Израел 40

• 19 977
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там...

'Тоя пък какво ги пали тия цигари като не му се пуши', но пак я вземам и я доизпавквам....

Mr. Green

Пушила съм и съм смъркала разни работи,не съм се бола  Peace За моя радост съм далеко от всичко това вече 2 години  bowuu

# 166
  • Пловдив
Привет банда   bouquet
 Как сте ?
 Аз бачкам яко и нямам никакво време да чета и да ви пиша . След 2 дни изпращаме последните 6 групи и се надявам  да имам повече свободно време за да се вкл. пак /ако успея да се докопам до компа в офиса /  Thinking

# 167
Перах,  здрасти! Как си с нервите ...то с израелски  групи не е леко  hahaha  Mr. Green ! Пиши когато имаш време, сладурка!

Боряна , браво! Ти си знаеш!

Monsoon_rain , скица ! Допушваш , а ?  hahaha

За сайта на Бамба - на иврит си е . Долу вдясно има едно знаменце .Това е картата на  парка  демек. На всяко местенце , на което цъкнеш има отделни игри. С колата си обикаляш де ...около местенцата в парка. Връщането в парка става  от  горе дясно  върху червенкото надписче (бамба на иврит). До виенското колело има сладоледаджийница (ама го докарах на име) и там слагаш сладолед според поръчката на децата на опашката. На басейна със стрелките плуваш на състезание , на  въртележката с кончетата  - на всяко конче има някакво фимче (например как се прави Бамба от царевичка) .... Ето такива неща. Имат хубав сайт  Simple Smile , забавен е.

# 168
Благодаря за информацията. Hug
Този снакс с вкус на лешник още го има тук,не е лош Party
С шоколад няма,обаче.Сега ми е интересно каква е Crossing Arms

Наина, какви въпроси само.
Аз не съм пробвала нищо-нито трева,нито други неща.
Просто около мен никой не взима,а и не ми е интересно.Консерви сме  Laughing

# 169
  • Някъде там...
Плюшка,не всичко зависи от това дали си "консерва" или си много "отракан"  понякога просто така се получава.Хубаво е,че средата ти е далеко от този порок защото можеше да се случи това което се е случило с Мунсун рейн (без да предполагаш да те надрусат).Когато опитах марихуана за първи път аз също си мислих,че е проста цигара беше на една Нова година.Тази Нова година аз завърших с дълъг престой в тоалета защото бях пила и алкохол а трева и алкохол са несъвместими...

Интересно ми е след като тревата е незаконна в Бг как в клипа на Ъпсурд известни българи се изказваха За легализацията  newsm78

Утре моите документи пътуват за Рамат Ган,скоро ще ви посетя  Hug

# 170
  • T"A
Бубе, ще чакам да ме ъпдейтваш какво сте се уговорили  Peace
А на документите - лек път и успех  Mr. Green

Плюшено мече, за жегите решението е сладолед. Аз изяждам по няколко сладоледа дневно, но си купувам диетични, по 6 в опаковка и винаги имаме в камерата. И замразени горски плодове. Действа по-добре от всяко друго средство за разхлаждане, защото те "изстудяват" от вътре.
Марихуана започнаха да носят съучениците ми на купони в 12-ти клас. А за легализацията - и в България, и в Израел има хора, които искат да се легализира. Да се обявяваш за легализацията не е незаконно. Тук има една партия "Але ярок" - зелено листо, която промъква тази идея  Simple Smile В България имах една книга, препоръчвала съм я на много хора - "Наркотици"на Юлиан Караджов - взех си я и тук, и от време на време си правя справки с нея и изненадвам мъжа си с някоя интересна информация по темата  Laughing Честно да си кажа - не мисля, че подобни обсъждания са за форума и за това приключвам с тази тема.
Но, за да не се случи нещо като разказаното от Монсун, което наистина може да е страшно, е добре да знаеш поне как изглежда цигарата  Wink

Този снакс лешник в Бг не го помня, но принципно Бамбата е с фъстъков вкус  Simple Smile

# 171
Да отговоря и аз ,за наркотиците,че нали аз я повдигнах тази тема Mr. Green
Никога не съм пробвала,даже и трева не съм пушила!
Повдигнах темата,поради причина ,която няма да споменавам!

Поканена съм на рожден ден на приятелка,и нямам идея какво да и подаря newsm78Не искам дрехи ,или парфюм!Мислих си за някакви сребърни обици ,или висулка.Идеи някакви да ми дадете!

А Вие злато,или сребро предпочитате?

# 172
  • T"A
С шоколад няма,обаче.Сега ми е интересно каква е Crossing Arms

Ами, то не е точно шоколад:

Кремът нугат или нуга се прави от лешници, от ядки и захар  Peace
Има и шокалади нуга, които са всъщност с лешници, е, и Бамбата е с такъв сладък пълнеж. Предполагам, че си отиват като вкус - едното е с фъстъчен вкус, а другото - с лешников  Thinking За мен това си е вид лешников крем, а аз много обичам лешници, но си ги ям така сурови  Grinning

Наина, зависи колко ти е близка приятелката и какво обича тя. Аз подарявам бижута само от сребро и от тук винаги ги купувам с бележка за връщане. И само такива са ми подарявани от приятелки  Peace По принцип не обичам да се кича с бижута, но нося и злато и сребро.

# 173
Аз никога не съм пробвала наркотици и не пуша дори.

Наинка сребърна висулка, ако носи сребро много е нежно и непретенциозно и добре си го намислила ще й остане за спомен  Peace

# 174
Мента,Съничка,ами близка ми е,обичам да подарявам неща ,които остават за спомен.Като го погледне,винаги да се сеща за мен LaughingЗа мен тия неща,имат огромно значение!Никога не съм купувала нещо,само за да отбия номер,трябва да е нещо,което да ми хареса от пръв поглед!Благодаря Ви и на двете,взех решение Laughing

# 175
Наинка, после да покажеш какво си взела (ако искаш де)....  Simple Smile Аз едно време  като бях малка още в гимназията носих сребро.После минах на злато още преди да срещна моя мъж.Бях се научила на златничко  Joy и от кон на магаре не ща. hahaha  Иначе  в интересн на истината има хора , на които злато не им върви  Crazy ...особено по- ЦъРничките.Но пък при нас баш те си се кичат кат' за сватба много често и то възрастните  ooooh!....Става едно чудо и приказ ! Та затова  казвам -  според  вкус и навици. Моят  свекър още не ме беше видял , когато питаше какъв подарък да ми прати от Израел за България по сина си.Без  да се  замисля си казах - синджирче  с името на сина му , а то беше  ясно, че ще е златничко. С това синджирче  се ожених в БГ . Много сладичко... Heart Eyes Обаче вече ми се  струва , че само тийнейджъри носят имена на синджирче , а и не ми се комбинира с нищо.Мислих да  го направя на гривна , на която да си остане името.Не ми се ще да  го разменям за  злато, нали е за спомен. Ще ми се пък да си го нося , а не да седи на склад  с разните други  дрънкулки. Ако видите хубави дизайни на гривна , към която може да се прикачи името дайте идеи , щото в БГ ще си го преправя тая  година вече , все отлагам .

Пътувам си с децата на 1  септ. по вчерашно решение на сем. съвет  Party   newsm44 ... Моя мъж вече  го хващат сърбележките и нервите - как ще кара без нас , кой ще се  грижи за нас , кой ще ни проверява коланите в колата , пресичането по пътя  Joy  ooooh! Ми ако закъсаме нещо си , н'ам си к'во .... ох!Уморявам се от обяснения всеки път , едно и също е  hahaha Grinning ....Кой ще ни обгрижва - малей , боже !А то са уверявания , че ще се пазим, ще внимаваме , ще се  грижа за децата (все едно не знам как де  ooooh! Grinning ). Аз сериозно кимам с  глава , 'щото зор има човекът! bowuu Още не е наближло, а вече  ще се изпъпи  Joy  Mr. Green . лИбОф! РеВнОсТ също сигурно!  Whistling такива неща... Миналата година  2 седмици преди него си заминахме. После сама  отидох за 10 дена, а сега 17 дена преди него заминаваме .... Живот и здраве  догодина 3 седмици преди него, а по някое време около Бар Мицва-та на Саги  Joy може и лятната  ваканция на децата там да караме без него  Joy ...има време ...ще  свикне ! Зор без  децата , брей! Мене може да ме прежали някак  Mr. Green Тях -  Naughty  Simple Smile

# 176
  • София
Добър ден.

Гледам, че захващаме бижутерията та да ви попитам, знаете ли, че има хора които са алергични към златото. Даже съм чел някъде, че и някои скъпоценни камъни могат да предизвикат алергия. Виж за среброто не съм чувал такова нещо.

# 177
  • Някъде там...
Винаги съм обичала белия метал.Имам доста сребро а бяло злато са само годежния ми пръстен и халката  Peace Получих наследство от дядо един пендар,но го подарих за кръщенето на племеницата ми (така или иначе няма да го ползвам) така се запази в семейството Peace
Дядо Хаджи,аз лично знам,че има хора алергични към златото-имам приятелка с такава алергия  Peace
Мента,веднага като разбера кога ще са готови документите ще пиша да те подготвя психически за моето присъствие  Mr. Green

Отивам да чистя и да уча,че днес учихме нещо ,което изобщо не схванах  Tired

# 178
Меди е с температура  Sad! Работя, работя, работя... чета ви!
Бубе, какво учихте и не вдяна? Пиши от рано кага ще идваш насам- може да си искам хоффффффффффеш   smile3514.
Две седмеци до хофеш аГадол ве шигаон а Гадол...
Телеграфният стил ми приляга...

# 179
  • Някъде там...
Тали,нямам идея колко рано ще мога да кажа кога идвам  Tired Стига си работила!От работа не се забогатява само се става гърбав  Crazy
Какво и има на моята балеринка?

Общи условия

Активация на акаунт