеф да го къпем в банята под душа! Първо влеза мама, изкъпва се да е чистичка и после идват бебе и татко, мамаго изкъпва,докато татко го държи,  а бебе се размазва от кеф ви казвам. И колкото и да е уморен, едни усмивки раздава.
И аз искам блога на Еспа! Пропуснала съм го. Дайте линкче, моля.
Мериголд, днес се размазах да си разглеждам твоите снимки във Фейса. Много готини. Така ми се пътува! Другата седмица-ама ще е по работа, няма да мога да се отпусна.
Сладурче, като копирах линка на твоите снимки директно, че нали имаше проблем, и без да искам съм изтрила последната единица. И ми излиза един албум-изгрява едно личице на първа снимка в едър план-едно синеоко къдраво същество се кокори,  викам, абе Никола така да се е променил за един месец чак!!!!!!!!!!!!!! Следващата снимка гледам-то и ходи! Поглеждам аз-а то албума на Мимето! Това Миме дори и да е януарче, поне година преди нашите се е появило. Та веднага се светнах, че нещо не е копнато като хората-ама голям  смях. Пробвай без единицата да видиш. Много е сладичък сина ти, добре да си изкарате!
Смайлинг, ти чак в Южния ли се озова днес? Браво на вас с Кало.
Сватя, дай да се организираме семейно! Ти златна кокошка си била направо! Пък и щерката ти красавица! Ще спретнем един концерн да ти осигурим оптимални условия за тортоправене! Ще подсигурим бъдещите поколения да не ги мислим    chef 

# 214
Оххх,златни сте,златниииииииии Hug  bouquet
Благодаря ви момичета за бързите отговори Hug Звънях и на педи каза да я пробвам утре с това,което най-много хареса и това е тиква с картоф.Утре пробвам и ако не ще и него,край..4-5 дни почивка и само кърма.Каза,че може заради жегите да не иска да приема  твърда храна.А иначе,Мини пюрето го давам по едно и също време,в 12.30 и после към 13 ч. кърмя,с една и съща лъжица и не на едно и също място,или в градинката или у нас или на балкана,но не е имало проблем до сега.Ще видим..
Усмихнатото весело изкарване в прованса и дано си починете. Hug
Сладурче Никола е пухче сладко,ама вади същия дяволит поглед като моята Йоана hahaha,много да си починете,а той да ви даде тази възможност hahaha Hug Алина и вие също и честито ви зъбче Hug
Павлина радвам се,че Яна вече е добре Hug и Анчето на Копривата бързо да се справя. Hug
Angelviolet и ние искаме да се изкъпем с Йоана и тате,даже в джакузито(тангенторна вана),ама както всички знаете,щерка ми емного немирна и шавлива и се мята като шаран hahaha.Дори и като я къпем в нейната си вана всичко става  във вода,понеже тя шляпа с ръце и крака и върти гъзето постоянно.Какво ще я правя като порастне не знам ooooh!
Забравих друго какво щях да пиша. ooooh!
Хайде лека ви,ако не се включа пак Hug

Ааааааааааааааа,сетих сее.Днес водих Йоана да й баят...то не,че съм очаквала да стане чудо,но тази вечр се държа прилично,само мрънкаше като й се приспа,ама да видим до кога ще е така и малката ми козица пак ще си покаже рогцата Joy
Аре бай Hug

# 215
Добро утро мамета! Май днес ние сме най ранобудни. Имам една молба. Ако може някой да ми разясни на лични как се качват снимки ,че сам пълен профан в това отношение Mr. Green. Благодаря предварително

# 216
  • Варна
Айде да ви пусна пак здравословна закуска и да отида да си вардя отрочето да не се обърне по шкембак, че точно яде:)

Ауууу, как забравих!!! Днес ставаме на 6 месеца!!!

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 08:07 от Мим

# 217
  • Варна.....
Мим, благодарско за закуската. Честита ви половин годинка (брях, много бързо мина времето)
Моряче  Mr. Green

така се хранихме

а така се занимава бебчо

Виолетке, ще опитам да къпем бебето така, че нещо много се мята в коритото в последно време.
Я да се отчетем кой НЕ е захранил  Hug Аз съм решила да изчкаме до 6 месец, поне, ноо за после се лутам- иска ми се ПЗ, но майка ми като чу че трябва да дава на бебето парченца храна получава охтикария. Как ще я кандардисвам идея си нямам. Пък нали е все при нея  Heart Eyes
Варненки, да вземем да се срещнем най- сетне, а?? Даже може и до Сладурчето да  отидем (мога в събота, или в петък следобеда, до  5, че после баткото е на РД).
Хубав ден на всички мънички пчелички и търтеи  Mr. Green

# 218
Здравийте сладурки и малки сладурковци и сладуранки!
Не съм писала скоро, ама то бяха грипове, конюнктивити, екземи,ваксини, пътувания, срещи с приятелки и  други мами-януарки, разходки и какво ли още не... С една дума за скука и дума не може да става  Wink

Искрено съчувствам на мамите с болнички дечица Павлина и Доня, знам какво ви е, затова се моля бързо да се оправят  всички Praynig  

Тъкмо мислех да се разсърдвам на Еспа, че само по юкейско праща БГ топлинка  Hug , но то и тук се постопли малко,та размина и се  Mr. Green

За моренцето много ви завиждам, то повече за лятото де, щото и тук море, океан, ама зима...
Хубаво да си изкарате и много топлинка и светлинка да съберете.
Честито зъбче на Ники на Алина! И ние пък искаме вече  Outta Joint
Ягодка, това което казваш за цените на тортите, а също и за  дечицата с униформи и чорапки в студа, обувки на босо през зимата, консултациите на 4 и след това на 8м, важи и за тук...  Peace Hug
P.S.  аууу . Тайс, върховно си прекарвате като гледам...  Peace
Мим, честита ви половин годинка, да ви радва и да ви е гордост най-голяма!   bouquet

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 09:14 от Patilina

# 219
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Мим , честита ви половин годинка  newsm51  Времето лети невероятно бързо покрай децата...
Таис , страхотни снимки   Peace Много ми хареса тази, на която се кърмите  Wink
daninceto -добър съвет ти е дал докторът за даване на любимото пюре, ще прояде, де ще ходи  Mr. Green Дано да се успокои красавицата след баенето  Peace

Angelviolet - при нас къпането е цяло изкуство, обикновено  Simple Smile Мария по никакъв начин не пропуска да се намърда в банята, та започваме груповото къпане с нея в леген, Ники в коритото, след това Мария и мъжът ми под душа, аз оправям бебчо. Ако имам късмет и аз да се изкъпя, започвам първа с Мария и после старото продължение  Joy  Николай нещо страхливичък ми се вижда, но може и да го пробвам под душа  Wink
Smiling_Sisi  -дано да си починете и да се разнообразиш добре  Peace

# 220
Добро утро.
Мим, да е жива и здрава  Heart Eyes.
Таис - прекрасни сте! С този хамак ме върна в детските ми години...
Ейнджи - http://vkuhniata.wordpress.com/ - блогът на Еспа.
Еспа и Марти се вмества в 3-та, но 4-та му е много по- по-добре. Аз купувам голям пакет на Памперс и го надписах последния път, на коя дата съм го отворила, за да знам колко време го ползвам /не че ще промени нещо, беше ми интересно/.
Дани дано все така да продължава, че и още по-добре да стане.

За петък съм съгласна. Обаче Марти следобяд спи и не знам точно как ще стане. Не искате ли около обяд примерно? А до Дружба няма с какво да отида. Щеше да е хубаво да видим Никола, ама аз няма да мога.

Е това е за сега.

# 221
  • Варна.....
Елена, а няма ли да спи в количката?? Аз мога след 1 (това за петък). А в колата ми две колички няма да съберем за съжаление.
Сладурче, кажи какъв ви е графика за събота например??

# 222
Честита половин годинка на любимата снахичка!!!
Нещо друго исках да пиша, ама много ми се спи, та ще ходя да изпия едно кафе, и ако шефчето ми отпусне няколко свободни минути пак ще досаждам Sunglasses
Лек ден  Hug

# 223
Мили мами, пак не мога ви изчете,ама моля ви, не се сърдете!
Никито е на хомеопатия, Коки е с хрема, но вече е по-добре-пръскам му едно хоеопатично спрейче и капем капки сребърна вода, аз съм вече с възпален синузит, амам още се държа, че кой ще ги гледа тези двамата... :–)

# 224
Честита шеста месечинка на Елия и Анджелика

Аууу, Патилинке, ще пращам и към вас слънчице, само да се размине тоя дъжд дето е валнал от сутринта при нас
Таис, нямаш сърце, бе жена! Какъв е тоя хамак, това море, яхти....и аз искамммм Crazy. Отчитам се – не съм захранила
Копривке, бизнес трябва да развиваш ти с тортите, мда, отдавна си го мисля аз това
Ангелче, хаха много готино това как си разгледала снимките на Сладурката Laughing.
Ние къпем Сами така на душа семейно още от 2 та седмица на шушко. С глас се смее сега като му барабанят капките от душа по коремчето и все се опитва да лизне пръските вода
Елена, мерси   Hug
denitcheto, бързо да се оправят децата

Малчо, както последните 2 седмици се будеше и през ноща за манджа, тази нощ спа 12 часа, е ще ми се пръснат гърдите. Днес май за разходки няма да става с тоя дъжд, ама поне ще се възползвам да свърша малко работа из къщи

Хубав и усмихнат ден от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт